Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצד אחד, בתור שף ומסעדן מזה 14 שנים (בדימוס 3 שנים) אני חייב להודות שזה לא כזה מדהים ולא שווה את ההשקעה (בדומה לקוויאר).

מצד שני, אם לא תנסה לבד, לעולם לא תדע ותחיה בתחושת החמצה אז תשקיע בעניין 150 ש"ח, קח איתך חבר שישחם על עצמו ותהנה. :-D

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תסע בתאילנד ותאכל אחד כזה (ובכלל פירות ים מדהימים כולל טייגר שרימפס בגודל כלב קטן) במחיר אפסי ובטעם גן עדן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

והערה אחרונה בשביל בכלל להוציא לך את החשק מהעניין :wink::

איזה מטומטם חסר לב קבע לפני שנים קביעה מטומטמת וחסרת בסיס לחלוטין (שוב, אני קובע את זה כשף) שבשביל שהלובסטר יצא רך ועסיסי צריך להשליך אותו לתוך סיר מים רותחים בעודו בחיים :shock:

זאת גם הסיבה שבהרבה מסעדות שמגישות לובסטרים אתה רואה אותם מהדסים להם מעדנות באקוריום במסעדה.

ניסויים רבים בבישול שנעשו בלובסטרים הוכיחו כבר מזמן שזאת שטות מגובבת אבל טבחים מטומטמים נאחזים בזה כאילו אלא דברי אלוהים חיים.

בקשר לאידי אני לא יכול להעיד אבל מאז שגיליתי שזה הנוהג במול-ים, כף רגלי לא דורכת שם.

פורסם

נניח וצריך להרוג אותך, היית מעדיף שזה יהיה עם נבוט לראש או בבישול?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה בסה"כ לובסטר שמשמש למאכל אדם,

אם אתה מרחם עליו - תמיד יש סלט חסה בתפריט.

נ.ב.

אני בעד חיות ונגד סבל מיותר,

אבל אנחנו עושים דברים יותר גרועים ממים חמים.

ZZR

פורסם
ישמצב לקבל בלי השפם?

אתה בקטע של כושים?

LOL'Z!!!

נניח וצריך להרוג אותך, היית מעדיף שזה יהיה עם נבוט לראש או בבישול?

לעזאזל עם חוק 3 השורות לחתימה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
זה בסה"כ לובסטר שמשמש למאכל אדם,

אם אתה מרחם עליו - תמיד יש סלט חסה בתפריט.

נ.ב.

אני בעד חיות ונגד סבל מיותר,

אבל אנחנו עושים דברים יותר גרועים ממים חמים.

לא צריך ללכת רחוק לכיוון החסה (איכס, אוכל של אוכל), אני מאמין גדול בהריגת חיות לצורך מאכל.

מה שאני לא מאמין בו, הוא אכזריות מיותרת בתהליך הזה. לכן איפה שאפשר אני מעדיף לקנות עוף וביצים שהם Free roaming, ובשר בקר וכבש ממרעה (ולא מעגלים/טלאים מיובאים). עגל חלב זה משהו שלדעתי צריך להוציא מחוץ לחוק (אם עדיין לא הוציאו).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הוציאו מזמן.

רק השם נשאר ועוד כמה מדינות חשוכות שמייצאות לכל העולם :x

פורסם
לא צריך ללכת רחוק לכיוון החסה (איכס, אוכל של אוכל), אני מאמין גדול בהריגת חיות לצורך מאכל.

מה שאני לא מאמין בו, הוא אכזריות מיותרת בתהליך הזה. לכן איפה שאפשר אני מעדיף לקנות עוף וביצים שהם Free roaming, ובשר בקר וכבש ממרעה (ולא מעגלים/טלאים מיובאים). עגל חלב זה משהו שלדעתי צריך להוציא מחוץ לחוק (אם עדיין לא הוציאו).

עגל חלב אני לא אוכל בגלל צורת הגידול (למי שלא יודע זה עגל שגדל בתא צר שהוא לא יכול לזוז בו בכלל ואפילו לא לשבת, גדל בחושך וניזון רק מחלב עד שבגיל 3 חודשים שוחטים אותו).

ניסויים רבים בבישול שנעשו בלובסטרים הוכיחו כבר מזמן שזאת שטות מגובבת אבל טבחים מטומטמים נאחזים בזה כאילו אלא דברי אלוהים חיים.

בקשר לאידי אני לא יכול להעיד אבל מאז שגיליתי שזה הנוהג במול-ים, כף רגלי לא דורכת שם.

באידי הם מתים קודם. בחיים לא אכנס למסעדה שמבשלת בעל חיים בעודו חי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא חסרות שטויות חסרות ביסוס כאלה, שמדקלמים "טובי השפים" - כשחוזרים על משהו שוב ושוב ושוב ושוב,

הוא נתפס לבסוף כמו אמת. הדוגמה הנפוצה: יש לצרוב את הבשר כדי שהנוזלים יישארו בתוכו.

שטויות במיץ. אין שום קשר בין זה לבין "יציאת" הנוזלים וזה לא משפיע כהוא זה על עסיסיות הבשר.

עכשיו לך תצא ותילחם במנטרה העתיקה הזאת...

(ולמה כן צריך לצרוב? שיהיה טעם).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לעזאזל עם חוק 3 השורות לחתימה.

נכון הוא 4

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...