Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין ברכישת הרכב הנ"ל.

מספר שאלות :

האם הרכב מרווח פנימית ?

באיזה גודל הבגאז' ללא קיפול מושבים ?

האם המנוע חזק ולא מרגישים חונק בזמן נסיעה ?

אמינות, יפני מסורתי או אירופאי מצוי ?

איכות חומרים, האם הוא שווה את המחיר ?

האם המושבים נוחים ?

ולבסוף, הוא בחירה טובה ?

הרכב מיועד למשפחה (אני ואישתי + 3 תאומים בני 5)

פורסם

אני עונה לך באדום

שלום

אני מעוניין ברכישת הרכב הנ"ל.

מספר שאלות :

האם הרכב מרווח פנימית ? האוטו יחסית מאוד מרווח ואגב ציינו את זה בכמה מבחנים שעשו לרכב יש שפע של מקום לארבעה מבוגרים,ילד וציוד בכל מקום שמתמקמים בו, יש מרחב נדיב לברכיים, לראש ולכתפיים.

באיזה גודל הבגאז' ללא קיפול מושבים ? גודל תא המטען הוא ללא קיפול המושבים מ- 450 ליטר במצב הרגיל ועד כ-1,600 ליטר בעת קיפול המושבים.

האם המנוע חזק ולא מרגישים חונק בזמן נסיעה ? המנוע הוא יחסית!! קצת חלש וזה לא ביגלל המנוע אלא דווקא ביגלל התיבה שהיא 4 הילוכים אבל אם כבר אתה רוצה להנות מהפורסט אני הייתי הולך על הטורבו שהמנוע שלו זה המנוע של הWRX והוא עם 5 הילוכים מה שאומר תגובה יותר מהירה וחזקה.

אמינות, יפני מסורתי או אירופאי מצוי ? האמינות היא טובה מאוד הרי סובארו סתם שתדע לאחרונה דורג בעולם אני פשוט לא מוצא את האתר ליצרן העולמי שהוא כאמור הכי אמין מאז הקמתו וזה כמובן בפרופורציות.

איכות חומרים, האם הוא שווה את המחיר ? כן הוא שווה את המחיר למרות שהמחיר יחסית!! יקר מהמתחרים עדיין הנוחות שלו לחובתו של תא הנוסעים עדיין עומדים חומרי דיפון פלסטיים קשיחים ולא מגרים, שעדיין רחוקים מיישור קו עם התוצרת האירופית.

האם המושבים נוחים ? המושבים הם נוחים אבל זה מאוד תלוי כי לכל אדם זה ניראה אחרת המושבים הרכים (מדי) יכלו להיות נוחים יותרהייתי שמח למצוא בהם מעט יותר תמיכה לגב התחתון.

ולבסוף, הוא בחירה טובה ? כן במחיר התחלתי של 175 אלף שקל ומגיע עד כדי 231 אלף לגרסת הטורבו, הפורסטר מעט מפספס את הקרב המתרחש בקבוצת הג'יפונים (טוסון, ספורטאז' וכו), אך לזכותו עומדים המוניטין של סובארו וכן ידידותיות למשפחות. גם אם אלה לא נוהגות לבלות בטיולי שטח בשבתות, הפורסטר יציע חבילה מאוד פרקטית ויעילה שרבים למדו לאהוב ב-11 השנים שהוא אתנו.

הרכב מיועד למשפחה (אני ואישתי + 3 תאומים בני 5)

הרכב מאוד איכותי ומאוד טוב בכלל האוטו מציע חבילה מאוד טובה אגב גם יהיו לך במושב האחורי 3 כסאות ילדים עדיין האוטו יהי מרווח מבחינת מטען להעמיס מאחור וגם בשביל הקטנטנים וגם מקדימה לא יהיה חסר מקום.

בקישורים הבאים תוכל לראות 2 מיני מבחנים כי חברת סובארו הזמינה כתבים כדי לטעות מהפורסטר החדשה:

http://cars.walla.co.il/?w=/4712/1277321 .1 מבחן של וואלה רכב

2. http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=5006&SubjectId=81

פורסם

בסובארו אפשר להזמין נסיעת מבחן ולכן כדאי ללכת ולהתרשם מהרכב באופן אישי.

