Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מריו המקורי למחשב - איפה אפשר להשיג?

JLoist
שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

תעשה חיפוש באינטרנט דרך GOOGLE. יש מלא גירסאות של משחקים ישנים לקונסולות של אותה תקופה. אפשר להריץ על PC עם אמולטור של קונסולה.

הזמנו ככה מצאתי GOLDEN AXE 3 לקונסולה GENESIS. ראוי לציין שהמשחק היה מאוד משוכלל לתקופה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה אלון! הגיע ועובד.

רק שאלה קטנה: במגאסון שהיה לי לפני 200 שנה היה בדיוק את אותו משחק (הראשון) ובו הייתי יכול להגדיר שאני לא אפסל לעולם, כאן יש לי 3 ניסיונות בלבד. האם אפשרי גם פה לתכנת את זה כך?

תודה ענקית מראש!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא צריך אמיולטור ולא שום דבר, בזמנו היה לי את זה איפשהו היום כבר אין לי מושג איפה זה,

יש קובץ של איזה 60 קי, קובץ EXE אחד של כל המשחק, לא צריך שום אמיוליטור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...