Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, שים לב לזמן ההמתנה וייתכן שהוא היה ארוך יותר

דבר שני אני לא יודע מה איתך אבל אני עברתי את כל הבדיקות, כולל בדיקות שמבוצעות לפני הינשוף (הליכה בקו ישר, נגיעה באף וכו').

דבר שלישי אני לומד מהניסיון, מאז אותו מקרה יוצאים לבלות במונית, למה? כי לא שווה לסכן במקרה הטוב את הרישיון ובמקרה הרע חיים של אחרים ושלי.

ד"א אחד הדברים הכי חשובים זה שהעניין הוא אינדיבידואלי משמע שאני יכול לשתות 2 כוסות ולא להיות שיכור (מבחינת חוק) ואתה יכול לשתות 2 כוסות ולהיות שיכור (מבחינת חוק), כבר נכתב פה, גובה\משקל ואני מניח שיש עוד גורמים ככה שזה לא שחור ולבן.

שוב פעם, מי שרוצה, תמיד יכול לבקש בדיקה ע"י דגימת דם.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תפסיקו לדבר כמו כל שוטר ממוצע, (היה יכול להרוג מישהו) אם זה היה קורה לכל אלה שאומרים את זה, (לקיחת הרישון) היו קצת נכנסים לראש שלי.

אבא שלי לא שתה בקבוק שלם של וויסקי כדי לעשות תאונת דרכים חלילה, ואבא שלי לא היתכוון בכלל לנהוג לבית, הוא סה"כ רצה להוריד את האוטו מהעלייה שבה היה כי לאמא שלי קשה, ולהזיז את הרכב ליציאה של הגן שבו היו, שטח פתוח, אין עצים, פחים, ספסלים, אנשים, מכוניות, עמודים, כלום! פשוט שטח ענק שבו הייתה המכונית. הוא שתה בדיוק בקבוק וחצי של בירה 330 מ"ל, אז מספיק לדבר בהגזמה כאילו הוא שתה בקבוק שלם של משקה אלכוהולי 40% והיתכוון ליסוע נסיעה של 40 קמ"ש.

הוא לא יכול להרוג ולא לעשות תאונה בשום מצב בנסיעה של 30 מטר על 5 קמ"ש ובטח ובטח שלא מבקבוקון בירה 330 מ"ל.

ההודעה הזאת לא נועדה כדי להצדיק את עצמינו מלקיחת הרישון, אלה לכל אלה שטענו שהוא יכל להרוג מישהו או לעשות תאונה ושהוא לא אחראי.

נשמעים כמו כל השוטרים, ואותם עוד אפשר להבין איפה שהוא כי הם מדברים יום ולילה עם פושעים עבריינים ונרקומנים ואצליהם בצורה פסיכולוגית כבר כולם כאלה.

1. גם אם תחזור על כך שאביך שתה "רק" בקבוק וחצי ו/או בקבוקון, לא תהפוך את אביך לצדיק. אביך שתה אלכהול ביודעין, ויותר מבקבוק וחצי, וביודעין(או שלא, ע"פ הינשוף הוא שיכור) נהג ברכב.

2. אין קשר בין אחוז האלכהול במשקה לבין תפיסתו של אביך על נהיגה בשכרות, הכל תלוי בכמות השתיה. ואביך שתה הרבה מעל המותר, גם אם זו בירה של 5% אלכהול ולא "גריי גוס".

3. תאונות רבות מרחשות דווקא ליד הבית/עבודה/נופש ובמהירויות נמוכות. רבים זחוחים(גם משתיה) מדי כשהם מתקרבים לסביבה מוכרת ומזלזלים בנהיגתם.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...