נהגתי על הפורסטר הישנה (נסיעת מבחן) קיבלתי את הרכב ללא מלווה (מסיבה מסויימת).

התחושה ברכב היתה אפרורית וקודרת, ואיכות הנסיעה היתה בינונית (קופצני/קשיח לטעמי).

המנוע והגיר מצויינים והאמינות...כנראה טובה מאוד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אני עונה לך באדום

הרכב מאוד איכותי ומאוד טוב בכלל האוטו מציע חבילה מאוד טובה אגב גם יהיו לך במושב האחורי 3 כסאות ילדים עדיין האוטו יהי מרווח מבחינת מטען להעמיס מאחור וגם בשביל הקטנטנים וגם מקדימה לא יהיה חסר מקום.

בקישורים הבאים תוכל לראות 2 מיני מבחנים כי חברת סובארו הזמינה כתבים כדי לטעות מהפורסטר החדשה:

http://cars.walla.co.il/?w=/4712/1277321 .1 מבחן של וואלה רכב

2. http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=5006&SubjectId=81

קודם תודה על התגובה המפורטת.

שנית, האם הפלסטיקים ברכב הם בציפוי סקאיי או סתם פלסטיק פשוט כמו ביונדאי ושות' ? ידוע לי שבאימפרזה 2007 היה סקאיי ולא פלסטיק, האם זה גם פה ?

פורסם
קודם תודה על התגובה המפורטת.

שנית, האם הפלסטיקים ברכב הם בציפוי סקאיי או סתם פלסטיק פשוט כמו ביונדאי ושות' ? ידוע לי שבאימפרזה 2007 היה סקאיי ולא פלסטיק, האם זה גם פה ?

תשמע,אתה התכלתה אותי בשאלה קשה לפי דעתי זה סקאיי ואני אגיד לך גם למה מישהו תמיד אמר לי שהרכבים של סובארו משנה מסויימת רק אני לא איזה הם עם סקאיי ולא פלסטיק מה גם אני מששתי והרגשתי וזה היה מרגיש "עור" הכוונה לסקאיי כי יש הבדל בין פלסטיק לסקאיי בהרגשה.

נ.ב על איזה דגם אתה מתעניין בכלל אם אפשר לדעת.

יניב

פורסם

אני מעוניין בדגם 2.5 XT

סקאיי זה משהו דמוי עור, מרגיש טיפה כמו כרית קשיחה, לעומת פלסטיק עלוב כמו אצל חלק מהמתחרות.

בקיצור תודה לכם, אני חושב שאני ילך על זה

תודה

פורסם

מבקש במחילה להבין למה הכוונה ב"ללכת על זה". הספיקה לך חוות הדעת שקיבלת כאן, במקום התרשמות אישית ובלתי אמצעית? יש איזו בעיה בשלה אין באפשרותך לגשת לסוכנות ולהתרשם לבד? הלא על השאלה, שלך היא חשובה, על מרקם ותחושת הפלסטיק, יש תשובות כמעט כמספר העונים. הרי לכל אחד טעמו ועיניו שלו. אולי לפחות כשתיגש לסוכנות, עכשיו משהחלטת להזמין, תציץ קודם על האוטו. לך תדע...

אני מתנצל בכנות על הנימנה הקנטרנית העולה מתגובתי. פשוט מבקש להבהיר לעצמי, מדוע מישהו מוכן לסמוך על חוות דעת של אחרים, בענין שהוא בהחלט סוג של התאמה והעדפה אישית, כשקיימת אפשרות כה פשוטה וקלה לבדוק את הדברים באופן עצמאי. זה בכל זאת אוטו שעולה כמה לירות, לא ביגלה.

