Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ניסיון עם שתי החברות , המידבאסים הם בעלי תכונות דומות אבל נוביליום ו 6I בעלי ממברנה מאלומיניום , אתה מבין לבד את ההבדל המשמעותי , אתה מוזמן לשמוע אצלי , תכלס אין אופצויות אחרות בשוק פה בארץ .

פורסם

מתן , אני לא יודע למי פנית אבל אני מכיר היטב את 2 החברות

מכיר כמעט את כל הסטים שלהם

(אצל מורל כולם )

חלופות ?? בקרוב מאד :]משהו כזה

בעל מגנט נואודום אבל --- מוטור מטורף

פורסם

מתן, אני ממש משתוקק לשמוע אצלך את המידבאס מכיוון שבקורדובה שהייתה לי היו מותקנים ה-UR36S(צהובים) של DLS וממש התאכזבתי מהמידבאסים של הסט, תגיע למפגש הקרוב בכדי שנוכל להתרשם.

פורסם

תחשוב גם על המידבאס של Image Dynamics CX64 , אמרו לי שהוא דופק חזק יותר מ K2P ומסתדר עם נמוכים טוב יותר .

הבעיה העיקרית שלו היא ה Mounting Depth , העומק שלו הוא עצום , משהו כמו 5 אינץ' (!) , לכן קשה להתקין .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

ניסיון 2:

האם המידבאס הזה עדיף ללא הגברה?

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14424

אני צריך להזמין כבר...

מחפש להתקין בדלתות אחוריות של גולף זוג רמקולים שייתנו באס טוב ללא מגבר.

למה בלי מגבר?

אוטו של חבר, שכונה לא טובה, כבר פרצו לו מס' פעמים לרכב.

ירד מהקטע של סאב + מגבר.

• תוכן חדש...