Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כחודשיים התחדשתי ברכב יונדאי אלנטרה 04.

בהתחלה לא הייתה לא בעיה בסיבוב הסוויץ בכלל והוא היה מתניע בפעם הראשונה.

אחרי כ-3 שבועות הרכב התחיל לעשות בעיות בהתנעה בפעם הראשונה ורק בפעם השניה מונעה.

יש לציין כי אם הרכב כובה רק למספר דקות אז ההתנעה בפעם הראשונה עובדת.

בנוסף לא כ"כ שמתילב אבל יכול להיות שהצבר התחיל לעבוד ככה אחרי שנגמר פעם אחת והנעתי אותו עם כבלים , הוא נגמר ע"י כך ששמעתי הרבה זמן מוסיקה .(אם יעזור שיש לי מערכת לא כ"כ גבוה אבל עדיין עם מגבר וכו' ... )

תודה רבה לאלו שיכולים לזרוק לי כיוונים לבדיקה.

מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום:wink:

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לא, לא עברת על הכללים, ההפך, אחלה כותרת. כמו שצריך.

לפני שאתייחס, אציין שבכל מקרה בסוג רכב זה, חובה חוטי הצתה מקוריים, זאת למקרה שבעבר או בעתיד היה או יהיה קשר להחלפתם.

יש לבצע בדיקות בסיסיות, כמו מצערת נקיה, ייצוב סיבובים, מצתים וכו, ניתן להמשיך בבדיקת לחץ דלק וספיקה , ולא חסר מה עוד לבדוק.

לא יזיק לעשות סקירה במיוחד עת הרכב קר, לאחר חניית לילה (במוסך) עם סקנר טרם ההנעה, אך נראה לי שלתיאור זה, לא תהיה תשובה בסקנר.

בהצלחה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אחלה תודה רבה דני =)

אקח את הדברים לצומת ליבי והתחיל לעבוד על הנושא.

ד"א - למישהו יש עוד רעיונות ?

שוב תודה (במיוחד לדני:lol:)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

כד'אי להיכנס לחשמלאי רכב ולבדוק טעינת מצבר +טעינת אלטרנטור.

יכול להיות שהמצבר עשה את שלו ותגכיע בוקר אחד והרכב פשוט לא יניע יותר.

זה נכון במיוחד אם ברכב הזה מעולם לא הוחלף מצבר והוא מורכב ברכב לפחות לפי חשבוני מינימום 4 שנים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם אני דיי "חושד" במצבר , אבל זה רק חשד כי זה הדבר הראשון שעלה לי בראש .

סטארטר ? מה הכוונה ?

תודה לעוזרים.

יעקב

פורסם

סליחה שלא הגבתי , פשוט שכחתי מן הדיון עד היום בבוקר שזה כרגיל קרה ...

אז ככה : הוא מנסה להתיעה אך ללא הצלחה , כאילו משמיעה את הרעש הלא מוצלח :wink:

תודה רבה

יעקב

• תוכן חדש...