Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת רכב (תקציב 30-40k)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מאחר שהסיטרואן ZX הותיקה והנאמנה שלי עברה תאונה ופרשה לעולם שכולו טוב (לנוסעים שלום, תודה), אני מוצא את עצמי שוב בסיטואציה המלבבת של חיפוש אחר רכב משומש לקניה.

התקציב שלי הוא כאמור 30-40 אלף ויכול להמתח עד נגיד 45 אם יש סיבה שתצדיק זאת.

בסעיף הדרישות, אז הרכב צריך להיות עם מרווח פנימי גדול ככל האפשר (אני מתנשא לגובה 1.87) ועם תא מטען שיוכל להכיל כיסא גלגלים מתקפל. בגודל החיצוני לעומת זאת, עדיף שתהייה מכונית לא גדולה מדי (אני לא אוהב מכוניות גדולות... אומרים שזה מפצה על משהו :wink:) כלומר מיני או משפחתית קטנה.

ושתהייה חסכונית בדלק ובאחזקה.

זה הכל, אני חושב. ואולי גם שתהיי עם סחירות טובה (יתכן שאקבל בקרוב רכב מהעבודה ולכן אצטרך למכור אותה. או לחילופין יפטרו אותי... אנא ערף?).

תודה.

פורסם

יאריס ווארסו או דייהטסו YRV.

שתיהן קטנות אבל יספקו לך די והותר נפח אכסון מאחור, מרווח פנימי סביר ותצרוכת דלק סבירה. היאריס סחירה מעט יותר מה שיעבוד לטובתך כשתרצה למכור אבל לרעתך כשתרצה לקנות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...