Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה שאין לך מגן תחתון, את זה שבתמונה (מקורי) הורדתי מבורה דיזל TDI. שנת 2000, שעברה טוטלוס ממכה מאחור.

החלק מפלדה לא כבדה.אם זה מתאים לך צור קשר.

דוד.

תיקון טעות. החלק המקורי בתמונה הוא מתכת אל חלד. אולי מאלומיניום או מסגסוגת אחרת.

בדקתי, מגנט לא נתפס עליו.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חשוב מאוד להתקין את המגן במרחק מה מהקרטר בכדי לאפשר זרימת אוויר תקינה בכדי לקרר את שמן המנוע.

רצוי לבצע מספר כיפופים או הבלטות יזומות בפח בכדי להגדיל את חוזקו בפני כפיפה. רצוי גם לחורר את הפח במספר מקומות. (הדברים נכתבו מתוך ניסיון כמהנדס תיכנון שעסק זמן רב בתיכנון זיווד).

את ההבלטות ניתן לבצע גם בצורה חורנית על-ידי פטיש+חתיכת מקל מעץ בקוטר 20 מ"מ.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא חשוב המרחק בין האגן השמן למגן עדיין תהיה הפרעה בזרימת אויר על האגן שמן, מה שבודאי יפריע לקירור השמן.

כדאי לחשוב טוב לפני שמתקינים משהו כזה ברכב.

פורסם

מרק ודניאל.

במקור הרכב מגיע עם מגן תחתית מפלסטיק דומה (לא היה לי כאשר קניתי את הרכב) המגן קיים (על גולף / בורה / אוקטביה)

והוא מחסה את כל השטח למטה.

תמונות של המקורי

Skid-plate.jpg

Skid-plate2.jpg

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

זהו מגן להפחת רעשי מנוע.

במצב זה אין בעיה להרכיב במקומו מגן אלומינום למניעת שברי אגן שמן וזה לא יפגע בקירור אם מבנה המגן יהיה זהה למקורי.

פורסם
ראבק! זה נראה כמו מגן גחון של ג'יפ וכולה היה מורכב על פריווט. מפתיע אותי השרשור הזה, חבר'ה מה שנוסע כמו חוליגן ישלם על נזקים.

חוליגן?

תראה. הרכב שלי רגיל שוקל (אני מעריך) 1200 קילו.

תוסיף על זה איטום (עוד כ 100 קילו) + מערכת (כ 70 קילו) + מצבר כבד (עוד כ 15 קילו)

מיכל דלק מלא היה באותו יום.

ובנוסף נהג + 3 אנשים. לפחות ( 300 קילו )

כל זה כ 500 קילו. והרכב רגיל נמוך בגלל המבנה שלו (מנוע דיזל). והקרטר במקור נמוך.

מה אתה חושב שהמרחק מהרצפה? 40 ס"מ כמו בג'פ? אולי עם יש לי מזל זה 5 ס"מ.

אז מה אתה קופץ?

אתה מכיר בכלל את הרכב המדובר?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...