Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה!

שבוע שעבר עשיתי נסיעה קצרה לכיוון ראשון והסביבה מכיוון ירושלים, בדרך עצרתי בשער הגיא ומילאתי טנק דלק מלא.

מפה לשם אמרתי לעצמי, יאללה, בוא נבדוק את הצריכת דלק, כי מזמן לא עשיתי את זה, אז פשוט איפסתי את המד מרחק ויצאתי לדרך.

משם, כיוון הנסיעה שלי היה לראשון וחזור לירושלים.

בדרך חזור עצרתי בתחנת דלק פז בשורש עם 113.5 ק"מ מהנקודה בה איפסתי את המד, מילאתי שוב טנק מלא, ויצא לי 5.9 ליטר.

בחישוב פשוט ניתן להסיק שצריכת הדלק של הסיוויק היא: 19.5 קמ"ל בנסיעה בין עירונית.

יש לציין שנסעתי בצורה די אגרסיבית ורוב הנסיעה מד הטורים היה בין 3 ל-4.

כמו כל ישראלי טוב, רצתי אצתי לספר לחבר'ה, והם ניסו להוריד אותי מהעץ שאין מצב שזאת הצריכת דלק.

מישהו יכול להסביר לי למה בדיוק?

האם הבדיקה שלי הייתה לפי הספר?

מדובר על סיוויק כמו בסימלון, מהדגם היוצא ב2006.

תודה לעוזרים!

Polo 2012

פורסם

הבדיקה לא אמינה כי לא נסעת מספיק.

וכנראה הפסקת לתדלק ברגע שהמשאבה קפצה, ויכולת לתדלק עוד כמה ליטרים.

בקיצור, לא ייתכן... בפועל.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

לדעתי הנסיעה הייתה אמורה להספיק, כי בתכלס, זה הכל יחסי, אין טעם בעיקרון למלא פעמיים טנק דלק שלם.

ולא ידעתי שאפשר למלא עוד כמה ליטרים אחרי שהמשאבה קופצת. פעם אבא שלי עשה את זה, וכל הדלק נשפך מהאודי 85 שהייתה לנו בזמנו.. .

Polo 2012

פורסם

אתה בטוח שזה לא נתוני יצרן?

בכל מקרה, זה לא הגיוני בכלל.

זה כמו שתקח לה-קרוס ותגיד שיש לה צריכת דלק של משפחתית.

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

את האמת, זו לא הפעם הראשונה שאני שומע סיפורים על צריכת הדלק של הסיויק הזאת. פעם חבר סיפר לי שהוא נסע מבאר שבע לאילת, ב90 שקל. כמובן אף אחד לא האמין לו, עד שהייתה עוד פעם, נסענו לאילת עם הסיויק הזאת, כמו בתמונה שלך, מילאנו 100 שקל והגענו. היינו 4 אנשים ברכב. הייתי בהלם.

אז נכון, זה לא דיזל ולא הייבריד. אבל איךשהו אני נוטה לאמין על הרכב הזה.

פורסם

אבל אין חסכונית כמו הגרנדה פונטו החדשה!

יצא לי לנסוע שבועיים על טנק !

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אתה צריך לנסוע יותר כדי לבדוק את הצריכה האמיתית.

אתה לא חייב להמשיך למלא אחרי שהמשאבה קופצת אבל אתה צריך לא לעשות זאת גם בתחילת הנסיעה וגם בסופה.

פורסם
אבל אין חסכונית כמו הגרנדה פונטו החדשה!

יצא לי לנסוע שבועיים על טנק !

אז אני מבין שלא נסעת בה שבועיים בגלל שהייתה באימון טנקים בגולן?

ועכשיו בפן רציני :lol:, 19.5 זה נשמע לי מופרך, לחבר שלי יש כזו סיוויק ומעולם לא הגיע לנתונים כאלה לפי טענתו.

יותר בסדר גודל של 1:14+-

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
הבדיקה לא אמינה כי לא נסעת מספיק.

וכנראה הפסקת לתדלק ברגע שהמשאבה קפצה, ויכולת לתדלק עוד כמה ליטרים.

בקיצור, לא ייתכן... בפועל.

ממש לא כמה ליטרים, לאחר שהאקדח קופץ, תנסה למלא 1.5 ליטר ותראה איך יוצא לך הדלק.

פורסם

לא נשמע לי הגיוני בכלל!

יש לי פג'ו 205 1400 ידני בנסיעה רגועה הפג'ו עושה 1-15+- וזה נחשב אוטו באמת חסכוני.

לפי מה שאני מכיר הונדה סיוויק 2005 עושה 1-13+- בנסיעה רגועה

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• תוכן חדש...