Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרישום בכותרת מהווה סדר עדיפויות לקניית רכב על פי מה שקראתי בפורום, אבל אין הודעה מעודכנת מהחודש האחרון.

הפרמטרים לקניית הרכב:

תקציב 30K, אוטומט, שנתון חדיש למראה חדיש (מהסיבה הזאת פסלתי טויוטה סטארלט 99')

נוחות, מראה חיצוני ופנימי, אמינות, חיסכון בדלק ותחזוקה זולה.

צרכים: רכב עיקרי בבית כולל נסיעה יומית בין עירונית של 62 ק"מ

אני יודע שהרוב כאן ממליצים בחום על פונטו ספייס אבל אני מחפש כבר חודשיים ונתקלתי בכמה סיטואציות שאני צריך עזרה לגביהם:

1. בספייס יש רכב אוטומט על כל 10 ידניות וזה ממש מקשה על החיפוש בעיקר בגלל שבעלי הרכבים דורשים בין 2K ל-3K מעל המחירון,

האם הרכב שווה את זה עד כדי כך או שכבר ללכת על העדיפויות האחרות ?

2. מצאתי אחלה רכב שבדיעבד אני לא יודע אם עשיתי את ההחלטה הנכונה. ספייס 01' יד ראשונה עם 90K ק"מ כשבבדיקה ובשני

מוסכים שהייתי בהם עם הרכב אמרו לי שיש צפי לראש מנוע בשנה שנתיים הקרובות, שזה כאמור קנס של לפחות 5K,

בעל הרכב ירד ב-1500 ש"ח אך ירדתי ממנו.

האם זה נכון לפסול רכב על הוצאות גבוהות צפויות שיהיו עליו בשנה הקרובה?

ותודה תודה תודה לכולכם על ההכוונה.

פורסם

1. כן. מחירון זו המלצה וקו מנחה בלבד. אם הרכב שמור, יחסית לשאר האקזמפלרים שמוצעים למכירה, אני לא רואה מניעה לשלם עליו מעל למחירון. זה נכון לגבי כל רכב, לאו דווקא לגבי הפונטו.

2. לפי מה קבעו את המסקנה הזו?

!AWDSOME

פורסם

על פי בדיקה של מכון "מבדק" בהרצליה (רעשים במנוע, מנוע חלש ועוד שלוש שורות של תיאורים בנושא המנוע כשבדרך כלל זה רק שתי שורות :) אעלה את הפירוט יותר מאוחר, פשוט היא לא אצלי כרגע). התייעצתי לגבי תוצאות הבדיקה עם עוד שני בעלי ניסיון והם אמרו שמצב המנוע ממש לא טיפוסי לק"מ הנמוך, במוסך פיאט מורשה האחראי אמר שהרכב יכול להחזיק עד שנתיים ללא טיפול במנוע ולמרות זאת המליץ לקחת את הרכב אבל לך תדע מה המניעים שלו.

• תוכן חדש...