Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור זוג עם ילד, תצורת ה-hatch ה-רבה יותר נוחה להעמסה, בגלל האפשרות להסיר את המגש+לקפל את המושב האחורי. אני ירדתי לאילת עם תינוקת בת מספר חודשים+לול+כל הציוד ברנו קליאו.

מהבחינה הזו אתה יכול לחיות בקלות גם עם ה-C4.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בררתי בחברת הליסינג (אוויס) לגבי הג'טה ואמרו לי שזמן האספקה המשוער הוא רק בינואר/פברואר 2009... מוזר.:-o

אם אני כבר מחכה עד אז, אולי באמת שווה לשקול את הגולף החדשה, שצפויה גם היא עם מנוע 1.4 TSI 122. העניין הוא שאין עדיין מחירים, וקבוצות המחיר צפויות להשתנות - לא בטוח שישאר במסגרת קבוצה 3... (לא מדובר בקבוצת מחיר פופולרית שהיבואנים מצמידים אליה מחירים כמו קבוצה 2) לפחות את הג'טה ניתן כבר להזמין והמחיר ידוע.

 

אני כיום מאוד מרוצה מתצורת ההצ'בק, בתור זוג ללא ילדים. יותר שימושי ויותר קטן (קל בחניה, התנהגות כביש וכו'). אבל - אני פשוט חושב שברגע שיש ילדים קטנים צריך שטח איחסון גדול שזמין גם ללא קיפול המושב האחורי (הוא כבר מאוכלס), וכזה יש רק בסדאן, וספציפית בג'טה. לא הייתי רוצה להיות מוגבל בנפח מטען או שזה יהווה שיקול בציוד שלוקחים לנסיעה או ברכישת עגלת תינוק וכד'.

 

לגבי הסטיישן שהוצע קודם - רעיון מעניין, אם כי הדגמים האלה לא נראים כל כך אטרקטיביים. כמו-כן בעבודה לא יאשרו לי להזמין רכב כל כך לא סטנדרטי, למקרה שיידרשו להעביר אותו למישהו אחר (מה שקורה אצלנו לפעמים כשמישהו עוזב או מתקדם).

 

תודה לכל המגיבים עד כה, עזרתם לי מאוד. עדיין מתלבט...:?

פורסם

לפותח השרשור: יש לנו ילד, ואנו מסתדרים נהדר עם גולף. יש לנו עגלה גדולה יחסית (בוגבו), והיא נכנסת בלי בעיה בתא המטען, בתוספת כמה שקיות סופר. מה שכן, אם נוסעים לחו"ל עם העגלה אז כבר צריך רכב אחר לשדה (מונית וכו') משום שאין מקום למזוודה ליד העגלה. כן יש מקום ליד טיולון, נניח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הייתי שוקל גם את האוקטביה בגלל דלת הליפטבק האחורית, תא מטען ענק ופתח ענק שיהיה קל מאוד להחדיר לתוכו כול עגלה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
מישהו יודע מה ההטבות ב-3 ימי המכירות של פולקסווגן???

 

למה זה צריך לעניין את מי שאמור לקבל את הרכב מחברת ליסינג?...סתם תהיתי..:roll:

 

בכל מקרה, האוקטביה לטעמי תמלא את דרישותיך באופן מ-ל-א!!!

  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הי רז,

אני בהתלבטות זהה כמוך. קבוצה 3 ולא סגור מה לקחת.

האם הלכת לבסוף על הג'טה 1.4 או על אופציה אחרת?

 

גם אני ביצעתי נסיעת מבחן על ההונדה והרגישה זריזה אך קופצנית-משהו.

ה-C4 לצערי איננה משווקת עם מנוע 2.0, שיכול היה להוות הבחירה המושלמת עבורי...

ה-B3 2.0 נראית לא מספיק איכותית ואני מבין ממך שנוחות נסיעה בסדר, אך כחבילה לא מרגישה ממש איכות.

 

האם מישהו יודע מתי מגיעה הגולף החדשה והאם תהיה להם גירסה סבירה לקבוצה 3 (מבחינת האבזור)?

 

חבל שאין פוקוס 2.0 בקבוצה 3.

 

גם אני צריך להחליט בערך עוד כשבועיים-שלושה (אמור לקבל את הרכב בינואר).

 

כל עצה תתקבל בברכה.

תודה מראש,

פורסם
הג'טה מגיע עם 6 כריות אויר וESP כסטנרט בכל הדגמים.

כמובן שיש ניתוק כרית אויר בעזרת המפתח (אין צורך לגשת למוסך ..).

ר"ד MP3 מקורי+שקע AUX.

מזגן בקרת אקלים מפוצל + פיתחי מיזוג מאחור.

 

 

DSG 7 היל' קידמיים.

20.4/1500-4000 סלד\קג"מ.

122 כ"ס.

9.8 אפס למאה..

200 סופיים.

1/16 ממוצע דלק.

פליטת CO (למי שמעונין לשמור על כדור הארץ) 148 גרם\ק"מ.

 

בהצלחה.

 

נשמע מאוד אופטימי הייתי אומר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

×
×
  • תוכן חדש...