Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא בוכנות לגולף V5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי גולף V5 שנת 2001, לפני שבוע לקחתי את הרכב למוסך כדי להחליף שסתום פליטה שהיה שרוף באחד הצילינדרים, המכונאי אמר לי לפני שנעשה ראש מנוע נבדוק מה מצב המנוע בכלליות, לאחר שפתוח את הראש הוא גילה שיש חופש בין הצילינדר לבוכנות, וחלק מן הבוכנות כבר שחוקות כולל הבוקסות שמחברים אותן לטלטל, לאחר ברור לגבי מחיר של בוכנות מחירם של 5 בוכנות עולה כ12 אלף ש"ח בחברה ואין אותן בארץ, רק בהזמנה הם יגיעו.

השאלה שלי היא האם ישנה בוכנה תחליפית לפחות בחצי מחיר מן המקורית? או שכדאי לייבא מחו"ל וכמה יצא לי מבחינה כספית כל הסיפור הזה?

יש לציין שהחרט בדק את הצילינדר ואפשרי לחרוט אותו עדיין כדי לרכיב בוכנה חדשה.

תודה מראש לכל העוזרים

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

שקול התקנת מנוע מפירוק /ייבוא לדעתי זה יצא יותר זול,בדוק את כל האפשרויות.

במקביל בדוק כמה יעלה שיפוץ כללי למנוע במפעל למנועים ויש כמה כאלו בארץ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ישנם כאן לא מעט "מבינים" ברכבי קונצרן VW , בכללם, בעל מוסך רון, הלוא הוא "רון" , חבר בפורום.

המתן לתגובתם.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
שלום לכולם

ברשותי גולף V5 שנת 2001, לפני שבוע לקחתי את הרכב למוסך כדי להחליף שסתום פליטה שהיה שרוף באחד הצילינדרים, המכונאי אמר לי לפני שנעשה ראש מנוע נבדוק מה מצב המנוע בכלליות, לאחר שפתוח את הראש הוא גילה שיש חופש בין הצילינדר לבוכנות, וחלק מן הבוכנות כבר שחוקות כולל הבוקסות שמחברים אותן לטלטל, לאחר ברור לגבי מחיר של בוכנות מחירם של 5 בוכנות עולה כ12 אלף ש"ח בחברה ואין אותן בארץ, רק בהזמנה הם יגיעו.

השאלה שלי היא האם ישנה בוכנה תחליפית לפחות בחצי מחיר מן המקורית? או שכדאי לייבא מחו"ל וכמה יצא לי מבחינה כספית כל הסיפור הזה?

יש לציין שהחרט בדק את הצילינדר ואפשרי לחרוט אותו עדיין כדי לרכיב בוכנה חדשה.

תודה מראש לכל העוזרים

עד כמה שידוע לי אין בארץ בוכנות תחליפיות. בכול מקרה במידה ומחליפים בוכנות מרכיבים אך ורק מקורי.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...