Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, ישנן נסיבות בהן כן ניתן לפעול בכוח כנגד מי שפולש לך לשטח, אולי גם כנגד רכב שחונה לך בחניה, אבל אני לא מספיק מבין בזה ומומלץ להתייעץ עם עו"ד שמבין. אני הייתי מוכן לשלם כמה מאות ש"ח כדי להתגבר על עגמת הנפש שאדיוט חסר התחשבות (שהוא בטח חבר של אחד השכנים) גורם באופן שבועי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבלי לקחת עמדה אני רוצה להוסיף שניתן לחנות שם בשקט. פשוט צריך לעשות את זה בכמה תימרונים ולא תוך כדי סיבוב קליל של ההגה.

בתל-אביב זה היה נחשב למקום חניה כשר לחלוטין ואולי רשום בטאבו. אבל בפריפריה מצב שונה.

לא שהוא צודק אבל צריך לקחת דברים בפרופורציה.

פורסם

בעיה זהה לחלוטין אצלנו. ועוד החניה מתחת לבניין עצמו, פיזית. בצל. אז כמובן ששפע פולשים חונים וחוסמים.

הזמנו משטרה מספר רב פעמים והתקשרנו עוד יותר פעמים ויש לי חדשות רעות לכל האופטימים כאן - מעבר לזה שהם לא רוצים לטפל בדברים כאלה - אין להם את הסמכות. התשובה הקבועה שאנחנו מקבלים - "זה שטח פרטי, אין לנו סמכות. תגישו נגדו תביעה משפטית אזרחית".

מה שעשיתי ובינתיים זה עבד - פתק על הרכב שאומר שמספרו הועבר למשטרה ואנו שומרים לעצמנו את הזכות להליכים משפטיים בעתיד. לידיעתו.

בינתיים? עובד כמו שעון.

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם
ניתן לחנות שם בשקט. פשוט צריך לעשות את זה בכמה תימרונים ולא תוך כדי סיבוב קליל של ההגה.

תסתכל שוב על התמונה. תדמיין שכל החניות תפוסות ואתה צריך לחנות ב-63 עם רכב משפחתי/טנדר. זה גבולי מאד ואין סיבה שתיקח את הסיכון שתשרוט רכב אחר בגללו.

פורסם
מבלי לקחת עמדה אני רוצה להוסיף שניתן לחנות שם בשקט. פשוט צריך לעשות את זה בכמה תימרונים ולא תוך כדי סיבוב קליל של ההגה.

בתל-אביב זה היה נחשב למקום חניה כשר לחלוטין ואולי רשום בטאבו. אבל בפריפריה מצב שונה.

לא שהוא צודק אבל צריך לקחת דברים בפרופורציה.

אתה יודע מה? שילמתי על החניה הזאת ממיטב כספי. כשאני מגיע הביתה אני רוצה להכנס בתמרון אחד לחניה ולא לעשות את זה ב4 תמרונים, תוך סיכון לשריטת הרכב. למה אני צריך בכלל לסבול איזושהי אי-נוחות?

בכל מקרה, הסיפור נגמר בכך שבעל הרכב פשוט נסע באיזשהו שלב. כל מה שנותר (לצערי) לעשות זה לחכות לחוצפן התורן הבא שיחנה שם.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
אגב, ישנן נסיבות בהן כן ניתן לפעול בכוח כנגד מי שפולש לך לשטח, אולי גם כנגד רכב שחונה לך בחניה, אבל אני לא מספיק מבין בזה ומומלץ להתייעץ עם עו"ד שמבין. אני הייתי מוכן לשלם כמה מאות ש"ח כדי להתגבר על עגמת הנפש שאדיוט חסר התחשבות (שהוא בטח חבר של אחד השכנים) גורם באופן שבועי.

העבירה המדוברת כאן היא לא פלישה (פלישה זה שהייה בשטח פרטי מעל 30 יום).

חניה בחניה פרטית זו הסגת גבול, אולם העבירה המדוברת כאן היא חסימת חניה/כניסה לחניה/יציאה מחניה, ולא חנייה בחניה פרטית, אף על פי שגם על עבירה זו הוא יוכל לקבל גרירה לפנים מהעירייה.

Xbox12341

פורסם
אתה יודע מה? שילמתי על החניה הזאת ממיטב כספי. כשאני מגיע הביתה אני רוצה להכנס בתמרון אחד לחניה ולא לעשות את זה ב4 תמרונים, תוך סיכון לשריטת הרכב. למה אני צריך בכלל לסבול איזושהי אי-נוחות?

בכל מקרה, הסיפור נגמר בכך שבעל הרכב פשוט נסע באיזשהו שלב. כל מה שנותר (לצערי) לעשות זה לחכות לחוצפן התורן הבא שיחנה שם.

