Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קראתי כאן הרבה חומר, ובין היתר את נמאמר הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=52485

אני חושב ששאלתי נופלת קצת בין שני פורומים, אבל בכל אופן אני מאמין שזה הפורום המתאים.

יש לי מאזדה לאנטיס 97 אוטומטית 1800 סמ"ק.

חשבתי על החלפת הג'נטים מהכיוון של שיפור החזות בלבד, אך המידע שנשפך כאן בפורום מראה לי שזה עניין מורכב, אולי מורכב מידי לצרכים שלי.

ללא ספק ג'נטים 15" יהיו יפים יותר, אבל האם הדבר יפגע לי בנוחות הנסיעה ?

האם בנוסף להגדלת הג'נט אצטרך להחליף גם בולמים, קפיצים וכו' ?

איזו מידת צמיגים ניתן להרכיב על ג'נט 14" (רוחב וחתך), ייתכן ועם צמיג ספורטיבי על ג'נט 14" אוכל להעניק לרכב מראה מספק , האם אני צודק ?

אין לי דרישות מוגזמות מהרכב, אני לא משתתף במירוצים, לא נוהג מהר, ולא לוקח פניות ב- 80 קמ"ש - מצד אחד,

אך מצד שני לא אתנגד שהנסיעה תהיה רכה ונעימה יותר ואם אפשר גם שקטה יותר.

כבר ציינתי שכל הנושא עלה בעקבות הרצון לשפר את חזות הרכב כך שגם זאת אחת מהמטרות.

לא אכפת לי להשקיע במשך הזמן ברכב, היות ואני לא מתכוון למכור אותו בקרוב (אני די אוהב את הרכב הזה).

מבקש עזרה/ייעוץ

תודה

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

אני יכול להמליץ לך הרבה דברים !

תעלה את התמונה של הרכב ואני יכול לעזור לך.

אם תרצה ג'אנט של 14' אם צמיגים של GOODYEAR GT2 185\14\65 שזה בידיוק המידה שיש לך אכשיו דבר איתי אני מוכר.

זה הג'נטים שהיו אצלי ברכב עד לפני חודשיים אם תרצה תכנס תראה - http://www.yad2.co.il/Cars/Accessory_info.php?CarID=88118

פורסם

אני אעלה את התמונה מחר.

עדיין אני אשמח לעוד המלצות.

האם צמיגים בגודל 195/60R14

יתאימו לכל ג'אנט 14 אינטש

?

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

195/60/14 מומלץ להרכיב על גאנט ברוחב 7 אינץ. הרוב מגיע 6 או 6וחצי.

אבל בכל מקרה אני לא ממליץ להרכיב מידה שכזו עקב נדירות המידה.

היה לי מורכב ברכב פירלי P6000 במידה הזו כ 3 שנים. סתם מעמיס על תחושת ההיגוי ברכב.

מה גם שאין הרבה צמיגים במידה הזו בשוק בארץ. וקשה למצוא צמיג טוב במידה הזו.

תישאר עם המידה הנוכחית. אני חזרתי אליה ואני מרוצה.

וגם אצלי זה מורכב על מאזדה

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מעביר לטכני , שם מקומו של השרשור .

מטרת יופי + נוחות זה אחלה . אבל לא ממש קשור לפורום השיפורים .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אחלה, אבל נראה לי קצת מוגזם. בטוח זה פוגע לך בנוחות.

מה גם שזה בטח יקר מאוד.

מה שאני שואל, אם כדאי גאנט 15" ואם כן אז האם יש שיפורים שאצטרך להכניס על מנת שאהנה ממנו ... או

להסתפק ב 14" (ולהתאים לו צמיג "ספורטיבי") ועדיין "להיראות טוב"

ALFA ROMEO 147 120HP

• תוכן חדש...