Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, אז לילדים שבא להם להתווכח
"ילדים"?

אני בן 36. מכתיבתך הנחרצת אני יכול לנחש שאתה ממש לא.

- כרית אויר: $1900, - מצנן גיר $1000, - מסרק הידראלי (הגה כוח) $6000
גם אם נניח שהמחירים הללו מדוייקים על האגורה, מה הם מלמדים בדיוק?

בכמה תאונות שאינן טוטאל-לוס (במאזדה 3 הנערצת שלך, לא בלאנסר 2008 עשויה זהב) נדרשת החלפת מסרק הגה או מצנן גיר ? ועוד מקוריים של היצרן ולא של ספק חליפי או מפירוק ?

- פנס ראשי $836
בשביל מישהו שמתיימר להיות "מהתחום" אתה יורה לכל הכיוונים. מחיר פנס חזית של היצרן? אתה עושה צחוק?

פנס ראשי נרכש מספק OEM, אותו ספק OEM שמייצר אותו עבור מיצובישי, או אחד מעשרות ספקים אחרים שמייצרים את החלק החליפי. Hella, למשל.

אלא שזמינות החלפים החליפיים ללאנסר החדשה מצומצמת מאוד, וזאת מכיוון ששיווקה באירופה החל בשלהי 2007.

תעשיית הרכיבים החליפיים (פנסים, פגושים, חלקי פח) מתחילה לפעול ברגע שיש ביקוש. ויש ביקוש ברגע שיש מספיק מכוניות על הכביש, והן מתחילות להיות מעורבות בתאונות. ואז המחירים מתייצבים.

לאף מכונית בת חודשים ספורים אין היצע גדול של רכיבים חליפיים, וזה מאפשר לכל מני חוכמולוגים לפזר בפורומים כל מני סיפורים על מכוניות שהוכרזו כטוטאל-לוס כי מישהו הניח על מכסה המנוע כוס קפה.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התכוונתי לנסיעה המשולבת שלו. יוצא לו 1-11 כמעט. אבל הוא גר סמוך לנהריה ואין הרבה תנועה ואין ממש עליות.

מובן שבחיפה ובתוך העיר הצריכת דלק תעלה.

פורסם

חבל על הווכוחים!

לדעתי אדון צרפת\ כבוד XC25GTI היקר!

אתה לא מקצועי!

כל הטענות שלך הן בזויות לטעמי.

אין שום בסיס והיגיון בדבריך, לדעתי אתה מנסה לשכנע את עצמך כדי,

חס וחלילה לא להפיל את כבודה של המגאן אשר נחה לה בחנייה.

המגאן החדשה שמאבדת הרבה מהערך שלה בשנה- זאת עובדה!!!

ואתה לא חייב להסתכל במחירונים כדי לדעת שהעובדה שלי היא מבוססת, עזוב את המחירון בצד.

תסתכל על מחירי השוק של המגאן אשר קורסים כל יום שעובר.

לגבי האמינות אתה שוב מנסה ללכת עם ראשך בקיר, הטויוטה קורולה אמינה מכל מגאן שתראה בכביש וזאת עובדה!

ב 90% מהקורולות אשר מסתובבות בכבישי ישראל אין אף לא תקלה אחת בין טיפול לטיפול, וזה לא רק בקורולה, זה ברוב היפניות שיש בארצנו וזה בא לידיי ביטוי בכמות המכירות השנתי שהיפניות מרוויחות.

גם אני יודע, גם אתה יודע וגם כל אחד שהוא ''מבין גדול בצרפתיות'' יודע שרובן סובלות מבעיות חשמל,

וזה פוגע באמינות הרכב, מה שלא ממש קורה לכל יפנית שמסתובבת בישראל.

בטיחותה של המגאן אכן מוצדקת וזה מתבטא בציונים שהמחנים האירופים נותנים לה, אבל אתה, כמובן עדיין מתעקש על עמדותך ומנסה לדחוף את הקורולה לכישלון ולהגיד שהמגאן בטוחה יותר.

לסיכום אדוני, תהיה מקצועי ותבין שצרפתית היא לא פיתרון לכל בעיה, ותנסה להבין שהיפניות הן אמינות יותר ועל זה לא אני ולא אתה נתוכח, פשוט נסתכל על היכולת השיווקית של כל יפנית מול צרפתית בחברות הליסינג, ביבואנים ובעולם היד השנייה.

עידן היקר:

מחזק כל מילה ומילה שכתבת בשרשור זה.

Burzum:

צודק!

שלומי.

פורסם

תגיד , זה לא אתה ששקל למכור את הטוארג ולקבל סריון מליסינג ?

וכל מילה נוספת מיותרת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

וכל מילה נוספת מיותרת.

לפחות עשיתי את זה כדי לחסוך קצת כסף ולקבל את האפשרות להשיג רכב ברמה גבוהה בעוד כמה שנים.

זה היה צעד חכם ואני מאוד גהה במה שעשיתי!!

אתה קצת חוצפן!!!!!

שלומי.

פורסם

וכל מילה נוספת מיותרת.

CX וארנון - נראה שאתם נסחפים לויכוח מיותר עם ילד מתלהב. עזבו - עברנו מזמן את הגיל והשארנו את הרמה הזו מאחור...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

צודק, אבל על מקבץ שטויות כל כך גדול, היה צריך להזכיר לכולם את עברו של מי שמתיימר לתת עצות ולהבין ברכב , המלל הלא מבוסס הזה עוד עלול לשכנע אדם חסר רקע בתחום.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...