Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

הבעיה חוזרת על עצמה מדי יום שישי.

אפשר לראות בתמונה את הטיוטה קורולה אשר חוסמת את הכניסה לכל החניות (אני חונה בחניה 62). כשאר כל המכוניות נמצאות במקום, נורא קשה להכנס ולצאת מהחניה. בוודאי שמתם לב לפטריות הבטון שכבר מונחות שם, אך זה לא עוזר. המקום שבו הוא חונה זה חלק מחניה משותפת של כמה בניינים (זה לא רחוב).

מה אני יכול לעשות לפורע החוק? האם אני יכול "לגרור אותו על חשבונו" ואם כן - אז איך התהליך הזה מבוצע? אני פשוט מזמין גרר? ומי משלם? אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על הנושא, אהיה אסיר תודה.

שבת שלום

לאון.

DSC01759.JPG

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ידוע של מי הרכב ?

אם לא - אפשר לברר של מי הרכב ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
שמתי פתק, והשער לצערי לא עובד.

מעניין אותי מה הפרוצדורה של "יגרר על חשבונו"

הסברת בפתק שכיפות הבטון נועדו למנוע חניה של רכבים בצד הזה, כי זה חוסם ?

האם מדובר ברכב פרטי או חברה\ליסינג ? (לרוב יש מדבקה או מסגרת ללוחית רישוי).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני אישית מאמין שבכל הקשור למקום מגורייך, פיתרון "אלים" (כמו לגרור למישהו את הרכב, למרות שמגיע לו בהחלט),

רק יכול להניב "החזר" אלים לכיוון שלך. עדיף לברר של מי הרכב ולנסות לדבר איתו, לפני נקיטת כל דבר שעלול לחזור אלייך כבומרנג.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אתה מסבך את העניינים יותר מלפתור אותם.

חייג 100, דווח על רכב שחוסם יציאה מחניה בכתובת XYZ, ספר להם על מספר הרכב (ולא משנה אם זה רכב פרטי או ליסינג, המשטרה מאתרת את הנהג דרך החברה/חברת השכרה), תשאיר פרטים שלך ותוך מספר דקות הבעלים של הרכב יאותרו ו/או תגיע ניידת למקום. אם לא ניתן לאתר בעלים, המשטרה לא תיתן לעצמה אישור לגרור את הרכב (נותר רק להגיש תלונה). מבחינת חוקי עזר של העירייה ייתכן ואם בעיה חוזרת על עצמה, העירייה יכולה להפעיל גרר בעניין הזה. (106 למוקד העירוני).

Xbox12341

פורסם
גם אצלנו יש בעיה דומה.. אנשים התחילו לשים מדבקות על רכבים שחנו שם, זה די עזר.

וזו עברה, ובעל הרכב יכל להגיש נגדך תביעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפי מה שהבנתי יש חוק שאומר שאתה יכול לשבור לו את החלון להוריד אמברקס ולגרור את האוטו מחוץ לחניה. (או שזה תקף למכוניות שחונות לך בתוך החניה ולא מפריעות לך לחנות?) :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אתה לא יכול לשבור חלונות אלא אם כן אתה מתכוון לשלם עליהם אחרי זה

אם חנו לך בחניה שמסומנת בתור חניה פרטית ע"י שלט אתה יכול להתלונן על הסגת גבול ואז המשטרה תטפל בזה.

המלצה חמה תתקשר לעירייה לפני שאתה מערב את המשטרה הם בדרך כלל יכולים לסייע,אם אין שום דרך לברר של מי הרכב

אם זה לא עוזר תערב את המשטרה,קצת בלאגן יעזור לפעם הבאה שיחנו לכם בצורה כזאת,ותסדרו את השער בשביל זה הוא נועד

פורסם

עם יש לך חלון שפונה לאוטו צד, או שעם אתה רואה בערך מתי הבעל רכב יוצא או מגיע עם הרכב בשעה קבועה, פשוט תיגש אליו ותדבר איתו ותסביר לו את הבעיה, כי עם הוא לא חונה באחד החניות השמורות עם המספרים, אז כנראה שהוא בכלל לא שייך לבניין הזה!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מתקשרים 106 ואומרים שחוסמים לך את החנייה ואתה לא יכול לצאת תוך כמה זמן מגיע גרר ולוקח את האוטו למגרש של העירייה ככה זה לפחות ברחובות

סבא שלי גורר עשרות רכבים ככה כל הזמן חוסמים לו את החנייה כי הוא גר ליד בית חולים.

כולם יודעים שיש טיפה בים אבל רק מעטים יודעים שבכל טיפה יש ים

• תוכן חדש...