Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק של KENWOOD דגם 7028 שהביאו לי מחו"ל לפני שנתיים והוא חדש. מגבר של KENWOOD ישן שגם הביאו לי לפני שנתיים שהטכנאי של בומ-בס באר שבע אם אתם יודעים על מי אני מדבר אמר לי שזה מגבר מעולה ושאין כבר כאלה מגברים. סאב של CERVIN VEGA לא יודע כמה וואט איזה דגם.קרוס של SHERWOOD וקומפוננט של MOREL הפולס 6. השאלה שלי אם כל זה מספיק בשביל מערכת לרכב ולפיז'ו 206 בפרט כי זה הרכב שיש לי או שצריך גם רמקולים מאחורה ????:roll: ואם אחר מהדברים לא נשמע לכם אני רוצה חוות דעת בבקשה! ואני מתכוון להתקין את המערכת במרכז התקנה בבאר שבע אז לא אני מתקין אותה

פורסם

ס-י-מ-נ-י פ-י-ס-ו-ק אלוהים אדירים!

סה"כ יש לך מערכת עם רכיבים טובים, בינוניים מאוד אבל לא זבל-סיני סה"כ.

ממש לא חובה רמקולים אחוריים אלא אם כן אתה אוהב את העיטוף הזה של צליל סראונד - בכל מקרה, גם אם אתה רוצה לשים אחוריים על תגביר אותם על מגבר נוסף אלא תגביר אותם על הHU כדי שהם לא יגנבו לך את ההצגה.

מעבר לזה, סה"כ יש לך מערכת בסיסית שאם כוונים נכונים, תוכל להוציא לך חיוך מהשפתיים.

בקטע של עוצמה או איכות - תשמע מערכות אחרות, תגיע למפגשים ואם תחליט שאתה לא מסופק - תחשוב איך ומה לשדרג.

כרגע - התחלה נאה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תלוי לאיזו מטרה המערכת ומה הרמה שלה.

בעקרון רמקולים אחוריים נועדו רק בכדי לתת השלמת צליל ברכב למי שאוהב צליל היקפי ובשביל הנאתם של הנוסעים במושב האחורי.

מערכת תחרותית לרוב לא תכיל בתוכה רמקולים אחוריים משום שהם לוקחים חלק מבמת הצליל לחלקו האחורי של הרכב.

בדיוק כפי שאתה אוהב ללכת להופעה חיה ולשבת עם הפנים אל מול הבמה ככה גם ברכב אין שום הגיון לשמוע יותר חזק מהרמקולים האחוריים אם בכלל.

תריץ פה קצת חיפוש על הנושא - אתה תמצא המון מידע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמו שכבר המלצתי לך בשירשור הקודם תתקים תכוון ואז תראה / תשמע אם אתה מרוצה.

רק אם לא תיהיה מרוצה אז הייתי מחליף.

הרכיבים סבבה...

וכמו שכבר הסברנו לך האחורים הינם תוספת לא הכי הכרחית, אך נחמדה וגם אז להגביר ע"י הרדיו .

שלא תחשוב שלהחליף רכיבים אחרי התקנה זהו סיפור גדול ומסובך.

ההתקנה הראשונית היא המורכבת ובה הייתי משקיע (חיווט טוב - RCA איכותיים, כבל 4 GAIGE, ואולי גם חוטים לרמקולים בדלתות אם זה לא כרוך בהוצאה גדולה... לפעמים צריך לקדוח ולעבוד קשה כמו אצלי ולא בטוח שזה כזה משמעותי.)

לאחר שהעברת את החוויט להחליף רכיבים זה פשוט וממש לא מורכב.

ולכן אמרתי תתקין ואז תחליט.

אגב למה פתחת 3 שירשורים על אותה השאלה?!

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

פתחתי כמה שישורים בגלל שהייתי נואש כי אף אחד לא ענה לי.

ואני רוצה כמה טיפים לגבי התקנה, כי אני לא מבין בזה ואני רוצה לדעת מה צריך להיות טוב בהתקנה כדי שאני ישאל את המתקין מה הוא הולך לעשות

פורסם

בוקר טוב.

מה בדיוק שאלתך? האם להוסיף רמקולים אחוריים למע'? גם אם החלטת שאתה רוצה, למרות שזה בדרך כלל מיותר, לא זה מה שייתן לך את השידרוג או את השיפור. אלו הרכיבים שיש לך וזהו. או שתתקין אותם או שתחליף. אבל כמדומני שזה לא המצב. המצב הוא שיש לך כבר רכיבים ואתה מעוניין להתקין אותם, אז תתקין אותם ותיהנה. ובשביל מה קרוס של SHERWOOD?

אתה מעוניין להוסיף כסף לשם החלפת רכיבים? יש לך תקציב כל שהוא לכך?

אם לא, הייתי ממליץ לך להתקין את המע' הזו קודם, ואם משהו יהיה חסר לך, אתה תתחיל להחליף רכיבים.

פורסם

את הקרוס של SHERWOOD קיבלתי מדוד שלי שהביא לי את הסאב, והוא אמר שזה בשביל הסאב

ורציתי לדעת מה יכול לא להיות טוב בהתקנה שאני ידע לשים לב למתקין שיתקין לי את המערכת

תודה לכם!!!

פורסם

אני חושב שאתה מדבר על מטריצה (קרוס אקטיבי) של שרווד - מוצר ישן אבל מוצר לא רע בכלל סה"כ.

Pioneer TS-X150

פורסם

בשורה התחתונה כדאי לי להרכיב את הקרוס הזה לסאב או שעדיף שלא. ואם לא יש לו שימוש אחר במערכת חוץ מהסאב?

ומה אני צריך לשים לב בהתקנה?

פורסם

אם אין לך דרישות ורצון לשימוש בקרוס אקטיבי חיצוני, התקנת הקרוס מיותרת. אלא אם כן מדובר בעצם בליין דרייבר, שיש לשקול את התקנתו. איזה בדיוק רכיב של שרווד יש לך? מה הדגם?

בהתקנה, אתה צריך ללכת מראש למתקין מקצועי, ולא לחפש חאפר ולעמוד לו על הראש שיעשה רק קצת נזקים ולא הרבה,

ולשאלתך, שים לב כי החווט מועבר בצורה מסודרת ויפה, הסופיות נלחצות / מולחמות היטב, פלסטיקה חוזרת למקומה, קליפסים לא נשברים וכו'.

פורסם

אני לא יודע מה הדגם.

אבל אני יודע שהוא היה מחובר עם הסאב שיש לי ברכב של דוד שלי

מה התפקיד של הקרוס מה הוא עושה בכלל אם אני מרכיב אותו עם הסאב?

והאם זה נחוץ בכלל במערכת

פורסם

מה התפקיד של הקרוס ומה הוא עושה?

אם אני לא ירכיב אותו עם הסאב אני יכול להרכיב אותו עם חלק אחר במערכת או שעדיף שאני לא ירכיב אותו

• תוכן חדש...