Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר המון בירורים חברת "פורטל" הפסיקו לייבא את גלגלי הסגסוגת מחברת OZ,

האם ישנה דרך אחרת להשיג?

תודה, עידן.

Power Is Nothing Without Control

פורסם
באם אין יבואן - משומש/יבוא אישי.

טלפון?, כתובת?, אתר?...

תודה.

4Runner

How?

פיט סטופ?

מתעסקים בLenso ללא כל תאימות למרווח הברגים של פג'ו 108X4

פורסם
משומש: לוח רכב > לוח אביזרים לפרטיות > ג'אנטים

יבוא חדש: אין לי מושג בתחום, נסה להתחיל בEBAY

התחלתי בEBAY אבל אני לא יכול לסיים שם (מי יכול לייבא אותם לארץ ללא תקיעה של המכס?! + אישור של משרד התקנים)

פורסם

אני משתמש בחברת שילוח בשם USADDRESS המבצעת משלוחים מארה"ב עד הבית. צריל להירשם באתר שלהם ולקבל מס' SUITE. את החלק אתה משלח מאיביי ע"י המוכר לכתובתם בניוג'רזי. בעת קבלת החלק הם מחשבים את משקלו ונפחו, מתחמחרים את המשלוח, מוסיפים את המכס ואתה מקבל מחיר סופי לתשלום. לאחר התשלום החלק יוצא במשלוח עד פתח ביתך.

פרטים נוספים ומחשבון מחירים לפי מחיר קניה (לחישוב מס) נפח ומשקל באתר החברה.

אני עובד עם החברה כשנה ולא היו לי מעולם בעיות. לכל הקונים באיביי ראו זאת כהמלצה.

כתובת האתר: http://www.usaddress.com/usaddress/index.aspx

באם תרצה פרטים נוספים לגבי החברה ואיך הכל עובד - פנה אליי בפרטי.

פורסם
אני משתמש בחברת שילוח בשם USADDRESS המבצעת משלוחים מארה"ב עד הבית. צריל להירשם באתר שלהם ולקבל מס' SUITE. את החלק אתה משלח מאיביי ע"י המוכר לכתובתם בניוג'רזי. בעת קבלת החלק הם מחשבים את משקלו ונפחו, מתחמחרים את המשלוח, מוסיפים את המכס ואתה מקבל מחיר סופי לתשלום. לאחר התשלום החלק יוצא במשלוח עד פתח ביתך.

פרטים נוספים ומחשבון מחירים לפי מחיר קניה (לחישוב מס) נפח ומשקל באתר החברה.

אני עובד עם החברה כשנה ולא היו לי מעולם בעיות. לכל הקונים באיביי ראו זאת כהמלצה.

כתובת האתר: http://www.usaddress.com/usaddress/index.aspx

באם תרצה פרטים נוספים לגבי החברה ואיך הכל עובד - פנה אליי בפרטי.

תודה רבה.

• תוכן חדש...