פורסם
מבקש במחילה להבין למה הכוונה ב"ללכת על זה". הספיקה לך חוות הדעת שקיבלת כאן, במקום התרשמות אישית ובלתי אמצעית? יש איזו בעיה בשלה אין באפשרותך לגשת לסוכנות ולהתרשם לבד? הלא על השאלה, שלך היא חשובה, על מרקם ותחושת הפלסטיק, יש תשובות כמעט כמספר העונים. הרי לכל אחד טעמו ועיניו שלו. אולי לפחות כשתיגש לסוכנות, עכשיו משהחלטת להזמין, תציץ קודם על האוטו. לך תדע...

אני מתנצל בכנות על הנימנה הקנטרנית העולה מתגובתי. פשוט מבקש להבהיר לעצמי, מדוע מישהו מוכן לסמוך על חוות דעת של אחרים, בענין שהוא בהחלט סוג של התאמה והעדפה אישית, כשקיימת אפשרות כה פשוטה וקלה לבדוק את הדברים באופן עצמאי. זה בכל זאת אוטו שעולה כמה לירות, לא ביגלה.

אני היום מתכנן ללכת בסביבות 12 בצהריים, לא התכוונתי שאני עומד לקנות את זה, ברור שמדעה באינטרנט אני לא ילך לקנות, אבל אין לי גם זמן לעשות נסיעת מבחן, לכן אני יקנה את האוטו על סמך דעה של בוחן דרכים, אני מאוד קצוץ בזמן.

פורסם

תסלח לי שאני אומר זאת, אבל אדם שרוכש רכב ברבע מיליון ש"ח מבלי לנסוע עליו-בעצם במחשבה שניה גם עם הוא רוכש רכב משומש ב 10,000 ש"ח, הוא בעיני אדם חסר אחריות/חסר ערך לכסף/ חסר הגיון בסיסי (תבחר מה אתה מעדיף להיות :smile:). אתה הולך לבלות עם הרכב תקופה ארוכה ואין לך חצי שעה ביום לבדוק אם הוא עונה לצרכיך.

אגב פורסטר, לאבי יש כזאת שנת 2006, הדגם הקודם הוא לא פחות ממדהים. הוא מהנה לנהיגה, יציב מאוד, יש לו ביצועים עוקרי סתימות בשיניים, הוא מאוד נוח ורמת האיבזור שלו גבוהה ביותר. במידה והחדש שמר על אותם ערכים והוסיף להם מרווח פנימי משופר ובידוד רעשים עדיף, אז יש פה בכלל חבילה מנצחת. אני אדע על זה שבוע הבא, אני הולך לערוך נסיעת מבחן עם אבי.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
תסלח לי שאני אומר זאת, אבל אדם שרוכש רכב ברבע מיליון ש"ח מבלי לנסוע עליו-בעצם במחשבה שניה גם עם הוא רוכש רכב משומש ב 10,000 ש"ח, הוא בעיני אדם חסר אחריות/חסר ערך לכסף/ חסר הגיון בסיסי (תבחר מה אתה מעדיף להיות :smile:). אתה הולך לבלות עם הרכב תקופה ארוכה ואין לך חצי שעה ביום לבדוק אם הוא עונה לצרכיך.

אגב פורסטר, לאבי יש כזאת שנת 2006, הדגם הקודם הוא לא פחות ממדהים. הוא מהנה לנהיגה, יציב מאוד, יש לו ביצועים עוקרי סתימות בשיניים, הוא מאוד נוח ורמת האיבזור שלו גבוהה ביותר. במידה והחדש שמר על אותם ערכים והוסיף להם מרווח פנימי משופר ובידוד רעשים עדיף, אז יש פה בכלל חבילה מנצחת. אני אדע על זה שבוע הבא, אני הולך לערוך נסיעת מבחן עם אבי.

אתה ענית לי בעצמך.

ידוע כי הרכב הזה מעולה בשנתונים המבוססים על האימפרזה הותיקה

אומרים שיש שיפור גדול בB3 לעומת האימפרזה הקודמת, ואני לא חושב שאמור להיות שינוי לרעה בפורסטר החדשה, אני סומך על הרכב הזה, לפי מה שטוענים הוא אחד המוצלחים בקטגורייה שלו.

• תוכן חדש...