Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי גינאדי, כן המשאית למכירה ואולי אפשר אפילו ב 20.000 והיא במצב נסיעה ,רק לשים מצברים מצבה בסדר סביר + אם תרצה צור קשר ואכוון אותך לבעליה, אני לא קונה אותה. אני במשא ומתן עם איש נחמד שיש לן פרייטליינר 1996 מפוארת 6X4 קביהנ מוגדלת + תא שינה ,יד ראשונה שמורה כחדשה, שללו לו את הרישיון לצמיתות והוא בן 65 המשאית עם טסט לשנה, בינתיים הוא עומד על 45 אלף ,כשיחליט לרדת עוד 10 לפחות אז אתחיל לחשוב ברצינות. צור קשר איתי 054-3315895 זאב

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בצבע הכחול?:roll: -אני מכיר כזאת כחולה, שמסתובבת באיזור, מעניין, אם יש עוד? (אבל אהבתי שמורה לפרייטליינר, האחת והיחידה:loco::inlove: ).

אזה אינטרנשיונל כחולה עם תא שינה אתה מכיר?

אני מכיר כמה אבל אף אחת מהם לא כחולה

מה שכן..לפי מיטב זכרוני..היו 3 מפוארות בארץ

שחורה לבנה וכחולה

שרובם פה בפורום מודעים לגורלם של המשאיות הנ"ל

מה שכן..אשמח אם מישהו יצליח למצוא לי תמונה של הלבנה

לא הרבה זוכרים או מכירים אותה בכלל

ואפילו לשרוליק אין תמונה שלה

בנוסף שרוליק כבר לא נוהג על מאן הוא עבר לאיווקו לפני כמה חודשים

פורסם

בוגד!!!!:twisted::-P:lol: אין כמו מאן!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ביד 2 ליילנד 411 מודל 75 למכירה, כבר אין הרבה כאלה

איחרנו... קנו אותה (בגרושים) כנראה בתור שלט פרסום!:cry::cry::cry: מזה היא כבר לא תצא!:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לילנד 411 עוד אפשר למצוא בצפון יש הרבה עדיין במצב עבודה, אבל פרייטליינרים כבר אין באמת הרבה החכמה נראה מי ימצא מאק 5X4 מודל 1975-1979 ??? זה כבר משהו משהו, בינתיים קצת תמונות נוספות של משאיות יפות

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

1157083.jpg

פורסם

השאלה- מאיזו שנה הם, כי הספציפי הזה היה משנת 75- אני כבר שנים לא ראיתי כזה שנת 75, יש עוד לפחות אחד שעובד או עבד עד לא מזמן- אבל הוא שנת 86, ובמצב יותר גרוע מזה, של 75, הרבה יותר גרוע! זה מה שחבל.... יש עוד אחד משנות ה-70 שעומד בירושלים, והוא דווקא במצב מצויין- אבל לפי זה, שאין לו מספרים- כנראה, שהורד מהכביש...:? ומאד חבל, כי שוב- במצב מצויין, ללא חלודה בקבינה בכלל!:cry:

אפרופו, פרייטליינרים XL, שלא הובאו כלל לארץ- בהתחלה חלמתי על כזה דווקא, אבל עם הזמן הגעתי למסקנה, שהקבינה ה"קלאסית" יותר יפה- נעזוב כרגע את העניין של התא שינה הענק שמגניב!

וזאב, ראית את ההודעה שלי?:roll:

פורסם
לילנד 411 עוד אפשר למצוא בצפון יש הרבה עדיין במצב עבודה, אבל פרייטליינרים כבר אין באמת הרבה החכמה נראה מי ימצא מאק 5X4 מודל 1975-1979 ??? זה כבר משהו משהו, בינתיים קצת תמונות נוספות של משאיות יפות

זאב, אתה מביא לי את הסעיפים... - קליידסדייל 410 כבר אין (הם היו בצפון, עכשיו הם בסין), זה היה האחרון, ובאיזה מצב!!!

ופרייטליינר וקנוורט זה משאיות יפות? אולי אולי ה- K100 של היבוא חירום? אוטוקאר של שנות השישים זה משאית יפה, וולבו F10 סינגל עם ארגז ארוך וסולמות זה משאית יפה...

ליילנד ביבר זה משאית יפה, משאית עם אופי, משאית חזקה, משאית עמידה, משאית... שהיתה לי...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

דב, עכשיו אתה תקבל ממני מכות- פרייטליינר-גרר הזה לא יפה?! בלי אופי?!?!:shock::shock::evil: פרייטליינר FLD- לא יפה, לא משאית עם אופי!??!?????

FG.JPG

פורסם
איזה יפה... כמה יכול לעלות דבר כזה?

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=133388&Pic=2

לא יודע, כמה הוא רוצה על הגרר (אני אפילו מתבאס לשאול!)- אבל יש כבר די מזמן אחד כזה, שהורידו לו את המיקסר, למכירה- ונראה לי, שאפשר לקחת אותו די בזול...

פורסם
דב, עכשיו אתה תקבל ממני מכות- פרייטליינר-גרר הזה לא יפה?! בלי אופי?!?!:shock::shock::evil: פרייטליינר FLD- לא יפה, לא משאית עם אופי!??!?????

לא. חמישה תווים

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
:snipersmi:bad-word::2gunfire::brickwall::brickwall::brickwall::mm_mad:

פורסם

שלום.

לא הסגנון שלי.

אבל ביד 2 מוכרים:

"ליילנד דגם 411 מודל 1975. נדירה שמורה מאוד עברה לפני שנתיים אוברול ב13,000 שח.

נהדרת לעבודה! למבינים מהדור הישן. "

מס' מודעה: 8925015

אולי זה יותר בסגנון של דב קרדו.

המחיר המבוקש הוא אגב 15,000.

מה עוד מצאתי:

פרייטליינר 460 קמינס מודל 1995.

בצבע בורדו, נראית יפה.

מספר מודעה - 8559177

מחיר לא צויין.

מזל שאין לי רישיון לדברים הללו.:wink:

פורסם

נו, ועל מה דיברתי- הליילנד מכרו כבר, לא הספקתי אפילו לדבר איתו לפני (דב הספיק, אבל רגע, אחרי שכבר היה מאוחר!), לו היינו מספיקים- אולי כבר היה אצלי עכשיו, או אצלו!:cry:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...