Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין צורך להתלהם כאן בשרשור, JENEK, עם כל הכבוד לAUTODATA, במקרה הזה הוא כנראה לא הכי מעודכן :lol:.

ישנם מנועי 1600 עם מרימים הידראוליים וישנם עם כיוון מכני. מבוסס על ניסיון אישי, היה לי מנוע מייבוא עם מרימים הידראוליים, הנוכחי מפירוק מכני, מספר מנועים מפורקים נוספים שראיתי, שיחות עם בעלי מוסכי סובארו, ספרי רכב של סובארו מדגמים רבים וחברים טובים אשר ראו איזה סובארו או שניים (או מחזיקים איזה 5+ 8)).

אבל זה רק אני, מעניין לדעת על מה ROBERT מבסס :lol::lol::lol:.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

טוב אז היום בדקתי.

המכסים שחורים.

שמן יש כמו שצריך .(כנראה הרכב היה בירידה)

בדקתי שמן דיפרנציאל זה שמתחת לגלגל ספייר בצד שמאל.

איפה המדיד של הגיר?

מים -המיכל שלו היה ריק וגם ברדיאטור היה חסר..(הוא לא ידע מה זה המיכל עיבוי..)

האם כל מוסך ידע לכוון שסתומים לפי המידה ?כמה זה עולה? בטח צריך גם אטמים אז זה יהיה יקר.

אגב -מרוב שהרכב מקורי אפילו יש צמיג מישלין מקורי מ93' (הספייר כמובן)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בדקתי שמן דיפרנציאל זה שמתחת לגלגל ספייר בצד שמאל.

איפה המדיד של הגיר?

)

זה המדיד של השמן גיר גם כן.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

Erez Wolf - באוטודטה לא חסר טעיות. שים לב, הוא שאל על מה זה מבוסס, אז עניתי.

אף אחד לא אמר שאלו נתוני אוטודטה, ואני עומד מאחורי כל מה שמופעה בה. הרי כמו בכל תוכנה לא חסר באגים :wink:

פורסם

האם כל מוסך ידע לכוון שסתומים לפי המידה ?כמה זה עולה? בטח צריך גם אטמים אז זה יהיה יקר.

כל מוסך סובארו ידע לכוון את השסתומים. יש לבצע את הכיוון כאשר הרכב קר!.

אטמים כמובן יוחלפו, עלות דבר כזה עלה לי 100 ש"ח במוסך אשר פעם טיפלתי בו בצומת קרית אתא, אני כבר לא מטפל שם.

עברתי לטפל במוסך במתחם בלובנד מאחורי שדה התעופה של חיפה, מאוד אמין וישר! אם תרצה אשאל אותו כמה הוא לוקח על פעולה כזו.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...