Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס מול ספייס - התלבטות.

din_vl
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי 2 אפשרויות היום.

פוקוס מליסינג 2004, 130000

מול

ספייס אוטו' 2005, פרטי 60000

שתי מכניות - מחיר זהה!!! שתיהן במצב מצויין.

מה אדיף מבחינת עלות תחזוקה, אמינות, נוחות, שירות לאורך זמן.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני הכל אתה צריך החליט אם אתה יכול להסתפק ברכב בסדר גודל של הפונטו. אם כן אז הפוקוס יורדת מהפרק, היא יקרה יותר לאחזקה יקרה יותר בדלק ובביטוח. אם לעומת זאת אתה זקוק למרחב פנים הפוקוס הוא רכב נהדר שישרת אותך נאמנה במידה והרכב הספציפי שאתה מדבר עליו במצב טוב וטופל כמו שצריך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אינך זקוק לרכב משפחתי אז עדיף לך לקחת את הפונטו- מודל יותר מתקדם, ק"מ הרבה יותר נמוך ורכב יותר חסכוני, והכי חשוב- פרטי ולא מליסינג.

אני אישית לא הייתי קונה מליסינג- רמת האחזקה שם נוטה להיות נמוכה ביותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על תשובות.

אני וצריך רכב למשפחה 4 אנשים.

1. הספייס מספיק גודלה לדעתכם?

2. פוקוס מפרטי אני לא הצלחתי למצוא בינתיים. בנוסף כולם אם קילומטרז' גבוהה.

וגם אם כן, מבקשים מעל מחירון ! (האוטו שמצאתי הורדתי 13% מהחירון. זה מחיר בסדר ל קילומטרז' כזה?)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל תלוי ב4 אנשים.

אם מדובר בשני מבוגרים ושני ילדים/ נערים אז אין בעיה- הפונטו תסחב...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי, עדיף לרדת בשנתון ולקנות פוקוס פרטית. זה בכלל ליגה אחרת של מכוניות והן לא ברות השוואה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי, עדיף לרדת בשנתון ולקנות פוקוס פרטית. זה בכלל ליגה אחרת של מכוניות והן לא ברות השוואה.

+1

לך אפילו על ה 5 דלתות -ותקבל רכב עם יכולת העמסה נאה+התנהגות כביש ונוחות 5 רמות מעל הפונטו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך זה קשור למשהו?

הפוקוס והפונטו הם רכבים מקטגוריות שונות, משפחתית קומפקטית אל מול סופרמיני.

השיקולים שלך צריכים לכלול האם אתה זקוק למרחב הפנים של הפוקוס, אם לא הפונטו תתאים לך.

!AWDSOME

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפונטו מבחינת עלויות לוקח את הפוקוס במיוחד בצריכת דלק, אך ל4 מבוגרים או עם ציוד כבד הוא לא יסחוב משהו.

אז אם מרחב פנימי זה משהו שאתה מוכן להתפשר עליו אני אומר לך על הפונטו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...