Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 166

raful293
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הודעה הזאת מתאימה יותר ליעוץ לפני קנייה.

ברשותי אלפא 164, החלקים יקרים אך הרכב די אמין (לא היו לי תקלות שנתקעתי עם הרכב בגללן - דברים קטנים בעיקר). במיוחד אני ממליץ לך על גירסא ידנית (ידוע לי שקשה מאוד להשיג אותה), מדובר על מנוע V6 וגיר ידני 6 הילוכים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הודעה הזאת מתאימה יותר ליעוץ לפני קנייה.

ברשותי אלפא 164, החלקים יקרים אך הרכב די אמין (לא היו לי תקלות שנתקעתי עם הרכב בגללן - דברים קטנים בעיקר). במיוחד אני ממליץ לך על גירסא ידנית (ידוע לי שקשה מאוד להשיג אותה), מדובר על מנוע V6 וגיר ידני 6 הילוכים.

יש הבדל "קטן" בין 164 המיושנת יחסית לבין ה-166 ככה שאתה מדבר על אמינות הדגם שלך ועל התקלות זה לא רלוונטי ל-166 שהיא רכב שונה לחלוטין בכל מכלוליו.

פורסם
יש הבדל "קטן" בין 164 המיושנת יחסית לבין ה-166 ככה שאתה מדבר על אמינות הדגם שלך ועל התקלות זה לא רלוונטי ל-166 שהיא רכב שונה לחלוטין בכל מכלוליו.

הנקודה בדבריי הייתה מחיר חלקים ולא הזכרתי דבר בקשר לאמינות 166.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא שזה רלוונטי אבל אחרי התנסות עם גרסת ה-JDM, פשוט התאהבתי. מטוס דיזל סלוני עם הגה מעולה ביחס למה שמוכר כיום.

Veni Vidi Vici

פורסם
הנקודה בדבריי הייתה מחיר חלקים ולא הזכרתי דבר בקשר לאמינות 166.

אז למה הזכרת את ה-164? הן לא קשורות אחת לשניה. כל חלק וחלק שונה.

כמו שאני אדבר על האמינות של הפונטו :roll:

פורסם
אז למה הזכרת את ה-164? הן לא קשורות אחת לשניה. כל חלק וחלק שונה.

כמו שאני אדבר על האמינות של הפונטו :roll:

הזכרתי את 164, כי הקשר בין מכוניות שהן מאותו יצרן וה-166 דור המשך של ה-164 בטווח דגמים של אלפא רומיאו.

הקשר הוא מחיר חלקים. כל צינור קטן זה השקעה של מאות שקלים + מאות שקלים על עבודה, שלא לדבר על רכיבים רציניים יותר...

פורסם

צינור קטן של משאבת קלאץ' 15כ"מ מגומי עלה לי בחברה 400ש"ח ולהתקין עוד 300ש"ח. אתה חושב שב-166 מצב יותר טוב?

תוספת: אני לא מתלונן על עלויות אחזקה של האוטו. אבל יחסית למכוניות אחרות, חלקי חילוף יקרים וגם עבודה יקרה (קשה ברכב הזה למכונאים להגיע לרכיבים מסויימים).

פורסם

עוד הפעם אתה מתייחס לחלק מהדברים שאמרת, לחלק הקטן שכתבת שהאחזקה יקרה, והיא אכן כזאת.

אבל כתבת גם על אמינות רכבך, שאינו קשור במאומה ל-166, ראשית דגם שונה בכל חלק שלו מהדגם שלך, שנית, מאז ה-164 אלפא רומיאו עשתה שידורג משמעותי מבחינת אמינות ואיכות המוצר (לפחות ככה הייתי רוצה להאמין).

בכל אופן, אחזקה של רכב פאר יקרה מאוד, זה אנחנו יכולים להסכים.

על אמינות הדגם לא אני ולא אתה יכולים לחוות דעה.

• תוכן חדש...