Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

dorki ,ולכל מי שביקש עדכונים. המסך מצויין אני מאוד מרוצה. (הגיע לפני יותר משבוע)

זאת ליגה אחרת לעומת 17 אינץ' (וגם לעומת 19 אינץ').

היה קצת קשה להתרגל לWIDE אבל מתרגלים. אני עובד ב1680X1050

יש מקום לעבוד עם הרבה דברים במקביל, וגם במשחקי מחשב שמותאמים ל WIDE רואים הרבה יותר (המשחק מחשב היחיד שאני משחק זה PES 2008 בערך פעם בחודשיים שלושה).

הדבר שהכי מצא חן בעיני שאני יכול לפתוח חלון של הכרטיס טלויזיה על שליש מסך ועדיין להמשיך לעבוד / לגלוש כרגיל.

(או שני מסמכי WORD בגודל מלא אחד ליד השני)

למי שאין פלזמה /LCD יותר גדולים, יכול לראות בו סרטים בסבבה.

בלי קשר להנ"ל, האיכות טובה מאוד ובמחיר הזה אני לא ראיתי משהו יותר טוב (היה אותו הלילה בWALLASHOPS ב999 ש"ח+משלוח שזה כמה שקלים יותר זול ממה שאני שילמתי)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה לא משתמש בו באתרי אינטרנט?

גם לי יש מסך 22" וחבל לי על חוסר הניצול של השוליים בדפדפנים. מה שכן, הורדתי תוסף לפיירפוקס שמחלק את המסך לפי טאבים וכך אפשר לראות 2 טאבים במקביל.

פורסם

שימו לב שהגובה (גם פיזית וגם מבחינת מספר פיקסלים) של מסך 22 רחב הוא כמעט זהה למסך 19 סטנדרטי.

כך שלדעתי עדיף (במחיר כמעט זהה) ה-22 הרחב.

במקרה הגרוע לא הפסדנו שום דבר (מתעלמים מהשוליים בצדדים...).

במקרה הטוב אנחנו בדיוק רוצים לעבוד על מסמך וורד ובמקביל לצפות בקובץ PDF או מסמך אחר ואז המסך הרחב עוזר.

גם למתכנתים שביננו זה מועיל, אפשר לכתוב שורות קוד יותר ארוכות בלי לגלול ;-)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

נכון, זה הדבר הראשון שבדקתי.

האמת שיש הבדל של משהו כמו 3 ס"מ בגובה בין ה19 ל22 לטובת ה19,שזה זניח וזה היה השיקול למה בסוף העדפתי 22 כי אני בעצם לא מפסיד כלום.

ב19 WIDE מול 19 רגיל, ההפרש הוא משמעותי ביותר. לדעתי 19 רחב בחירה גרועה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אייל אם היית בודק לעומק, היית מוצא של2253 יש אופציה להפוך למסך 4:3 19 אינץ' בלחיצת כפתור.

בלי שום קשר מסכים מצויינים, תתחדש.

בדקתי וידעתי זאת.

גם לפלזמה שלי בסלון יש אופציה להפוך ל4:3. זה אומר שאני משתמש בזה?

זה פיצ'ר מיותר לחלוטין ואני מעדיף את תצורת הפיבוט שמאפשרת לי לשחק עם גובה המסך וההטייה שלו.

(בלי קשר לכך שזה נראה גרוע וזה טיפשי לא לנצל את כל רוחב המסך)

מה שכן, אם הייתי יודע על כניסתה לשוק של סדרת T החדשה של סמסונג, אולי הייתי בודק גם אותם, למרות שעושה רושם שמדובר באותו מסך וסתם נתוני הניגודיות מנופחים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...