Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא מחזיק במכוניות שציינתי ובנוסף ב:

Bentley Continental GT Speed

אני כמעט בטוח שזו הבנטלי שלו, איתה הוא בדרך כלל נודע לעבודה. ממנה עוד לא נהניתי אבל אם יהיה עניין אכתוב גם עליה כמובן.

הוא לא קונה ומוכר, הוא קונה ונהנה :-)

מכוניות קשות מאוד הוא מחזיק אני מתפלא שדווקא לעבודה הוא נוהג בבנטלי GT שהיא לא המכונית הכי נוחה שיש.

בד"כ שמי שמחזיק פרארי אתה נוטה לקנות רכב נוסף יותר קיצוני בנוחות, כי ביום יום לנסוע בפרארי זה שעה בפרארי ושעה באורטופד :-P.

גארג' מכובד יש לו בטח מסתכל לבחור במה לנסוע כל יום.

S2000

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בנטלי GT לא אוטו נוח? בהשוואה לאיזה אוטו? רולס רויס או מייבאך?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מכוניות קשות מאוד הוא מחזיק אני מתפלא שדווקא לעבודה הוא נוהג בבנטלי GT שהיא לא המכונית הכי נוחה שיש.

בד"כ שמי שמחזיק פרארי אתה נוטה לקנות רכב נוסף יותר קיצוני בנוחות, כי ביום יום לנסוע בפרארי זה שעה בפרארי ושעה באורטופד :-P.

גארג' מכובד יש לו בטח מסתכל לבחור במה לנסוע כל יום.

הרמתי אליו טלפון עכשיו.

Continental Flying Spur זה הרכב.

פורסם
אבל עדיין, אותם הג'אנטים :wink:

בהחלט מדהים, תמשיך לעדכן בעוד מכוניות שנהגת\ישבת בהם!

אותה דוגמא של ג'אנטים אולי, אבל בטח לא אותו ג'אנט ובטח שבטח לא אותו צמיג.

אגב, בנסיעה של קילומטר או שניים ראשונים צריך לנסוע לאט ובזהירות עד שהצמיג מגיע לטמפרטורה המתאימה ויש חיישן טמפרטורה בעניין. אחרת הרכב יכל לצאת משליטה בהאצה פתאומית.

פורסם
תתפלא, אם יש לו 599 אז היא דווקא די נוחה ליום יום. ואל תשאל איך אני יודע את זה...

בהנחה שאין לך כזו... :-) אני מניח שנהגת עליה.

אני בהחלט מסכים, וזו הפרארי היחידה שמתנהגת מאד נעים בכביש ויכולה לשמש כרכב יומיומי.

אם נהגת עליה, מה ההתרשמות שלך באופן יותר מעמיק?

• אחראי פורום
פורסם

וואלה, בגללך אני תקוע במצב "WOW" כבר 10 דקות.

:shock:

שמח בשבילך על החוויות ותודה על השיתוף.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...