Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סיטרואן C4


jkoffler
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי את הנ"ל אצל היבואן. איך זה שהרכב מגיע כל-כך מאובזר ובמחיר יחסית נמוך יותר משאר המשפחתיות

המתחרות?

פורסם

כי גם הם רוצים למכור וכדי למכור אתה צריך להציג יתרון על פני המתחרים שלך. היתרון של היפניות זה מוניטין הסחירות והאמינות שלהן. לסיטרוא אין את זה לכן היא צריכה להישתמש במה שיש לה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
כי גם הם רוצים למכור וכדי למכור אתה צריך להציג יתרון על פני המתחרים שלך. היתרון של היפניות זה מוניטין הסחירות והאמינות שלהן. לסיטרוא אין את זה לכן היא צריכה להישתמש במה שיש לה.

 

יש לנו C4 בת שנתיים, שעברה 50,000 קילומטר. חוץ מטיפול שגרתי היא לא היתה צריכה שום דבר. ליבואן יש גם אחריות מלאה לארבע שנים (או 80,000 ק"מ). לשלל מכרים שלי גם יש C4 זמן מה (לאחד מהם שלוש שנים), ולמכונית אין שום בעיות אמינות מיוחדות כשהיא עדיין צעירה.

 

יכול להיות שאחרי חמש שנים היא תהיה סיוט, אבל כשקונים מכונית חדשה זה בדרך כלל לא ממש מטריד.

×
×
  • תוכן חדש...