Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קודם כל אני חדש פה,טיילתי קצת בפורום ואני רואה שיש פה אחלה קהילה אשמח להשתלב. יש לי פיאט טמפרה 94 קניתי לפני כחודש מגבר פאנאסוניק 1000 וואט,לא יודע אם הוא טוב או לא קניתי את זה באוטו דיפו ב 800 שח,כשהתקנתי תמיגבר הסתבר לי ולמוכר שהרמקולים שלי לא משהו ועכשיו אני שומע יותר גרוע ממה ששמעתי בלי המגבר עבר חודש ואספתי עוד 1500 שקל..ברצוני לקנות רמקולים טובים! או קומפוננטים או רמקולים אחוריים או אפילו אם אפשר גם וגם..בחישוב שלי זה אם אתם ממליצים על או קומפוננטים או רמקולים אז אני חושב שישאר לי עוד כסף לאיזה חצי סאב(ואז כמובן אני יוסיף תנותר) אז תמליצו לי גם על סאב טוב בבקשה..אני גר באזור פ"ת אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על מתקין מוסמך עם מחירים טובים..

תודה מראש

פורסם

עדיף שתשקיע עכשיו בקומפוטננט טוב.. יש לך את מורל דוטק ב 1100 ש"ח

ואח"כ תאסוף עוד קצת ותקנה סאב טוב משהו כמו jbl או cerwin vega זה כבר לפי הטעם שלך

פורסם

אם לחלק את התקציב.השקעה לפי סדר עדיפויות "רגיל" אז המלצתי היא ככה:

1. קומפוננט

2. סאב

3. אח"כ תראה האם חסר לך עוד השלמה של סאונד מאחורה ומקסימום תוסיף זוג רמקולים פשוטים שיוגברו מה HU

המלצות כלליות (וחשובות לא פחות):

1. להוסיך כותרת אינפורמטיבית יותר, כגון: "המלצות לקומפוננט וסאב בתקציב של 1500 ש"ח, הגברה קיימת - מגבר 4 ערוצים"

2. אתה צריך להחליט כמה התקציב שלך גמיש ומה בדיוק אתה מחפש. האם העדיפות היא להשקיע בדברים יותר איכותיים (כמו הקומפוננט שהומלץ לך) או לקבל הכל ועכשיו = קומפוננט בסיסי וטוב וסאב סביר.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אוקיי אז אני אלך על קומפוננטים טובים עכשיו אני רק צריך המלצות על כמה חבות בשוק מיקום ואיפה שמים את זה...תודה!

יואב אני אשתפר בעתיד..:wink:

פורסם

תבצע חיפוש לגבי קומפוננטים בחיפוש של הפורום.

יש המון אופציות. תראה את המגוון של הסטים המומלצים. אח"כ כדאי מאוד שתלך לשמוע אותם וככה תחליט מהו הסט המתאים לך.

אל תמהר ותחליט בעצמך מה טוב לך.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...