Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה בקרוב להרכיב מחשב לאוטו, אני צריך עזרה מבן אדם שמבין במחשבים וחשמל וכבר עשה פרויקטים לאוטו.

התקציב שלי עד 3 אלף על חלקים ו 350 ש"ח על עבודה.

פורסם

בתקציבך, לדעתי עדיף להזמין מחו"ל מערכת מורכבת מבוססת MINI ITX ומסך 629GL מובנה בדש.

מעבר לכך, ייתכן והדבר לא כל כך בשבילך מאחר והעבודה היותר קשה היא בניית מערכת ההפעלה והתוכנות כך שייעבדו חלק ובהרמוניה וגם אז מחשב רכב עדיין לא פשוט לשימוש כמו מכשיר ייעודי לרכב כך שנדרשת הבנה מינימאלית במתרחש.

(משמעות דבריי שלעיל היא שיש צורך בתקציב גבוה יותר ל"עבודה" - בלי שום קשר להתקנה.

...CASKA for life

פורסם
בתקציבך, לדעתי עדיף להזמין מחו"ל מערכת מורכבת מבוססת MINI ITX ומסך 629GL מובנה בדש.

מעבר לכך, ייתכן והדבר לא כל כך בשבילך מאחר והעבודה היותר קשה היא בניית מערכת ההפעלה והתוכנות כך שייעבדו חלק ובהרמוניה וגם אז מחשב רכב עדיין לא פשוט לשימוש כמו מכשיר ייעודי לרכב כך שנדרשת הבנה מינימאלית במתרחש.

(משמעות דבריי שלעיל היא שיש צורך בתקציב גבוה יותר ל"עבודה" - בלי שום קשר להתקנה.

איזו מערכת מחשב מורכבת הכי תתאים לפי דעתך מעבר לתקציבי לעבודה חלקה עם מערכת הפעלה XP 32bit?

פורסם

350 שקל עבודה ? מגבר ורמקולים לא מתקינים בסכום כזה

הערכה גסה שלי (נגיד אם אני הייתי עושה את העבודה) התקנה של מחשב + התקנת המחשב (תוכנות) + קינפוג והתאמה לצורכי הלקוח

זה לא פחות מ2500 שקל עבודה בלבד !

וזה אם לא נדרשת בניה מיוחדת להשתלת המחשב או המסך,

ההתקנה והקינפוגים יכולים לערוך ימים ! עד להגעה למצב אידיאלי

פורסם

אולי ברינתיה.. :)

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

350 ש"ח זה אולי בשביל להתקין את המחשב במקומו, להעביר חוטים ולחבר אותם ואולי אולי גם להתקין את המסך במידה ובאמת כמו שעתיד אומר אם אין צורך בבניה מיוחדת ולרוב יש ורק זה לבד יעלה לך לפחות את האלפייה.

להתקין מערכת הפעלה? טכנאי לוקח על זה לפחות 300 שקלים (לפני שרכשת אחת חוקית - רק עבודה).

להתקין תוכנות? תכין עוד איזה 150 ש"ח לשעת עבודה

למצב ולייצב תוכנה ייעודית לרכב - זה בכלל דורש כישורים מיוחדים

לכוון מערכת אודיו לאחר שהמחשב מוכן - בלי מכשיר RTA, תכין לפחות עוד איזה 200 שקלים.

איך אליקו אומר?

אה... לא! :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סליחה לא הסברתי את עצמי נכון. מה שהתכוונתי לעבודה, זה שיעזרו לי להרכיב מחשב בחלקים או יעוץ לקניית מערכת מחשב מוכנה וחיבור כבלים.

מערכת ההפעלה ומסך מגע אני מתקין בעצמי.

פורסם

עדיין אתה לא מובן

אתה רוצה שיעזרו לך לחבר את חלקי המחשב אחד לשני ?

אם כן, תבוא למפגש עם החלקים אני ארכיב לך במקום, ללא תשלום

פורסם

למה אתה חושב שהוא לא מובן?

דווקא אני הבנתי אותו..

והוא רוצה עזרה בקנית רכיבים של המחשב ויעוץ מה כדי לקנות ב3 אלף על כל החלקים שתמליץ לו ועל זה שעזרת לו לבחור חלקים הוא יתן לך 350 שקל!

אני לא הכי מבין בתחום הזה אז אני לא יכול לעזור לך.. וגם אני מתחיל בניה של מחשב בקרוב.

בהצלחה לך.

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

אוקי, אם כך המצב :

מעבד AMD Athlon 64 X2 5050e Box

₪352

לוח אם GIGABYTE GA-M61PME-S2

₪272

זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NY

₪75

דיסק קשיח 2.5 אינץ' סאטה :

WD2500BEVS 250GB

336₪

ספק מתח :

M4-ATX תייבא מאיביי,

עלות כ450 שקל כלל משלוח ומיסים

זה מחשב קאסטום

אם אתה רוצה מחשב שהוא יותר "סגור"

אז לוח אם mini ITX מבוסס אינטל אטום 330 (שים לב - לא 230 ולא 270 רק 330)

עולה באיזור 650 שקל

שאר הרכיבים זהים

כרטיס קול : אתה צריך להגדיר מה הצרכים שלך,

מסך : אם יש לך אופציה לבניה, אז התמורה הכי גבוה לשקל זה lilliput 629GL

אם צריך עוד משהו תעדכן, את הכסף תשמור לעצמך - תפנק את חברה שלך או משהו :)

פורסם

הספק כח מגיע עם פיוז פנימי 30 אמפר

תמשוך לו חוט חשמל משלו בעובי 8G ותשים בהתחלה פיוז של 30 אמפר להגנה,

אבל כמו שאמרתי בכל מקרה הספק מגן על עצמו

• תוכן חדש...