Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. מזדה לאנטיס היא רכב מאוד לא נוח.

2. אם את תאהבי את הילדים שלך - אל תקני ג'יפ, בד"כ הם פחות בטיחותיים (אלא אם כן את קונה קאשקאי).

במזדה לאנטיס 1.8 יש דבר אחד טוב.

סאנרוף.

פורסם

תכף, תכף תבוא ההמלצה לגולף (סתם ניחוש שלי).

אני יכול לשאול שאלה, אולי קצת מפוצצת:

מישהו מכיר רכב יפני נוח ? ועוד ב45 אלף ש"ח ?

אם תשאלי אותי, המאזדה לאנטיס לא רעה בכלל (נוחות זה יחסי, למה שאת מחפשת).

מנוע אמין וותיק ולא חלש, המשטרה חרשו הרבה על דגמי ה1600, כאשר אני יודע בוודאות שדגמי ה1800 לא נופלים מהם.

אם את לא אוהבת רכבים קטנים ואת ממש נעולה על סאנרוף, אין לך עוד הרבה אופציות :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

האימפרזה של סובארו הוא רכב אמין ומאוד נוח בהשוואה ליפניות אחרות . (גם אמרת שאתה רוצה אוטומט לא)

דבר שני :nono: להינעל - על סוג רכב אחד.

תחליט על שניים לפחות ותלך על זה. מה שיבוא עם ק"מ נמוך תבדוק ותסגור ענין .

פורסם
תכף, תכף תבוא ההמלצה לגולף (סתם ניחוש שלי).

אני יכול לשאול שאלה, אולי קצת מפוצצת:

מישהו מכיר רכב יפני נוח ? ועוד ב45 אלף ש"ח ?

אם תשאלי אותי, המאזדה לאנטיס לא רעה בכלל (נוחות זה יחסי, למה שאת מחפשת).

מנוע אמין וותיק ולא חלש, המשטרה חרשו הרבה על דגמי ה1600, כאשר אני יודע בוודאות שדגמי ה1800 לא נופלים מהם.

אם את לא אוהבת רכבים קטנים ואת ממש נעולה על סאנרוף, אין לך עוד הרבה אופציות :)

1. גולף באמת עדיפה על לאנטיס, אבל זה לא משנה כרגע.

2. גם הפוקוס עדיפה.

3. 45 אלף שקל זה לא קצת כסף.

4. זה שהיפנים הבינו שצריך נוחות מינימלית רק באמצע שנות ה-2000 זה כבר בעיה אחרת.

5. המשטרה חרשה הרבה על המזדה, וגם אכלה הרבה זין איתם. אף אחד לא רצה את המזדה. תמיד העדיפו קורולה, או אופציות אחרות שהיו בננמצא, ושנכסנו האוקטביות ממש הלכו עליהם מכות. הגיר האוטומטי במזדה לא החזיק בכבוד אפילו 100K ק"מ, בעוד הגיר המושמץ של האוקטביה חוצה את ה-300 בד"כ ללא טיפול כלשהוא.

פורסם

היי, אני חולק עליך לגבי הגיר של המאזדה.

יש סדרה מסויימת של גירים (שים לב טוב מה כתוב) שהייתה דפוקה, במנועי 1600.

אין לי מידע מדוייק על קוד הדגם של הגיר שהיה בסדרה דפוקה או באיזה שנים זה קרה.

לפי מה שאני יודע במאזדה 1800 אין בעיה עם הגיר.

מעבר לזה: מעולם לא שמעתי על גיר שהלך לפני 100 אלף, ראיתי אחד שהלך אחרי 170 אלף (הכי נמוך שראיתי).

לגבי הפוקוס: אני אישית לא חושב שהיא נוחה באופן משמעותי מהמאזדה, יש לי פוקוס בבית ככה שאני יודע :)

מה שבטוח: היא חלשה מעט, זולה מעט מהמאזדה, אין לה סאנרוף (שזה משהו בערך עליון אצל ידידתנו שרוצה לקנות רכב כעת...)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מישהו יודע על תקלות נפוצות בפוקוס דברים שאני צריך לבדוק וממש להקפיד אליהם שאני בודק או קונה את הרכב תודה מראש רועי

פורסם

לאאאאא מוצא פוקוס השתגעתי כבר החלטתי ללכת על הרכב אז אבל אין למכירה מפרטי אין לא קיים!!! מישהו מכיר שכן שכנה ידיד מכר משהו כזה מישהו כזה שמוכר בבקשה שיביא לי בפרטי את המספר

פורסם

אחי, אל תתאבד על החיפוש עצמו, אני יודע איך זה.

תניח לזה ואולי יצוץ לך רכב בובה.

זה לא גבינה, צריך מזל ברכב יותר מאשר שכל.

(בעצם כדאי לשלב את שניהם יחד)

אגב, גם אני באותה דילמה כמו שלך, נסיעות בערך באותו טווח ואני כל יום בודק .

אבל עד שאמצע אני נוסע בתחבורה ציבורית.

לא מתאבד על רכב עם כל האהבה שלי לרכבים.

שיהיה בהצלחה ! ושתף אותנו ברכישה.

שבוע טוב

פורסם
ההסתייגות היחידה שיש לי מהלנטיס היא רעש הנסיעה הנוראי בעת שיוט על כביש מהיר ( באמת שזה עד כדי כך נורא שקשה מאוד לשמוע רדיו מבלי לפוצץ את האוזניים ) .

כמו כן, שלא תחשבי שה 1800 הוא טיל בליסטי. מדובר במנוע עם סה"כ 115 כ"ס פחות או יותר - מה שמקבלים היום ממנוע 1600 בסיסי.

היה לי הונדה סיויק 2005 והרעש מהגלגלים בשיוט הוא גרוע משמעותית מהמזדה לנטיס.

• תוכן חדש...