Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינתי טופ גיר איבדה הרבה מהקסם שלה - עם הזמן הבנתי שבערך כל דבר (ממש כל דבר) מתוסרט ומתוכנן. למרות זאת, בין הרבה כתבות מפוספסות ומעייפות (כל הקטע עם הטנקים, הפיצוצים וכו') יש ניתוחים מבריקים ומרתקים. ג'רמי קלארקסון הוא עיתונאי בחסד, וזו כנראה הסיבה העיקרית שאני רואה ואמשיך לראות את הסדרה באדיקות.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תגובות 329
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אותן האפשרויות קיימות גם בצפייה אונליין.

אני את רוב התכנית רואה במהירות X1.5 או 2X עם קול.

כל הקטע של סלברטי לא מעניין וחדשות רכב לפעמים מעניין.

שרואים און ליין צריך שהכל ירד בשביל לשחק איתו.

חוץ מזה שתוררנטים יורדים בפחות משעה או שאני מוריד בלילה אז אין שום יתרון לצפיה און ליין.

אייל

פורסם
איך הוא אמר:

איך מזהים נהג גרוע?

שהוא רואה מכונית קוריאנית הוא יוצא מהאוטו ומתחבא מאחורי עץ.

עם ראיתה את הסרטון אחרי זה ,אז תבין שנהג גרוע זה נהגת (לא אישי לגביי נשים זה מה שtop gear אמרו)

מי שרוצה לראות ולא ראה הנה :

:lol:

פורסם
זה היה הפרק הכי טוב העונה, יותר מצחיק ומעניין מכל השאר.

הסיום העציב אותי :-(

צודק ב100%.

מצאתי את עצמי מתגלגל מצחוק על המיטה מהמון בדיחות. החלק של הפרסומות של VW היה פשוט גאוני.

הסוף מדאיג אותי קצת.

אני לא אתפלא אם הוא הכין את הקהל לא רק לסוף של העונה והסוף של מכוניות כמו הV12 VANTAGE, אלא גם לסוף של טופ גיר.

פורסם
צודק ב100%.

מצאתי את עצמי מתגלגל מצחוק על המיטה מהמון בדיחות. החלק של הפרסומות של VW היה פשוט גאוני.

הסוף מדאיג אותי קצת.

אני לא אתפלא אם הוא הכין את הקהל לא רק לסוף של העונה והסוף של מכוניות כמו הV12 VANTAGE, אלא גם לסוף של טופ גיר.

גם אני חושב ככה הם מזדקנים אבל אני לא יודע אני מרגיש שזה משהו שלא יסתיים בחיים,אין ספק התוכנית האהובה עליי.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

אכן כן, העונה הבאה [נוב'] תהיה קצרה כמו העונה הנוכחית.

בעיקרון זה עונה אחת שפוצלה לשני עונות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לקחת את זה קצת יותר מידי קיצוני.

חוץ מזה, זאת כבר פעם שניה שהוא אומר את זה. אותו דבר הוא אמר על הוויירון.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

הסוף של טופ גיר זה כניראה לא יהיה כי בפרק הוא אומר משהו על העונה הבאה שתתחיל בנובמבר (כשדיבר על שומאכר שחוזר לפורמולה 1).

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...