Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצלחתי לתקוע מברג בלי בעיה,עם פטיש.. אבל הבעיה היא שאיפה שתקעתי אותו אין זווית בשביל לסובב אותו...תקעתי אותו בחלקו התחתון,אני חייב להשיג בוקסה זה יפתור לי את כל הסיפור

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ידידי היקר,

ברכבים שהפילטר מותקן אופקית תמיד יש לרוקן תחילה את שמן המנוע מפתח הריקון.

אינני יודע מאיפה הרעיון החדש.

ברכבים שהפילטר מותקן אנכית והינם בעלי אלמנט סינון שניתן להחלפה ושסתום עוקף נמצא בגוף בית המסנן, במקרה כזה יש לפרק את הפילטר תחילה.

איזה כייף לי :)

פורסם
בפילטרים של MANN קשה לנעוץ מברג, כי הפילטר

עשוי ממתכת מאד עבה וחזקה,

ואז דופקים ודופקים, ומה קורה ?

ההברגה נהרסת.

פילטרים של MANN אינם שונים מכול פילטר מקורי אחר במבנה שלהם והפח לא יותר עבה (חוץ מפילטרים סיניים ששם הכול יכול להיות).

לא צריך לדפוק, פשוט נועצים תחילה בפילטר מסרט או כול כלי חד אחר שיוצר חור קטן בפילטר ואז נועצים מברג בדחיפה קלה.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש שיטה יותר בטוח לפתוח פילטרים מאשר מברג, למי שאין מפתח פילטרים.

צריך לקחת בנד אמריקאי לחזק אותו על הפילטר ואז עם ג'בקה לתפוס את הסרט של הבנד ולפתוח.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

קח פלייר פטנט (ג'בקה), ותשתמש בה איפה שאתה אמור לשים את הבוקסה 30 מ"מ.

זה אמור לפתור את הבעיה, בהצלחה.

פורסם

זה לא תוכי, אלא פלייר משאבות. תוכי זה קאטר עם שיניים שנראות כמו מקור של תוכי.

101.gif

זה פלייר משאבות

EU116_160X160.jpg

נקרא גם תרנגול. למרות ששניהם ציפורים, זה לא אותו דבר.

הבעייה שתרנגול בגודל שיתפוס את הפילטר יהיה יקר, בטח יותר מפילטר שמן ייעודי, כך שעדיף לקנות מפתח פילטר.

פורסם

זה פלייר משאבות

EU116_160X160.jpg

נקרא גם תרנגול.

בפעם האחרונה שראיתי את הקלטת של "פינוקי" עם הילד, תרנגול עושה קוקוריקו.

פורסם

:lol::lol::lol:

שמר אתה גדול.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תמיד כדאי קודם לפתוח את הפילטר ואחר כך לרוקן את השמן ללא קשר אם הפילטר אנכי או אופקי כמו שמרק10 ציין.

הכוונה היא לא לשחרר לגמרי את כל הפילטר, אלא לשחרר אותו כמה מ"מ כדי לוודא שאכן הפילטר נפתח, ואחר כך שבטוחים שאפשר לפתוח את הפליטר, רק אז מרוקנים את השמן, וחוזרים לפתוח לגמרי את הפילטר.

ממש לא כדאי לנעוץ מברג בפילטר כי אם הפילטר לא נפתח נשארים תקועים לגמרי בחניה...

אם לא היית מחורר את הפילטר יכלת למלות שמן חדש, ולהישאר עם הפילטר הישן עד שתגיע למוסך הקרוב ויחליפו לך את הפילטר(למרות שזה לא מומלץ אבל אין כ"כ הרבה מה לעשות).

אבל כבר חיררת אותו ותאלץ להמשיך ולהילחם לשחרר את הפילטר.

עצה שלי, אם אין לך כלים מתאימים מההתחלה לא היית צריך ליגוע בזה.

תשיג כלים מתאימים, מפתח פילטר שמן מתאים, או בוקסה שמתלבשת אל הפילטר ותפתח את הפילטר.

פורסם

היי אנשים, הצלחתי, סיימתי...

ככה, השגתי מאיזה שכן שלי בוקסה 32 מ"מ התחלתי לפתוח איתה, הצלחתי טיפה לסובב ואז הראש של הפילטר זה שיושב עליו המקום לבוקסה התקמט כזה...אחרי זה לא הייתה לי ברירה אלא להמשיך והצלחתי לעשות עוד איזה סיבוב והראש ממש נתלש...

ואז נלחצתי קצת הרבה...

המפתח שקניתי בשביל הפילטר (שבהתחלה נהרס לי), תיקנתי אותו עם ברגים חדשים וקצת ברדק..והתחלתי לעבוד איתו ולאט לאט (בערך שעה) הצלחתי לפתוח..........

החלפתי פילטר (שמתי על החדש טיפה שמן כמו שאמרו) סגרתי עם היד כמה שאפשר נתתי הידוק קטן עם הראצ'ט וזהו, אני מאמין שאם תיהיה נזילה קטנה פשוט לחזק נכון?!

סגרתי את הבורג עם השייבה שקניתי וזהו, מלאתי שמן עד שהגיע לסימן במדיד, הנעתי נתתי למנוע לעבוד קצת, ואז מלאתי עוד עד שהגיע לקו הרצוי במדיד וזהו, עכשיו אני במעקב בודק שאין נזילה וכאלה...

מישהו יודע להגיד לי כמה באר הלחץ שמן צריך להיות במצב של עמידה כשהרכב מונע? יש לי מד לחץ שמן מובנה ברכב (SX)

ואנשים, ממש תודה על כל העזרה!!!

פורסם
סגרתי עם היד כמה שאפשר נתתי הידוק קטן עם הראצ'ט

ובזה ארגנת לך אולי את אותו ברדאק בטיפול הבא.

מחזקים עם היד. לא עם כלי.

יש יוצאים מהכלל כמו חלק מהמסחריות ורכבים עם מנועים גדולים שיש הוראה לסגור גם עם כלי. אם אין הוראה מפורשת כזו, סוגרים ביד.

• תוכן חדש...