אם אתה רוצה להכנס בתמרון אחד(ובצדק), פשוט תתקן את השער.

אתה משלם ועד בית וכך גם כל הדיירים שמחוברים לאותה חניה סגורה, לכן אתה צריך לפנות לועד הבית ולהסביר לו שאתה משלם ועד בית ואתה דורש שהשער הזה יתוקן בהקדם אפשרי מכיוון שחוסר ההתייחסות למחדל של החניה פוגעת בך ובעוד מספר דיירים בבניין.

ד"א.

במקרה והוא מסרב אתה יכול לפנות לאגודה לתרבות הדיור.

בהצלחה.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

איך כואב לאנשים..

לפותח השרשור,אין שום בעיה להיכנס לכל חניה בתמונה ברוורס,גם אם טנדר וגם עם משאית קטנה.

הוא לא חונה לך בחניה ולא חוסם לך את החנייה,הוא במרחק סביר מאוד מהחנייה,ועד כמה שאני מכיר את החוק הוא לא עובר עליו.

הוא שכן שלך,תפגין קצת סובלנות,אתה הרי תחיה בקירבתו עוד הרבה שנים.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

מצטרף לקוראים לתיקון השער. זה הפתרון הטוב ביותר במקרה הזה.

אפילו אם פתרון אלים כלשהו היה יכול להעלים את הפולש הזה, בשבוע הבא היה בא אדיוט אחר.

שער תקין ימנע גם מהאדיוט של השבוע הבא וזה שאחריו לעשות בעיות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כמו שאמרו מעלי, אפשר להכנס לחניה מבלי כל בעיה.

יש דברים שמעצבנים, אבל בחלק מהמקרים אפשר להתעלם ולא לעשות מכל דבר סיפור גדול.

פורסם

יודע מה הפתרון ?

אתה יודע פחות או יותר באיזו שעה מגיע המטריד ?

אז קצת לפני שהוא מגיע תחנה אתה את הרכב שלך במקום שבו הוא מחנה בדרך כלל.

:wink:

ובלי קשר, באמת שאין שם בעייה להכנס לחנייה,וזו סתם קטנוניות.

הבעייה מתרחשת רק בימי שישי (כשבדרך כלל יש מצוקת חנייה ברחוב) אז דחילק, יום אחד בשבוע אפשר להיות קצת יותר סבלניים וסובלנים ולעצום עיניים.

אם הבעייה היתה מתרחשת כל יום בשבוע הייתי מצדיק אותך,מאחר ולא כך הדבר,וסביר להניח שהמטריד הוא בן של אחד הדיירים שמגיע לארוחת ערב או לביקור שבועי של המשפחה, הייתי מעביר את זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני בכלל לא מבין למה קנית חניה במיטב כספך :wink:.

לפי העצות שכאן, אתה בהחלט יכול לחנות במקום האלטרנטיבי בחינם. לאף אחד מהשכנים אין בעיה להיכנס, וגם אם יש, זה בכלל לא צריך להיות איכפת לך.

:roll::shock:

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זו לא פלישה ולא הסגת גבול.

לדעתי אין כאן טיפול לא של המשטרה, כיוון שהשטח המדובר אינו חנייתו הפרטית של המתלונן ואין לו נסח טאבו שיוכיח זאת, ולפי מה שאני רואה ומתרשם בתמונה ניתן להיכנס ולצאת מהחנייה. ובטח ובטח לא של העירייה מכיוון שמדובר בשטח פרטי ולא ציבורי/עירוני.

האמת היא שכל התחום הזה של חסימות חנייה הוא די פרוץ ובכל עיר מתנהגים קצת אחרת.

לגרור על חשבונך אתה יכול לשכוח מזה מכיוון שאני לא מכיר אף גרר שיסכים לגרור רכב בהוראת אדם שהרכב לא שלו וללא תשלום.

העירייה שהיא גוררת רכבים כאלו, גובה כסף תמורת שחרור הרכב מאוחר יותר, גרר פרטי לא יוכל לעשות זאת ולכן לא יראה שקל תשלום לעולם.

בקיצור, מדובר לדעתי במצב ביש ללא פתרון.

ותגיד תודה שחונים שמה פעם ב... ברוב הבניינים שאני מכיר שיש מצבים כאלו הדיירים חונים דרך קבע.

פורסם
איך כואב לאנשים..

לפותח השרשור,אין שום בעיה להיכנס לכל חניה בתמונה ברוורס,גם אם טנדר וגם עם משאית קטנה.

הוא לא חונה לך בחניה ולא חוסם לך את החנייה,הוא במרחק סביר מאוד מהחנייה,ועד כמה שאני מכיר את החוק הוא לא עובר עליו.

הוא שכן שלך,תפגין קצת סובלנות,אתה הרי תחיה בקירבתו עוד הרבה שנים.

:mm_yeah:

• תוכן חדש...