Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך, הרכב ניגש לטסט חודש הבא ואני מתחיל להכין אותו לקראתו, הייתי מעוניין להיתיעץ עם חברי הפורום ליפני קניה של רכיבים שונים.

אני יתחיל בבעיה הראשונה:

גומיות לחולונות - יש שתי בעיות, האחת היא הגומיה שסביב החלון, בצד שמאל, הגומיה כנראה היתיבשה ולחלון פשוט קשה לעלות, הוא גם יוצא מהמקום לפעמים (יש מין פתח קטן כזה בין החלון לדלת עצמה), שהיסתכלתי בעצמי רואים שהחלון יצא מהמסילה שלו, בעל מקצוע ניסה להחזיר ללא הצלחה, גומיה אשמה?), הבעיה השניה היא, יש ברכב הזה מין גומיות בסוף החלון, בין הדלת (מבחוץ) לחלון עצמו, אצלי כנראה נגנבו\נעלמו, כך שיש שם מין ברזל שכנראה היה שחור פעם, ועכשיו החל להתפורר.

איפה אפשר לרכוש את הגומיות הנ"ל במחיר שפוי? הבנתי שבהונדה מחיר כל גומיה מגיע לסביבות 900 ש"ח.

האם יש גומיות תחליפיות? אם כן איפה אפשר להשיגם?

צמיגים - המידה הדרושה היא: 14\60\185 , התקציב - 1500 לרביעיה. (קצת ? הרבה? באמת שאני לא יודע זה פשוט מה שיש לי, אם זה מספיק רק לזבל סיני הייתי רוצה לדעת זאת, לחסוך עוד קצת זאת לא בעיה בישבילי - לקנות זבל, זה כן בעיה!).

הייתי רוצה צמיגים כמה שיותר ספורטיבים (זאת המילה הנכונה? פשוט רוצה כמה שיותר דביקים לכביש ובעלי היתנהגות טובה)

פתוח להמלצות ומקומות לקניה!.

תודה מראש!

*מנהלים, בטעות פתחתי תשרשור בשיפורים כוח ואחיזה, ממש מצטער לא שמתי לב, שאחד המנהלים בבקשה יעביר את הנושא למקומו בטכני אחזקה וטיפולים, תודה.

פורסם

זה המחלה של הונדה הגומיות האלה, אתה צודק הם עולים 900 לכל דלת, גם בפירוקיות לא מוכרים אותם אלא את כל הדלת.

וגם אם תמצא גומיה זה כמעט בלתי אפשרי להכניס אותה.

הפיתרון הוא להחליף את כל הדלת. גם אני עם הבעיה הזאת.

פורסם

בקשר לגומי שהיתייבש והפך לברזל- מחלה ידועה של הונדה, אל תדאג אף אחד לא גנב לך.

מה שקרה הוא שהגומי שמעל הברזל פשוט נאכל ונעלם עם השנים, הפיתרון הוא לשייף טוב טוב ואז או לקמבן גומי חדש בהדבקה (קשה מאוד אבל איכותי) או לצבוע את הברזל בשחור (חאפרי אבל ויזואלית זה נראה טוב.)

פורסם

כנראה ש-1500 לצמיגים זה יותר מדי. לדעתי 1000 פלוס-מינוס (תעשה סקר שוק) זה די והותר.

בזמנו קניתי SP9000 רביעיה במידה 195.50.15 ב-1600 - אז תבין...

פורסם
*מנהלים, בטעות פתחתי תשרשור בשיפורים כוח ואחיזה, ממש מצטער לא שמתי לב, שאחד המנהלים בבקשה יעביר את הנושא למקומו בטכני אחזקה וטיפולים, תודה.

אז רק שתדע שעל הטעות הזאת , אתה מקבל כניסה למעקב .

סתאאאם .

מעביר לפורום הטכני . בהצלחה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...