Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם פורומים בחו"ל מצליחים לארגן טיול באמסטרדם

אבל זה לא טיול .

זה היה במתחם סגור ומוגבל מבחינת מקום וזמן שהייה .

האירוע היה מעין צ'ופר לחלק מהגולשים הקבועים ( והתורמים ) כאן .

וכמו שגיא ( כספר ) אמר , יהיו עוד אירועים וגולשים אחרים יצ'ופרו .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה טוב, והפורש יפיפיה אמיתית...

היו:

,ZX VOLCANE Fiesta 1.4S 90 ,ZX 1.4 CUPE, Clio 1.4 RT , Colt 1.6 ,TIPO MEDIA ZX 16V 2.0I :inlove:

כרגע 106 ראלי :mm_cool:

פורסם

אתם אוכלים לי את הלב עם התמונות האלה, אני מקווה שבפעם הבא תהיה לי האפשרות להגיע.

לפחות הועלתה תמונה אחת של רכב שאני אוהב :)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אם פורומים בחו"ל מצליחים לארגן טיול באמסטרדם למשתתפים מכל העולם, כדוגמה, גם כאן היה אפשר לשאול, למשל, מי מעוניין (והרי היו שהוזמנו ולא יכלו להגיע בכלל) ולחלק לשני מפגשים וכו'.

לא משנה. whatever.

אפשר להגיד הרבה דברים על האירוע אבל הוא לא היה מי יודע כמה מאורגן.

זה היה ניסיון ראשון לראות מי נגד מה, כמה ולמה. באופן טבעי הזמנו את מי שאנחנו מכירים אישית, כדי שיהיה שפן ניסיונות. זה בלתי אפשרי היה לפתוח את האירוע לכולם, כי לא היתה לנו יכולת להתארגן בצורה מסודרת. רק תאר לך מה היה קורה אם פלוני היה עושה שני סיבובים לעומת אלמוני שהיה עושה ארבעה. אני, למשל, לא הספקתי לעלות למסלול. היית מוכן לבוא ולהיות במקומי? אני מניח שלא.

לפני שמזמינים קבוצה רחבה ואלמונית צריך שיהיה הרבה יותר סדר וארגון, ואנחנו נערך לכך בעתיד, לאחר שצברנו קצת ניסיון והכרנו את התנאים. אני גם חושב שאירוע כזה בלי הדרכה מסויימת לטירונים המוחלטים יהיה חסר ערך מבחינתם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אין לי ספק שנהנתם.

תודה על התמונות, עושה חשק לקפוץ לשם.

עופר, אם כך אז ה-WRX עדיין לא קיבלה את הטבילה הראשונה שלה ?

או שאני מניח שאין צורך לדאוג לך בעניין הזה :-D

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

עקב תחזוקה לקוייה אין תמונות של הבמוו על המסלול, לעומת זאת היו שם שני במוו E30 יפיפיות אמיתיות, כשהאוטו של ז'קו אייזנברג בכלל מטריף.

פורסם

סליחה על הבורות, אבל מי זה ג'קו אייזנברג? ואיזה אוטו יש לו? (C30?)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ג'קו אייזנברג זה פטר עם הבימר הלא שחורה :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
סליחה על הבורות, אבל מי זה ג'קו אייזנברג? ואיזה אוטו יש לו? (C30?)

:lol:

זה לא הפסד גדול לא להכיר את ג'קו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
עקב תחזוקה לקוייה אין תמונות של הבמוו על המסלול, לעומת זאת היו שם שני במוו E30 יפיפיות אמיתיות, כשהאוטו של ז'קו אייזנברג בכלל מטריף.

שלומי פעם שעברה לא באת עם האוטו מסיבות מובנות, תחזוקה "לקויה" זאת לא סיבה מובנת!

תעלה תמונות של האוטו על המסלול או לא על המסלול

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
פשיי, יוליה עשית מהפוקוס תלת אופן, כל הכבוד.

רק בחורה יכולה לעשות כזה דבר (כמו שרק גולנצ'יקים יכולים להפוך האמר) :-P

על כל פנים, הסדר המופתי ששרר שם מעורר התפעלות אמיתית. בשונה מאירועים אחרים, הפעם לא היו ילדים אידיוטים שיצאו בחראקות שעיצבנו את כולם, ההתארגנות לעליה למסלול היתה מתוקתקת, לא היו מריבות, לא מלחמות יהודים ולא צל של יריבות. רק קבוצה של אנשים טובים שבאה קצת ליהנות ולא להפריע לסביבה.

אפילו בסוף כולם נתנו יד כדי למחוק כל זכר שהיינו שם ולא היה אחד שלא הרים לפחות לכלוך אחד מהאדמה.

תענוג אמיתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...