Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 20 חייל כבר לא נהג חדש ולא עשיתי תאונה ברוך השם אחרי 3 שנים של נהיגה...

קיצר הייתי כניראה ממש לא מרוכז ונסעתי באדום בטעות ממש בטעות היום יום שבת בשעה 6 בערב..

ברוך השם כולם בסדר!!! הצומת היה פנוי... לא עצרו אותי, לא היה מישטרה אחרי שקלטתי שעברתי באדום הייתי בהלם איזה כמה דקות ועצרתי בצד..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

קיצר סיפרתי את זה לחבר לשלי והוא אמר שיש מצלמה בצומת הזאת..

היה 6 בערב עוד אור מלא אז לא ראיתי איבהוב של מצלמה...

חזרתי אחרי זה לצומת וראיתי שבאמת יש שם מצלמה.

מצלמה מצלמת כל אחד שעובר באדום? או שרק מי שעובר מהירות מסויימת?

כמה דוח זה מי שעובר באדום?

ונק' אני לא מקבל נכון?

ואחרי כמה זמן אני אקבל תמכתב לבית??

וואלה ממש הייתי בשוק אחרי שעברתי באדום היה מפחיד איבדתי ריכוז כניראה אין לי מושג למה ואיך עברתי באדום..

פורסם

המצלמה מצלמת כל מי שעובד באדום לא משנה מה המהירות. אם היית מנסה לעצור, היו רואים את זה בתמונה השניה (מצלמים פעמיים) והיו כנראה מוותרים לך. אבל כיוון שעברת, צפה לעונש.

בפעם הבאה שים לב, העונש שאתה עלול לקבל הפעם הוא קל מאוד לעומת מקרה שבו רוב הסיכויים תעשה גם תאונה. (טפו טפו טפו)

על השאר יגיבו המבינים ממני.

סע בזהירות!

עידן

פורסם

מה שהיה זה ככה היה אוטו שעבר בצומת וציפצפתי לו כי חשבתי שהוא עובר באדום!!! הוא עבר ואז אני נסעתי כלומר רואים שלא נסעתי במהירות גבוהה כי האטתי כשראיתי שהוא עובר...

ואיך המצלמה מצלמת כל מי שעובר באדום כלומר היא מזהה שעכשיו אדום ומישהו עובר את הקו?

היה אור יום לא הייתי רואה את האיבהוב של הצילום?

פורסם

לא תמיד המצלמה מפעילה פלאש, רק בשעות החשיכה.

יכול להיות שהפלאש פועל גם בשעות היום אבל לא תיראה אותו...

המצלמה מופעלת רק לאחר שנייה מאז שהרמזור אדום, זה אומר שאם תספיק לעבור תוך שנייה מאז שהרמזור אדום לא תצולם..

יש בהרבה רמזורים קופסא של מצלמה ריקה, יכול להיות מה שראית זה מצלמה פעילה או סתם "קופסא" דמוי מצלמה.

לאחר 72 צילומים אם איני טועה הסרט צילום במצלמה ניגמר והמצלמה לא פועלת (אולי יהיה לך מזל :roll:)

פורסם

לפותח השרשור, על נסיעת באור אדום יש קנס של 1000 ש"ח (בוודאות) ו10 נקודות (אם אני לא טועה).

יש בהרבה רמזורים קופסא של מצלמה ריקה, יכול להיות מה שראית זה מצלמה פעילה או סתם "קופסא" דמוי מצלמה.

למיטב ידיעתי, מצלמות האדום, כולן, פעילות. "דחלילים" יש רק במצלמות המהירות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לא תמיד המצלמה מפעילה פלאש, רק בשעות החשיכה.

יכול להיות שהפלאש פועל גם בשעות היום אבל לא תיראה אותו...

)

הפלאש של המצלמה פועל גם בשעות היום בוודאות מלאה.

ראיתי זאת כאשר רכב של ניידת טיפול נמרץ חצה את הצומת באור אדום מלא והפעיל את המצלמות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יכול להיות שזו מצלמת דמה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

יכול להיות שלא קראת את האשכול

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בוודאות המצלמה עובדת חבר שלי אמר לי שהוא ראה אותה בעבר מהבהבת.

אני לא ראיתי פלאש בשעה 6 אבל הייתי לא מרוכז כמו שאתם מבינים אז אני ל בטוח מה ראיתי ומה לא. העיקר שהכל בסדר 1000 לא יעשו אותי עשיר וגם לא עני העיקר שהכל בסדר.

• תוכן חדש...