Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לקחת רכב מליסינג. עומדות בפני 3 אופציות ריאליות:

1)טויוטה קורולה

2)פורד פוקוס

3)יונדאי I30

אחרי תהיות רבות ונסיעת מבחן הגעתי למסקנה שהטויוטה הוא הרכב שלי .כאשר פניתי לקצין הרכב בחברתי נאמר לי שלחברת אלדן יש בעיות באספקת הרכב (טויוטה קורולה) ולכן לא ניתן להזמין. האם יתכן שחברה רצינית כמו אלדן מפסיקה להביא רכב כמו טויוטה לארץ למטרות ליסינג?

אם מישהו יודע על מה מדובר או מתי אמורות להגיע טויוטות לארץ אשמח אם הוא יוכל להשיב.

בכל מקרה , האם הפוקוס היא אלטרנטיבה טובה לטויוטה?

בברכה, אמיר.:roll:

פורסם

אלדן לא מביאה רכבים לארץ, אלא רוכשת רכבים מהיבואן.

לכל חברת ליסינג יש מחירים עדיפים על רכבים אחרים ולכן היא מעדיפה לספק אותם.

אני בטוח שאם תתעקש מספיק, ותהיה מוכן להמתין מספיק זמן אז תוכל לקבל את הקורולה.

כנראה שמדובר בבעיה זמנית כתוצאה מביקוש שעולה על הכמות ולכן הם מעדיפים לדחוף אותך לרכבים שיש להם זמינים ויכולים לתת לך יותר בקלות.

ד"א, לטעמי, אין לך בכלל סיבה להתעקש על הקורולה, אני לא אוהב אותה.

הפוקוס עדיפה, פרט למנוע העצל.

אבל אני מעדיף מנוע פחות נמרץ מאשר תיבת הילוכים מעצבנת.

פורסם

לקוחות שנוסעים על הקורולה החדשה מתלוננים באופן די קבוע על הרכב (ליתר דיוק - על הגיר), והרבה מבקשים מחברות הליסינג להחזיר את הרכב ולקבל רכב אחר במקומו, גם אם זה כרוך בקנס מסויים.

יכול להיות שהתנאים ש"אלדן" מקבלים מדלק מוטורס (פוקוס) וכלמוביל (יונדאי i30) טובים יותר, ולכן מנסים להכווין את הלקוחות לדגמים הללו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תודה על התשובות המאוד ענייניות...

Nakamichi נאמר לי במפורש שאין טויוטות בטווח הקרוב על אף התעקשותי.

אבל הפוקוס אופציה לא רעה בכלל

כל הכבוד לפורום:-D

פורסם

קח בחשבון שגם לפוקוס ישנן בעיות הספקה לא קטנות בכלל

כמובן תלוי בגודל חברת הליסינג והעתודה שהוזמנה על ידם.

תבדוק מולם אני לא אופתע אם יגידו לך שיש המתנה של כ-3 חודשים לרכב במיוחד אם מדובר כמו כל עם ישראל על 4 דלתות סדאן.

פורסם
לקוחות שנוסעים על הקורולה החדשה מתלוננים באופן די קבוע על הרכב (ליתר דיוק - על הגיר), והרבה מבקשים מחברות הליסינג להחזיר את הרכב ולקבל רכב אחר במקומו, גם אם זה כרוך בקנס מסויים.

אולי זו הסיבה שאלדן מחליטים להפסיק לעבוד עם הרכב? כלומר, אני לא יודע שהם החליטו כך, אבל מהתשובה זה מה שעולה...

תראה איזו כמות עצומה של טויוטות קורולה יש למכירה באתר יד2, מהשנים 2007-8, גם פרטיות וגם מסוכניות רכב, פשוט לא יאמן. חלק כותבים את האמת "רובוטית", וחלק מכנים זאת "אוטומטית". נו שויין.

מקווה שהקישור יעבוד.

עריכה:

38 קורולות משנת 2008; לעמות למשל:

8 גולף, 3 מגאן, 8 פוקוס. מדהים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אולי זו הסיבה שאלדן מחליטים להפסיק לעבוד עם הרכב? כלומר, אני לא יודע שהם החליטו כך, אבל מהתשובה זה מה שעולה...

תראה איזו כמות עצומה של טויוטות קורולה יש למכירה באתר יד2, מהשנים 2007-8, גם פרטיות וגם מסוכניות רכב, פשוט לא יאמן. חלק כותבים את האמת "רובוטית", וחלק מכנים זאת "אוטומטית". נו שויין.

מקווה שהקישור יעבוד.

אני יודע רק דבר אחד, אני משאר שגם רבים אחרים מודעים לו.

