Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, חברה שלה מסיימת קורס מת"מ של חיל התקשוב בקרוב, והציעו לה מספר בסיסים להצבה, אם יש לכם נסיון או שמעתם משהו על אחד מהבסיסים, מה עדיף ולמה, תגיבו בבקשה.

1. איו"ש עוטף ירושלים

2. אוגדה 91 בירנית

3. אוגדת עזה

4. אוגדה 36

5. אוגדה 162 בקעת הירדן

6. פיקוד העורף - רמלה

7. מלי 500 צאלים

8. מורן - תותחנים

9. עוקץ

תודה!

פורסם

אם תגיע לצאלים, בירנית או פקע"ר - נתראה לא מעט.

השאלה היא כזאת - אתה רוצה לשרת עם קרביים או עם ג'ובניקים?

בהצלחה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה לא אני זו היא, אין לי מושג.

מבחינת תנאים ואנשים יש לך מושג לגבי הבסיסים שציינת?

אני פשוט צריך את זה דחוף כי היא צריכה מידע, יש לה מחר את הבחירה של השיבוצים.

פורסם

לא שמתי לב :oops:

יום ארוך מידי (במקרה הייתי היום בבירנית :-)).

תלויה בה - במה שהיא מעדיפה. קרוב לבית/רחוק מהבית? ג'ובניקים/קרביים?

אני לא מת (בלשון המעטה) על פקע"ר ברמלה, אני נמצא שם כמה פעמים בשבוע (וגם חבר טוב שלי שירת שם תקופה קצרצרה וברח משם - חזר לבה"ד 7).

בבירנית אני מכיר כמה חבר'ה והם לא מתלוננים.

לגבי מלי 500 בצאלים - תברר עם ידידנו X Plane שמשרת שם :-).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם אתם מאיזור רמלה,אז פיקוד העורף,אחי משרת שם ואומר שיש שם חבר'ה איכותיים ושטוב לו שם.

לגבי מלי,אני שירתתי שם כשעוד נקרא באל"יש 750,אני נהנתי שם בטירוף,אך הייתי נהג של האוגדונר ככה שלא עבדתי קשה מידי,אך חברים מהסדיר שעדין איתי במילואים ,מתגעגעים לבסיס.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני יכול לתת לך מידע קרוב על שניים מתוך התשע.

נתחיל באוגדה 36 , אוגדת מילואים שנמצאת באזור ראש פינה צפת אם היא לא מאזור הצפון והיא לא מחפשת להיות ג'ובניקית אז זה לא המקום בשבילה , אני משרת שם בחטיבת מילואים של שיריון , אם היא תגיע לקשר אצלנו וידוע לי שהתשחררה שם חיילת לפני כמה חודשים היא תיהיה מרוצה עד השמיים בגלל סיבה אחת שלא נשאר עוד הרבה נגדים כמו הבנאדם שיש שם בקשר .

שורה תחתונה אם היא לא מאזור הצפון אין לה מה לחפש באוגדה הזאת.

אם היא רוצה להיות בגדוד קרבי ועם חבר'ה איכותיים מאוד אז הייתי ממליץ לה ללכת למורן , אני מכיר את הגדוד הזה מקרוב מאוד , יש להם תנאים מצויינים , בסיס על רמה , ושוב אנשים איכותיים מאוד .

אני לא יפרט פה היכן הפעילות שלהם נמצאת אבל שתיקח בחשבון שהיציאות הם פעם בשבועיים עם סיכויי ליותר מזה ככה ששוב זה תלוי מה היא מחפשת.

פורסם

גם ביחידת "עוקץ" היא תמצא אנשים ויחידה איכותית.עבודה מענינת

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

36 אינה אוגדת מילואים.

שירתתי שם בגדוד הקשר של האוגדה לפני כ 3 שנים, היה נחמד. אבל בכל אוגדה יכולים לשלוח אותה ליחידות משנה, אז קשה להגיד איפה טוב ואיפה לא.

בסופו של דבר, מתרגלים לכל מקום. סה"כ שנתיים מהחיים שלה(כבר פחות). הכל תלוי באנשים, הם אלה שעושים את השרות.

וזה דבר מאוד דינמי שאם בן אדם לא משרת בבסיס כרגע, קשה להגיב לגביו.

שלא תקדיש לזה יותר מידי מחשבה ושלא תנסה להיות אנטי ולהסגר על מקום אחד. אז אם זה לא מה שהיא תקבל, היא בטוח תסבול.

תגיד לה שפשוט תיקח הכל בקלות. לא משנה איפה היא תשרת יהיו לה חוויות בסוף.

פורסם
אני יכול לתת לך מידע קרוב על שניים מתוך התשע.

נתחיל באוגדה 36 , אוגדת מילואים שנמצאת באזור ראש פינה צפת אם היא לא מאזור הצפון והיא לא מחפשת להיות ג'ובניקית אז זה לא המקום בשבילה , אני משרת שם בחטיבת מילואים של שיריון , אם היא תגיע לקשר אצלנו וידוע לי שהתשחררה שם חיילת לפני כמה חודשים היא תיהיה מרוצה עד השמיים בגלל סיבה אחת שלא נשאר עוד הרבה נגדים כמו הבנאדם שיש שם בקשר .

שורה תחתונה אם היא לא מאזור הצפון אין לה מה לחפש באוגדה הזאת.

אם היא רוצה להיות בגדוד קרבי ועם חבר'ה איכותיים מאוד אז הייתי ממליץ לה ללכת למורן , אני מכיר את הגדוד הזה מקרוב מאוד , יש להם תנאים מצויינים , בסיס על רמה , ושוב אנשים איכותיים מאוד .

אני לא יפרט פה היכן הפעילות שלהם נמצאת אבל שתיקח בחשבון שהיציאות הם פעם בשבועיים עם סיכויי ליותר מזה ככה ששוב זה תלוי מה היא מחפשת.

אתה מדבר על אוגדה 366..

פורסם

מל"י 500 זה אחלה בסיס אם היא מחפשת רחוק מהבית וחבר'ה טובים. אמנם לא לוחמים אבל אחלה אנשים ובענף התקשוב גם הווי של ממש.

אמנם טוחנים קצת שמירות בש.ג אבל זה לא משהו שאי אפשר לסבול.

ממש ממליץ על מל"י, אבל אני לא מכיר את שאר המקומות.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תוכן חדש...