Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההנחה שלך מופרכת, לצערי ולצערך. מכיוון שרבים מנסים למכור את האוטו, ומוכנים להתפשר (שהרי כל אגורה שתיכנס היא למעשה רווח נטו) - המחיר של אוואו חדשה מיד שנייה צולל (כמו כל מכונית שמפעל הפיס מחלק כמתנה/זכייה). ביד 2 אתה יכול למצוא כמה מכוניות זהות שכולם מתחילים בסביבות 83K. להערכתי לא יקבלו יותר מ-80K. בטרייד אין יגררו אותך למטה לכיוון ה-70K.

כדי להגיע לאוטו נורמלי, תצטרך להוסיף מעל 20K. לא בשמיים, אבל לא השקעה קטנה.

האם בדקת במחשבון ו/או קראת את הודעתי הקודמת? האם דיברת עם המעביד שלך לגבי החזר הוצאות?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בן כמה אתה?

אני אם הייתי זוכה ברכב הייתי נהנה ממנו מעט ומוכר כמה שבועות לאחר

בכסף שתקבל על הרכב תסגור אותו בתוכנית חסכון או פק"מ כלשהו - אפילו עם רווח קטן

יכול להוות כניסה מרשימה כשתיקח יום אחד משכנתא :)

עריכה - ראיתי שאתה בן 24 - משמע שיש עוד זמן עד שתתמסד ;) תחשוב על זה :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני הייתי מוכר מיידית את האוויאו עקב החסרונות הברורים של האוויאו ובראשם בטיחות - ועל כך לדעתי אין בכלל התלבטות.

עכשיו נותרה התלבטות שלא קשורה לעניין: האם להישאר עם הליסינג או לעבור לרכב פרטי.

אני אישית דוגל באופציה השניה , אבל לנסוע ברכב בפרטי איכותי ובטיחותי, לא אותו רכב מקבוצה 2 שהיית מקבל מהליסינג,

כלומר לרכוש רכב של יצרן מוביל (לא של דייהולט), עם רמת איבזור בטיחות ונוחות מעל קבוצה 2.... (נניח קבוצה 3) :

משהו כמו מזדה 3 או פוקוס מאובזרות או גולף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם תמכור תקבל עליו בערך 20-30 אלף פחות משווי...

עדיף להשאיר ולא לקחת רכב מהעבודה, כי אם אתה טוען שאתה נוסע 2300 קילומטר בחודש אז תשאיר את הרכב תעשה לו ביטוחים ויחד עם הדלק אתה תגיע לאחזקה של 2800 שקל כולל דלק, צמיגים, טסטים, ביטוחים, טיפולים, וירידת ערך של הרכב.

ואל תשכח שהרכב הוא שלך ותוכל למכור אותו בעתיד ומתי שאתה תרצה.

אם הליסינג יוצא לך פחות מ 2800 תמכור וקח ליסינג, אבל אני יודע מחבר שלוקח מאזדה 3 מהעבודה שהוא משלם 3500 בחודש.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אתה תגיע לאחזקה של 2800 שקל כולל דלק, צמיגים, טסטים, ביטוחים, טיפולים, וירידת ערך של הרכב.

ואל תשכח שהרכב הוא שלך ותוכל למכור אותו בעתיד ומתי שאתה תרצה.

אם הליסינג יוצא לך פחות מ 2800 תמכור וקח ליסינג, אבל אני יודע מחבר שלוקח מאזדה 3 מהעבודה שהוא משלם 3500 בחודש.

עשיתי את החשבון כאן. החשבון שלך לא מדוייק (שים לב שלא התייחסתי לירידת הערך של האוטו, בעיקר כי הוא לא השקיע כסף ברכישתו).

3500 ש"ח על מאזדה 3 (מעבר לעובדה שזה מחיר יקר) הם ברוטו, ולא נטו. יש הבדל גדול.

כמו שכתבתי - השיקול היחיד כאן הוא עניין החזר ההוצאות מהמעביד. אם אין החזר - כל כדאיות העיסקה נופלת, בין אם זו האוויאו, ובין אם מכונית אחרת (שעליה צריך להוסיף הרבה כסף).

פורסם

לפי מה שאני ראיתי אין הרבה למכירה שברולט אבאו מאלה שזכו בפרס, וזה מעניין והכי מעניין זה שאלה שזכו למשל בסובארו פורסטר בהגרלה הקודמת כן אז מכרו הרבה ועכשיו ישנה רגיעה מעניין.

יניב

פורסם

בגלל שסובארו פורסטר הוא כביכול SUV, הוצאות ההחזקה גבוהות משל רכב רגיל ובגלל זה הרבה מכרו.

מנקודת מבט של אזרח שלא מבין במכוניות, הוא קיבל אוטו משפחתי כמו כל אוטו משפחתי אחר, אז למה לו למכור?

אנשים חושבים שהם קיבלו אחלה אוטו מתנה, הם לא יודעים שזאת דייהו במסווה ובתאונה היא תתקמט כמו קרטון ביצים.

פורסם

עשיתי את החישוב הזה עבור אח שלי לא מזמן. חד משמעית עדיף לקנות רכב משומש אם יש לך את הסכום.

אצלו הליסינג עולה קרוב ל-3000 נטו בחודש (אם מחשיבים את הנטו וגם את ההפסדים מההפרשות של המעביד על הברוטו - שזה עוד כמה מאות שקלים בחודש שאנשים נוטים להזניח). רכב פרטי בשווי של 70000 שקלים יעלה סביב 2200 לחודש במקסימום (אלא רק אם נוסעים יותר מ-15000 ק"מ בשנה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
סליחה על ההתפרצות, אבל, האם אין צורך לשלם מס על הזכייה הנ"ל? רשות המסים לא נוגסת במי שזכה ברכב?

אכן יש מס על זכייה. גם על מוצר ממשי.

רוב החברות שמגרילות מוצרים ממשים משלמים בעצמן את המס על הזכייה. למרות שטכנית ניתן לחייב את הזוכה לשלם את המס.

אז בטח עולה השאלה למה לא ת'כלס כסף.

1. יותר מרשים לפרסם "שברולט נוצצת עם סמל מוזהב" מאשר לפרסם "הגרלה של 70,000 ש"ח"-זה סדר גודל הסכום בו מפעל הפיס רכש את הרכב.

2. 100,000 ש"ח במזומן זה נטו 100,000 כאשר, במקרה הזה אתה מפרסם מוצר שהמחירון שלו 100,000 ש"ח בפועל מפעל הפיס רכש אותו בהרבה פחות.

3. בחלק מההגרלות מקובל לדרוש תשלום מהספק (UMI-במקרה הזה) בגין פרסום משותף (זוכר את הפירסומות עם לאקי?)

כך שגם עלות הפרסום יכולה לרדת, בכסף ממשי רק החברה המגרילה משלמת.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

באופן כללי הבנתי אבל בסופו של דבר, האם מי שזוכה ברכב הנ"ל צריך לשלם מס בעצמו עם קבלת הרכב או שהרכב "חינם" לזוכה?

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...