Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנסה לרכז את כל שאלותיי באשכול מרוכז אחד לעת עתה.

1.איזה מידה מקסימלית אפשרי לרכוש ברביעיית מגנזיום (חתך הכי נמוך אפשרי) וגם שיהיה חוקי ויעבור טסט (נכון לעכשיו נועלת 14" של 323 1.8.

2.איזה מגבים הכי מומלצים והאם אפשרי להתקין מגבים כמו שיש במאזדה 3 (חתיכת גומי שלמה ללא שאסי של ברזל) ואם כן כמה עולה?ואיפה?

3.לגבי נורות דמוי קסנון,איזה נורה הכי איכותית ותיתן את הגוון הכי ריאלי ונכון בעת נהיגת לילה (בערך 5500K) ואיפה אפשרי להשיג (הבנתי שבת"א),אשמח למספר והמלצות לגבי נורה ספציפית.

4.האם אפשרי לקבל המלצות לגבי KLENN CAR משום שרכבי נכנס לשם עוד מס' שבועות ורציתי המלצות לגבי טיפול כולל וגם לשאול האם יש להם במקום מחלקת פחחות (כיוון שישנם כמה שריטות שאני רוצה להשלים עם מכחול וצבע ייעודי לרכב ע"פ מס' צבע בשילדה) או שאני צריך לקנות מפחח/צבעי פחית צבע תואמת לרכב,לצבוע עם מכחול את כל השריטות הרציניות ורק אז להיכנס לפוליש-ווקס ע"מ להחליק את הגבשושית שנוצרה בעקבות ההשלמה של הצבע ו"הכנסת" הצבע לתוך השריטה ובעצם החלקת פני השטח??

המלצות וכיוונים נוספים יתקבלו בברכה.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

בני, שאלת שאלות קשות , בטוחני שיש חבר/חברים בפורום שבקיא בסוגיות ששאלת והוא ישיב לך. סבלנות.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
איזה מידה מקסימלית אפשרי לרכוש ברביעיית מגנזיום (חתך הכי נמוך אפשרי) וגם שיהיה חוקי ויעבור טסט (נכון לעכשיו נועלת 14" של 323 1.8.

לא הבנתי איך היא נועלת חישוקים כאלה, הרי ברשיון שלה הם "15 !

איזה מגבים הכי מומלצים

מגבים של כל החברות, בסביבות ה-20 ש''ח למגב בודד. ולהחליף על פי צורך :wink:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

BURZUM : ממתי לאנטיס נועלת 15 אינץ' ?

מגבים של בוש (BOSCH) הם הכי מומלצים. בסביבות 80 ש"ח באוטו דיפו לדגם שלנו.

לגבי מגבים של 3 - צריך לבדוק...

פורסם

נועלת 15" אך כרגע היא נועלת 14" כי לאחר בדיקת רשיונות היא 1.8 ולא 2.0 (טעות שלי).

בכל מקרה מהו החתך המקסימלי שאפשרי להגיע אליו כמובן חתך נמוך שיאפשר לי את האחיזה האופטימלית ביותר ואת הנוחות/חיסכון בדלק סבירים??

ושאלתי על המגבים היא האם אפשרי להתאים מגבים של מאזדה 3 (באמצעות מתאם מיוחד או משהו כזה) למגבים שלי(הכוונה למגבים שהם חתיכת סיליקון/גומי כמו בהרבה רכבים חדשים)

ולגבי הנורות אלו נורות דמוי קסנון של פיליפס.איזה הכי מומלצות ונותנות את הגוון הדומה ביותר לקסנון??

תודה למגיבים.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

אוקיי.תודה ליוסי.אני יודע שחייב ש-X יבוא על חשבון Y ומוכן לקבל את זה שזה יבוא על חשבון של נוחות מסויימת,עדיין אם למישהו (חבר/חברים בפורום) ישנם פתרונות רלוונטים ונתונים להשוואה אשמח לקבל אותם ביחד עם ההמלצות

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

• תוכן חדש...