Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראיתי "פגש ", ראיתי "פגז' ", אבל פגאז' עוד לא ראיתי :lol:

ומה המסקנה?

לא בדקתי בשום מילון איך כותבים אבל לא בטוח שטעיתי.

פורסם
אני נוהג כבר שנה וחצי בקסארה סטיישן 2004, 1.6, אוטומטית.

נוחה, תא מטען עצום ונח (גם אני מנייד 2 ילדים על ציודם, מאז שהיו 2 תינוקות על ציודם...), אמינה למרבה הפלא וצריכת דלק סבירה (1:10 לערך, כולל מזגן).

הגימור הוא ברמה הכי גבוהה שהגיע לארץ (והבנתי שכל הסטיישנים 2004 הן כאלה: 4 חלונות חשמל, 4 כריות אוויר, בקרת שיוט, רדיו דיסק מקורי מובנה...) והיא נרכשה במחיר נמוך ממחירון, על אף שהמחירון עצמו, כפי שאיציק כבר הבהיר, לא גבוה במיוחד....

זה בפלוסים.

במינוסים - המנוע גבולי, לטעמי, על הרכב. חלש מדי. אני נוסע בעיקר במישור אז זה לא בא כמעט לידי ביטוי, אבל זה לא הרכב שהייתי בוחר לטפס איתו לירושלים על בסיס יומי)

אני יודע שקיימות סטיישן עם מנוע HDI וגם ידניות - לא יודע לספר אם הן חזקות יותר.

שי.

עזרת לי מאוד, תודה רבה.

היתי צריך לקבל חוות דעת מאחד שיש לו קסרה סטיישן.

פורסם

למנוע ה-HDI יש יותר מומנט ויותר כוח (90 כ"ס מוצהרים ואני לא זוכר כמה מונמט). לא נראה לי שיובאו גרסאות אוטו' למנועי הדיזל (אבל צריך לבד). אני הייתי הולך על הגיר הידני כי יש לו הילוך נוסף (5 לעומת 4 באוטו').

שיהיה בהצלחה בבחירה.

פורסם

גרסאות ה HDI מאוד חזקות (הספק ממוצע אבל מומנט שחבל"ז), א-ב-ל אם הנסועה ממוצעת חבל לקחת את הסיכון שבדיזלים; עלויות מאוד גבוהות של תיקונים ובלאי גבוה יותר למערכות הנלוות למנוע (תושבות, רכיבי פרונט וכד'). רק בשביל לסבר את האוזן; במחיר של משאבת סולר (לחץ גבוה) ב HDI אפשר לקנות בבנזין משאבת דלק חדשה מקורית+4 אינג'קטורים חדשים (ולהישאר עם לא מעט עודף).

המערכות מאוד רגישות ובנקודות הבלאי (שעלולות להגיע ברכבים שנכנסים בתקציב הזה) עלול להישפך הרבה מאוד כסף.

קסארה סטיישן 1.6 אוטומטית תעשה את העבודה נהדר; נכון שהיא לא חורכת אספלט אבל האוטו נוסע :mm_yeah:.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
גרסאות ה HDI מאוד חזקות (הספק ממוצע אבל מומנט שחבל"ז), א-ב-ל אם הנסועה ממוצעת חבל לקחת את הסיכון שבדיזלים; עלויות מאוד גבוהות של תיקונים ובלאי גבוה יותר למערכות הנלוות למנוע (תושבות, רכיבי פרונט וכד'). רק בשביל לסבר את האוזן; במחיר של משאבת סולר (לחץ גבוה) ב HDI אפשר לקנות בבנזין משאבת דלק חדשה מקורית+4 אינג'קטורים חדשים (ולהישאר עם לא מעט עודף).

המערכות מאוד רגישות ובנקודות הבלאי (שעלולות להגיע ברכבים שנכנסים בתקציב הזה) עלול להישפך הרבה מאוד כסף.

קסארה סטיישן 1.6 אוטומטית תעשה את העבודה נהדר; נכון שהיא לא חורכת אספלט אבל האוטו נוסע :mm_yeah:.

איציק

אני כלל לא חשבתי לרכוש דיזל, אני לא נוסע כל כך הרבה בשביל לקנות דיזל...

ובכלל היום בגלל עלויות הסולר הגבוהות ועלויות אחזקה כפי שציינת, זה ממש לא משתלם.

אני לא מחפש להשתולל עם הרכב, אני מחפש רכב שישרת את משפחתי נאמנה, המהירות והפתיחה של הרכב לא ממש מעניינות אותי.

הכי חשוב לי זה רכב שקט(איטום פנימי לרעשי חוץ), נוח לנהיגה, מרווח ואמין(וכמובן חסכוני בדלק)!... שלפי דעתי אני מקבל את רוב הדברים בקסרה(בין אם זה סטיישן לבין אם זה לא).

• תוכן חדש...