Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתחשב בזה שר"ד נותן באיזור ה~18WRMS ובהתחשב בזה שהנצילות שלו נמוכה (84.6), אני מאמין שלר"ד טיפוסי יהיה קשה להחזיק אותו בכבוד.

פורסם

הרמקול הזה יותר סאב מאשר מידבאס נראה לי :\

ואין סיכוי שHU יצליח להרים אותו

תחשוב לבד הרמקול 150RMS

הHU הכי חזק ונגזים אפילו נותן גג 40 RMS וגם זה לא נראה לי

פורסם

נ.ב. - מידבאס לא מומלץ בכלל .

תוכל בבקשה לפרט את הנ.ב. שלך? כי אני גם מחפש אלטרנטיבה למידוופר ל 3WAY מקדימה, שינגן כמה שיותר נמוך, ולא גבוהה (עד 500HZ).

יש לך ניסיון עם המידוופרים האלה? איך הוא מבחינת מהירות? ובכלל כל מידע יעזור מאוד.

תודה.

פורסם

כרגע 2 WAY, טויטרים SEAS, מידבאסים הרץ SPACEK6L, בבי אמפ, יצתרפו קרוסים פסיביים 3WAY של הרץ, ומיד ריינג' של הרץ דגם HL70, לקרוסים יחוברו רק המידבאסים והמידרינג'ים, והטויטרים ישארו על הגנסיס ללא קרוס, המכשיר 880PRS, יעבוד בתצורת 3 WAY.

פורסם

בוריס תחפש מידבאס בעל מגנט רגיל (ישן)

מנגן נמוכים פי כמה יותר טוב מכל הנאודיומים ושאר פיצפוצים

בהבטחה .

אבל - זה בא על חשבון מהירות :]

די-פוס , מאיפה יצא לך כבר לשמוע אותם ? הם דיי נרא חדשים :]

כבר להחליט שהם לא שווים ? למה ככה ?

פורסם

בלי להיות ציני, אבל שמעתי כמה סטים של DLS ובמידבאסים הם פשוט מאוד דומים למורל בכל התכונות, אני לא אומר שזה רע, רק שDLS טיפה יותר יקר ממה שאני יכול "להשיג" את המורל.

• תוכן חדש...