Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סושי הכי טעים בארץ, איפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אונאמי, רחוב הארבעה ת"א.

אכן גם היא מסעדה מצויינת.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש גם את הסושיה באבן גבירול

הוא ביקש מקום איכותי, הסושיה לא בדיוק עונה על זה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קאי די מעפנים. בפעם האחרונה שהזמנתי מהם משהו זה היה די מגעיל...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

סושי-בר , בירושליים ... קצת לא קרוב לאיזור שלך :?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני ממליצה על MOON בבוגרשוב - סושי מצויין והמחירים לא גבוהים מדי.

+ 1

אונאמי, רחוב הארבעה ת"א.

+ 2

קאי סושי ברחוב הברזל

מומלץ!!!

- 100.

ה"מון" נחמד מאוד, אבל (לדעתי) לא נעים לשבת שם - אתה יושב על הבר, די דחוס, לא סימפטי.

ב"אונאמי" פשוט מדהים מכל בחינה אפשרית. אם אין מגבלה תקציבית - אני באמת לא רואה סיבה ללכת למקום אחר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם כבר ציינו מקומות איכותיים כמו אונמי, יאקימונו, קיוטו, SOHO ושות' - הנה כמה שלא כדאי להתקרב:

1- סושי סמבה. יקר בצורה מטורפת. לא ייחודי, לא טעים במיוחד ודי סטנדרטי.

2- Frame. ב-עעעעעעעעע ! אני לא בטוח שאפשר לקרוא לזה סושי.

3- יש מקום בשם "אצה" בקניון קרית אונו - הסושי הכי מזוויע שטעמתי בחיים שלי.

4- "פיקנסין". הסושי שלהם חלש. מאוד חלש. ומשאיר טעם לוואי מוזר שלא ברור מאיפה הוא מגיע.

5- פאפאגיו אקספרס. בדיוק כמו פיקנסין. זה מגיע במעין מגשיות קטנות כאלה - ופשוט מיותר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כמו שציפיתי גוש דן מככב, מה אין סושי על הכיפק בחיפה או ב"ש?

אם יש מקומות בפריפריה אשמח גם לשמוע .

אגב, אחד הדברים שבאמת משביזים זה לאכול סושי לא טעים. זה משאיר לך טעם רע בפה ובהרגשה להרבה זמן, מעניין למה...

פורסם

SOHO בראשון- סושי מעולה! ובכללי הרבה מנות בתפריט ממש מצויינות ומחירים סבירים מאוד!

סושי טוב מאוד אכלתי גם בג'ירף ברמת החייל.

עוד מקום עם סושי נחמד (טוב, אבל לא ברמה של ה-SOHO) זה האג'נדה בקיסריה (מומלץ קומבינציה בשם מיוקי וקומבינציה נוספת בשם כריסטינה).

אכלתי שבוע שעבר בפריים ברמת החייל ולא התלהבתי מהסושי כמו גם מהמחיר המופרז.

אמיר.

פורסם
שלום,

וסושיה נוספת באיזור פ"ת, מקום קטן ונחמד שנקרא ".אויאמה"

תהנה.

הייתי במוצ"ש ב"אויאמה". מסעדונת די קטנה ב"מרכז יכין".

שיא הערב היה הצניחה החופשית של הסוני-אריקסון של חבר לתוך קערת שוקולד.

תבינו לבד מה זה אומר על הסושי :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הקדמת אותי. ממש בהתחלה הם היו טובים ואח"כ צנחו. לא מקום מומלץ לסושי איכותי.

לעומת זאת פתחו לא מזמן מקום שנקרא "הסושיה" על ז'בוטינקי ר"ג (מעט אחרי שמש לכיוון ת"א). לא מדובר במסעדה אלא בבאר סושי. הסושי איכותי ויש מבחר רב.

וכמובן אל לנו לשכוח את ג'פניקה בת"א.

פורסם

מצער לשמוע על אויאמה, זו הייתה ארוחת הצהריים הקבועה שלי בתקופה בה עבדתי בפ"ת. שאר המנות הדרדרו גם כן?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...