Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות זה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=208153 למי שזוכר התעונה שקרתה לי.

בכל מקרה התאונה התרחשה ב 19.5.08, התביעה הוגשה ב 21.5.08 ועד היום אני מחכה לכסף (לא מדובר בסכום גבוהה אבל בכל זאת המקרה מעצבן) חברת הביטוח כביכול משחקת עם הסוכן, המשחק האחרון היה זה שכביכול כאשר הם טיפלו בתיק שלי הם התבלבלו בין התיקים (מספרים סידוריים אצל חברת הביטוח שתובעים ממנה) ולכן התיק שלי לא התקדם, כל פעם סיפור אחר שהם מספרים לסוכן ביטוח. הסכום הנתבע הוא כ12K.

דיברתי עם הסוכן היום ושאלתי אותו אם אפשר לתבוע אותם על משיכת הזמן, עוגמת נפש או מה שלא יהיה (עוד מעט 3 חודשים... לא הגזמנו?) והוא אמר שאין לו בעיה ובכיף ישתף איתי פעולה ויעזור לי לבנות תביעה כי גם לו נמאס מהדברים האלה.

זמן לא כ''כ משנה לי את האמת... כבר לא, כמו כן נאמר לי שאוכל לתבוע אותם רק אחרי שאקבל את הכסף (או אולי לא הבנתי נכון ורצוי לתבוע רק אחרי שאקבל).

מה שאני מחפש זה אולי עוד כמה גרושים אבל יותר סיפוק עצמי ולא כ''כ אכפת לי להכנס לזה מבחינה של התעסקות וכאב ראש.

רציתי לשמוע קצת עצות? נסיון? ומה שאפשר בעצם.

תודה מראש!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עזוב תביעה, תשלח מכתב מעו"ד או תפנה לתקשורת ותראה איך תוך מספר ימים (במקרה הרע) אתה מקבל צ'ק עם שליח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אז אתה נחוש בדעתך לתבוע - תתבע.

חשבתי שמה שאתה רוצה זה לקבל את הכסף בלי לבזבז אלפי שקלים וחודשים על גבי חודשים של דיונים משפטיים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תתחיל ממכתב שכותרתו: "התראה אחרונה לפני תביעה משפטית "

שלח את המכתב עם EMS.

תפרט במכתב בקיצור רב את הסיפור (לא צריך מגילות) ותן להם אולטימטום של 5-7 ימי עבודה לשלם לך.

ואם לא ישלמו אז תכתוב שלמחרת התאריך אתה תגיש תביעה לבית המשפט לתביעות קטנות ותדרוש מכבוד השופט את התשלום שמגיע לך + ריבית והצמדה מהיום שהיו אמורים לשלם לך + כל ההוצאות הישירות שנגרמו לך עקב העיכוב (עוגמת נפש קשה לכימות ולכן קשה לעיתים לקבל את זה) + תבקש מהשופט לקנוס אותם בקנס מיוחד (יש דבר כזה) על העיכוב. ולאחר שתזכה תדאג לפרסם את פסק הדין בכל פורום צרכנות ורכב אפשרי.

אם יתקשר אליך מסלק התביעות של החברה וינסה לשכנע אותך לקבל פחות או ששמאי שלהם יבדוק את הרכב אז תדע שאתה דווקא במצב טוב. אל תסכים לכלום. זה משחק של מי ממצמץ ראשון. רק תגיד לו שהזמן שרשמת במכתב מתקתק וכל דקת שיחה מקרבת את הגשת התביעה לבית המשפט.

בהצלחה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אז זה הרעיון שזה כבר לא מדובר בזמן שאני מחכה לכסף והדרך לקבל אותו יותר מהר. אלה זה כבר העצבים שאני צריך לחכות קרוב ל 3 חודשים עד שיתפלו בזה?

לשמאי שלהם אין כבר מה לבדוק את הרכב, הרכב מזמן הוערך ע''י שמאי ולאחר מכן סולק.

אלפי שקלים לא הייתי אומר, הסכום שאני יכול לתבוע אותם עליו לא גבוה ככה שגם ההוצאות שלי לא יהיו גבוהות.

השאלה היא האם מומלץ לעשות זאת? או שאני אכנס למשהו שלא אוכל להתמודד איתו?

עמית?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

קיבלתי טלפון מהסוכן ביטוח שלי שכבר בעצמו בעצבים של ממש.

בכל מקרה הוא אומר שהוא נוסע אליהם ברגע זה. איכשהו המסמכים שלי הגיעו חצי לתיק שלי וחצי לאיזה תיק אחר והם לא מוצאים אותם, והם ביקשו ממנו שישלח להם את כל המסמכים שוב :roll:! הוא נסע אליהם עם כל המסמכים וידרוש מהם טיפול מזורז/מיידי.

כמו כן אמר לי שמעולם לא קרה דבר כזה וזה לא הגיע לחוצפה כזאת!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...