החל מלפני כחצי שנה כמדומני מחתימים כל לקוח, אשר מחוייב לבצע נסיעת מבחן, לפני רכישת הרכב על מן טופס שביעות רצון, כולל הגיר.

אם למשהו יש מידע יותר מפורט על זה, אשמח לשמוע.

פורסם

מקווה שהקישור יעבוד.

עריכה:

38 קורולות משנת 2008; לעמות למשל:

8 גולף, 3 מגאן, 8 פוקוס. מדהים.

טויוטה 2007 היא עדיין דור קודם, המוצלחת יותר בעלת גיר אוטומטי פלנטרי.

הדבר המדהים הוא, שביד 2 ישנן יותר קורולות משנתון 2008 לעומת 2007....

לגבי ההחתמה של יוניון מוטרוס - אכן כך גם לגבי היאריס וגם לגבי הקורולה החדשה. לפני כל רכישה מחוייב הלקוח לחתום על מסמך, בו כתוב כי אופי הרכב והגיר לשביעות רצונו.

היבואן החל את המהלך הנ"ל, עקב תלונות רבות שהיו לאחר התחלת שיווק היאריס החדשה.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

אגב, נתון מאוד מעניין עם הרכבים יד שנייה.

אז על מה אתם ממליצים על הפוקוס, המאזדה 3 או היונדאי. או שעדיף לי לחכות כמה חודשים לאולי רבכים אחרים שיכנסו?

שוב תודה

פורסם
לגבי ההחתמה של יוניון מוטרוס - אכן כך גם לגבי היאריס וגם לגבי הקורולה החדשה. לפני כל רכישה מחוייב הלקוח לחתום על מסמך, בו כתוב כי אופי הרכב והגיר לשביעות רצונו.

היבואן החל את המהלך הנ"ל, עקב תלונות רבות שהיו לאחר התחלת שיווק היאריס החדשה.

עידן

השאלה היא, כמובן, כאשר איש השיווק מעוינין למכור לך את הרכב, האם הוא לוקח אותך לסיבוב מטלטל בעיר, או לכביש המהיר, שם הרכב נהדר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
השאלה היא, כמובן, כאשר איש השיווק מעוינין למכור לך את הרכב, האם הוא לוקח אותך לסיבוב מטלטל בעיר, או לכביש המהיר, שם הרכב נהדר.

לדעתי מעטים האנשים שבמסגרת של 20 דקות תוך כדי שהם מתלהבים ישימו לב ממש לתופעה, מה גם שלרובם גם כך אין מושג בתחום.

אם היה - הרבה פחות היו הולכים ליוניון מוטורס...

פורסם
לדעתי מעטים האנשים שבמסגרת של 20 דקות תוך כדי שהם מתלהבים ישימו לב ממש לתופעה, מה גם שלרובם גם כך אין מושג בתחום.

אם היה - הרבה פחות היו הולכים ליוניון מוטורס...

גבי, מה שאתה אומר הוא נכון. אך שים לב שנהג לא צריך ש"יהיה לו מושג בתחום" כדי להבין אם הרכב מתאים ונוח לו או לא.

פורסם

מהשרשור כאן אפשר לחשוב שכל מי שקנה / יש לו קורולה - בהכרח איננו מרוצה.

בחברה בה אני עובד יש עשרות קורולות משנת 2008 ורק מס' מבוטל של עובדים לא מרוצים. כך שאני חושב שאין מקום להכליל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
גבי, מה שאתה אומר הוא נכון. אך שים לב שנהג לא צריך ש"יהיה לו מושג בתחום" כדי להבין אם הרכב מתאים ונוח לו או לא.

לא, לא הבנת אותי, דווקא התכוונתי לבעיה האמיתית:

נושא הגיר.

קשה לשים לב לזה במסגרת של הזמן, פקקים, אולי גם סוכן לידך וכדומה לאנשים שלא באמת מודעים לזה.

פורסם

אני מכיר את שני הרכבים מקרוב (שנתון 08 ) וללא ספק הייתי בוחר את הטויוטה בסופו של דבר .

אבל אם הדבר נוגע למצב שצריך לחכות מעל חודשיים הייתי מוותר על המאמץ ולוקח את הפוקוס .

הטויוטה נותנת לי את זה הרבה יותר מאשר הפוקוס שמתנהג כמו עגלה (ביצועים בכביש , אלנטרה 04 יותר מהירה וסוחבת).

ובאשר למחירת הרכבים של הטויוטה לדעתי היא מכיוון שהמחיר כאן בא מהכסף שלך ואתה רוצה יותר ממנו , ולא מחפש משהו שיעשה בעיות כמו שרואים את הטויוטה יחסית לאחרות .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...