Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדוע הרופאים של היחידה (משמר הגבול) לא בדקו אותך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כי אני עדין בבקו"ם

שלחו אותי בדיוק אחרי הקצין מיון לרופאה כללית שהחליטה שלטעמה אני לא מתאים (כמו שכבר החליטו כמה רופאים כמוהה לפני זה) ושלחה אותי לרופא עניים בבקו"ם לראות מה הוא יחליט ואחרי זה יעשו לי וועדה רפואית וישלחו אותי למשרד תנועה.

פורסם

הרופא שבקו"ם בדרך כלל מזמין אינו סתם עוד רופא מומחה.

מדובר בד"כ ברופאים המכירים ספציפית את אופי היחידה המיועדת והפעילות בה ולכן הידע המקצועי שלהם לגבי האבחנה משתלב לא רק עם תאוריה, אלא גם הלכה למעשה מהשטח הספציפי.

יכול להיות שאין להם רופא כזה בתחום עיניים, ולכן הם קצת נמרחים עם פיתרון. יכול להיות שיש להם רופא כזה והוא לא זמין במיידי.

בקו"ם (מיט"ב) נמדד גם בפינוי מוקדם של מתגייסים, ובהשמה קולעת, כך שאין להם ענין להשאיר אותך - להיפך, יש להם ענין שתתפנה בהקדם.

בסיכום כל יום - אתה עולה להם בדו"חות, ומבחינתם זה שאתה עדיין אצלם זה כשלון.

אל תחשוב ששכחו אותך - הם לא.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני בכלל לא חושב שהם שכחו אותי אבל אם הם יסבירו לי את העניין ויענו לי כמו שצריך ולא יצעקו עליי (לא שאני מתרגש מזה) כשאני שואל מתי יהיה רופא אז יהיה לי יותר נחמד לחכות בבקו"ם כשאני לפחות ידע איפה אני עומד.

פורסם

למה אתה חושב שהם צועקים עלייך? אין להם מושג בעצמם!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

המכי"ם לא ממש יודעים מה ומי, והם בעצמם מונחים ומונחתים.

הטוב ביותר זה שתכתוב מכתב קצר לרמ"ד היושב שם, תפרט בצורה ענינית (בלי לרדת נמוך בהתבטאות שלך ובלי איומים שתלך הביתה ושיחפשו אותך) תכנס למשרדו ותיתן את זה לפקידה שלו.

תתפלא כמה שמכתב קצר יכול לזרז טיפול.

בהצלחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אז ככה ........ רציתי משטרה רגילה (מג"ב) קיבלתי משטרה צבאית (בגלל הבעיות בעניים)

הבנתי שמשם אפשר להגיע לשב"ס. האם זה באמת נכון ממשהו עם ידע .

במקרה ואני יגיע לשב"ס לאן מומלץ ללכת במשטרה צבאית?? , רק אני רוצה להדגיש אני לא רואה את עצמי חוקר במצח או בלש או אחד שמחלק דוחות לחיילים.

פורסם

לא שמעתי על כך שממשטרה צבאית ניתן להגיע בקלות לשב''ס.

בכל מקרה אני מגבניק, התחלתי מסלול של לוחם ואז מכל מיני סיבות אישיות הפכתי להיות ג'ובניק.

חבר טוב שלי מ''צ מעברים ואני חייב לומר שמשם אי אפשר לעבור לשום מקום, תטחן 11-3, 8 שעות עם קראמי ונשק עליך במחסום, כל זה עם הסמכה 03 (אם אני זוכר נכון, או 02) ותחשב כג'ובניק.

אם אתה כבר במשטרה צבאית אז מומלץ לא להגיע למעברים, כמעט בלתי אפשרי לצאת משם.

אם יש לך שאלות על מג''ב אתה מוזמן לשאול (השתפשפתי כשנה בבסיס טירונות, ולפני חודש עברתי בסיס).

אגב גם מג''ב חייל דיי מחורבן, הכל קומבינות שיש מצב אפילו תרגיש על בשרך. המערכת דיי קטנה (לעומת צה''ל) ולכן הקומבינות מורגשים. כל מחלקה של טירונים יש לך לפחות 8 חבר'יה עם קומבינות שלרוב מגיעים לדברים הטובים.

שיבוצים של מג''ב אחרי הטירונות תלויים בצורך באותו רגע והצורך לכמויות של שוטרים לרוב למקומות הלא טובים.

היתרונות שבאמת אני יכול לומר שאני נהנה מהם בתור ''שוטר'' מג''ב זה נסיעות חינם על אזרחי, וזה שמשטרה צבאית לא תקפה לגבי.

בהצלחה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

במג"ב אני לא יכול להיות בגלל בעיה בעניים ככה שזה כבר לא רלוונטי.

גם בבסיס וגם בבקו"ם אמרו לי שדרך משטרה צבאית ניתן להגיע (במידה ויתאפשר , אף אחד לא אומר במה זה תלוי) לשב"ס .

ואם מסתכלים על זה אז זה גם הגיוני . משטרה צבאית עד לפני כמה שנים הייתה אחראית על בתי כלא ביטחוניים כמו כלא קציעות וכלא עופר וכרגע הבתי כלא האלה באחריות השב"ס אז יכול להיות שפשוט משטרה צבאית מקצה לשב"ס חיילים.

פורסם

אל תסמוך על מה שאומרים לך. ובמקומך הייתי מתעקש לא להגיע למ''צ בכל דרך.

מנסיון של חבר כמעט בלתי אפשרי לצאת משם כי גם ככה אף אחד לא רוצה להגיע לשם.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אז יהיה לי יותר נחמד לחכות בבקו"ם כשאני לפחות ידע איפה אני עומד.

נחמד?!

אתה בצבא, תתרגל.

הדבר הכי קשה בצבא זה שאתה לא יודע היכן אתה עומד, אבל זו המהות של הצבא. הוא לא מספר לך היכן אתה עומד. בטירונות, בטח שבקרבית, זה אחד מעקרונות היסוד של השליטה בטירונים.

היכן שאתה נמצא זה פשוט חלק מהעדר היחס האנושי שהוא בבסיס הקיום הצבאי.

חוצמיזה, צבא זה חיכיון.

קח את זה כמו שזה בא ותתרגל. יהיו לך כך פחות תיסכולים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זהו שאני ממש לא נהנה מהתחושה שאני ממתין ולבנתיים מבזבז זמן שיכולתי כבר להתחיל את הטירונות של מג"ב עם כולם.

ממה אתה מתבאס בדיוק?

אתה תקוע בבקום, מפני שרוצים לדעת אם ממיינים אותך מחדש.

אני הייתי בבקום 3 שבועות של תענוג מרצוני.

בסה"כ רוצים לבדוק אם אתה כשיר למג"ב, ואם לא, אז אז ימיינו אותך מחדש.

תהנה מזה ומהאוכל שם.

עריכה:

לא ראיתי שכבר התחלת טירונות.

חבל שלא הגבתי לפני זה, הייתי אומר לך לא להתפנות בשום אופן למשטרה צבאית.

בהצלחה :]

• תוכן חדש...