Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

סיימתי ביולי האחרון קורס מדריכי חדר כושר בווינגייט, מאז אני עובד עד היום בתור מאמן אישי בחדר כושר בחיפה.

השכר אחלה אבל אני מחפש קצת משהו אחר, הכוונה מדריך רגיל בחדר כושר רגיל, אם יהיו אימונים אישיים זה רק בונוס.

בכל מקרה אם מישהו שמע\יודע שצריכים - אשמח לשמוע על זה.

*ניסיתי הולמס פלייס, בשביל 20 שקל לשעה אני יכול ללכת למלצר אז לא עשיתי בזה כלום.

תודה ולילה טוב,

אוהד.

פורסם

זה לא רע - זה מעולה.

האנשים שאני עובד איתם (הבוס לדוגמא) הם בלתי נסבלים.

בקיצור אני אשמח לשמוע ממי שמכיר\יודע.

תודה מראש,

אוהד.

פורסם

פשוט תתקשר לכל המכונים בסביבה שלך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ניסית בלייף&פיטנס בפנורמה? או שפרטתי על עצב כרגע ושם אתה עובד?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

האמת שלא אני כרגע עובד במקום אחר, אבל אם אתה יודע שהם צריכים בפנורמה מדריכים - אני אשמח לנסות.

יש לך אולי אימייל או פקס להעביר להם קורות חיים?

תודה,

אוהד.

פורסם

בדן כרמל הם לא צריכים. נוף זה כבר סיפור אחר לגמרי.. (לא ממליץ להתקרב בכלל) לגבי פנורמה, תתקשר 04-8352222 ותבקש את המכון. תבקש מהמזכירה לדבר עם מנהל חדר הכושר ותמשיך משם כבר לבד. היום כבר אין ביכולתי לסייע, אם היית מעלה את ההודעה לפני שנה+ זה היה עוד אפשרי :).

פורסם
בדן כרמל הם לא צריכים. נוף זה כבר סיפור אחר לגמרי.. (לא ממליץ להתקרב בכלל) לגבי פנורמה, תתקשר 04-8352222 ותבקש את המכון. תבקש מהמזכירה לדבר עם מנהל חדר הכושר ותמשיך משם כבר לבד. היום כבר אין ביכולתי לסייע, אם היית מעלה את ההודעה לפני שנה+ זה היה עוד אפשרי :).

המספר לא השתנה 22 שנה (למעט התוספת של ה-8) אם היית כותב את ההודעה ב 1987 אולי היתי יכול לעזור :-)

פורסם

המספר לא השתנה 22 שנה, חוץ מהוספת הספרה שמונה

אם היית כותב את ההודעה ב - 1987 אולי היתי יכול לעזור :-)

פורסם

לפני 22 שנה המכון נראה "טיפה" אחרת, ופותח השרשור היה רק ניצוץ בעינו של.. :lol:

• תוכן חדש...