Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מוסך לא אחד ולא שניים (ולא מוסכי מדרכה) שמשתמשים בשמן של preston ה 10/40W.

האם השמן הזה עומד באמת ברמה של שאר השמנים האירופיים ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מאחר ונכתבו דברים, כנראה משמועות, ודעות לא מבוססות, על מקורות " אמריקן איגל "

אני מצרף קישור לאתר החברה בארה"ב.

וואו.

יש לחברה אתר. איך זה סותר את מה שנאמר כאן?

בוא נביט באתר יחדיו. מדובר באתר מצליח במיוחד. 2088 מבקרים, לפי המונה שבתחתית הדף הראשי. מעניין לכמה מהם אחראיות תוכנות החיפוש של "גוגל", "יאהו" ודומיהן...

האתר מציין שמקום מושבה של החברה בניו-ג'רסי, ארה"ב, אך הטלפון שמופיע בתחתית אותו דף נמצא בכלל בבריטניה. חיפוש של האתר הזה בגוגל מגלה שאין אליו קישור משום אתר אחר בעולם, ואין איזכור למוצרי החברה הזו כמעט בשום שוק אחר מלבד ישראל.

מה שמעורר את השאלה המסקרנת, איך החברה הזו זוכה להצלחה כה מרשימה כאן בישראל ?

רמז אפשר לקבל אם בודקים על שם מי רשומה כתובת האתר american eagle.com.

Administrative Contact : Zbeda, Eyal [email protected] 71,E.Palisade Ave. Englewood, NJ 07631 US Phone: 972-3-7610000 Fax: 972-3-5622970

הופה! הפתעה ! :shock:

איש הקשר של החברה הוא אייל זבדה, וכתובת האימייל שלו שייכת ל Gal-or.com.

זה האתר של קבוצת "גל-אור" שמקום מושבה בארץ הקודש, כאן אצלנו.

חברת גלאור, מעידה על עצמה באתר האינטרנט שלה שהיא משתייכת ל "zbeda group" - של אותו אייל זבדה מכתובת האימייל של American eagle, החברה הרב לאומית המפוארת.

גם הטלפון והפקס תל-אביבים למהדרין.

בוא נחפש בגוגל את 03-7610000, של אותו אייל זבדה, מחברת Anerican Eagle הרב-לאומית.

שכה יהה לי טוב!!! :roll: זה הטלפון של גל-אור שלנו, בשר מבשרנו, יהודיה כשרה.

ואיזה עוד חברות נמצאות ב"קבוצת גל-אור" ? למשל "פרומט"...

והנה נסגר המעגל, ומתברר מה עושה שמן של American eagle באותו המארז עם נוזל קירור ביבוא פרומט.

ועכשיו גם ברור פשר הצלחתה של החברה הרב-לאומית "אמריקן איגל" בישראל.

כי היא מנוהלת מישראל, עבור ישראל. ומקפידה, משום מה, להסתיר את המידע הזה מלקוחותיה הנאמנים אשר בישראל.

פורסם

ארנון

אין לי מה לומר פרט לכל הכבוד על התחקיר (ממש כולבוטק :lol:)

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

כל הכבוד ארנון,

סוף סוף תשובה רצינית ואמיתית לשאלת מיליון הדולר "מי/מה זה אמריקן איגל?"

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אז פרסטון ואמריקן איגל זה בעצם מישראל ?!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

ארנון כל הכבוד ..

אבל , חברת גל אור או פרומט , לא הסתירו מעולם כי הם בעלים ושותפים בחברה.

ראה גם את תשובתי הראשונה .

ולא לבקש אחוזים, כי אני אייל כהן , ולא אייל זבדה .

ובאמת תחקיר יפה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ

לאחרונה יצא לי קצת ללמוד את המיכל של שמן מנוע PRESTONE סינטטי מלא, זה מה שכתוב על התוית מקדימה.

בתוית מאחורה כתוב שמן סינטטי מלא, אך למטה כתוב "מערובת סינטטית", שזה אומר חצי-סינטטי.

:?::?: :?:

78332423.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
ועכשיו גם ברור פשר הצלחתה של החברה הרב-לאומית "אמריקן איגל" בישראל.

כי היא מנוהלת מישראל, עבור ישראל. ומקפידה, משום מה, להסתיר את המידע הזה מלקוחותיה הנאמנים אשר בישראל.

ארנון, הזכרת לי נשכחות. :rolleyes:

• ספונסר פורום
פורסם

בעל הבית של גל אור הינו שלמה זבידה ,כנראה איל הוא בנו ,

כמובן הם גם בעלי פרומט סחר.

רק לצרף לכם עובדה קטנה ,הם גם מבעלי אייס ואוטו דיפו ולכן המוצרים של פרומט משווקים שם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

ופרומט מיבאים גם את.. LM

liqui moly

(ובלי קשר ישיר לכל נושא השירשור, באתר LM מיכלי השמן ניראים, לפחות לי, מעט אחרת מאלו שבארץ..)

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
מקפיץ

לאחרונה יצא לי קצת ללמוד את המיכל של שמן מנוע PRESTONE סינטטי מלא, זה מה שכתוב על התוית מקדימה.

בתוית מאחורה כתוב שמן סינטטי מלא, אך למטה כתוב "מערובת סינטטית", שזה אומר חצי-סינטטי.

:?::?: :?:

78332423.jpg

מקפיץ

הגעתי לכאן דרך שרשור עכשוי שנוגע לאמריקן איגל וראיתי את התגובה שלך ורציתי לתקן אותך, למען לא יחשבו שמה שרשמת הוא באמת האמת. (NO OFFENCE)

המושג SYNTHETIC BLEND משמעו תערובת סינטטית, זה לא אומר שהוא חצי מינרלי וחצי סינטטי - הרי זו המשמעות האמיתית של "חצי סינטטי", אלא מורכב מתערובות סינטטיות.

ד"א, ארנון נהנתי מאד מהתחקיר שלך :lol:.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
הקשר בין שניהם הוא ששם המותג של שניהם נכתב באותיות אנגליות. זהו.

פרסטון הוא מותג (לא יצרן) של נוזלי קירור, וטרם גיבשתי מסקנה לגבי מוצא השמנים שנמכרים תחת המותג הזה - האם מדובר ביוזמה מסחרית של צד שלישי, או אכן במוצר של היצרן.

אמריקאן איגל הוא, ככל שהבנתי, איש (או קבוצת אנשים) בארה"ב שרוכש מוצרים שונים ממקורות שונים ועלומים, מדביק עליהם את המותג ומשווק אותם למדינות שבהן "made in America" זה עדיין טיעון נחשב.

מסקרן לדעת איך השמן שמשווק קיבוץ סאסא

כמו כן גם מי הצינון שלו למצננים

אשמח לשמוע חוות דעתך

פורסם

מאין לי לדעת?

אין לי מעבדת שמנים ברשותי.

אני מתקומם כנגד גנבת הדעת שבהקמת חברה "אמריקאית" מזויפת ע"י ישראלים ושימוש בה כדי למכור ללקוחות הישראלים מוצר "אמריקאי".

שיעמדו בגאווה מאחורי המוצרים שלהם.

אני מסתייג באופן כללי מהפרקטיקה של "מוצר מדבקה" - מוצר שמודבקת עליו מדבקה של מותג בלתי קיים, שלא ידוע מי מייצר אותו, היכן ואין שום כתובת שאליה הלקוח יכול לפנות במקרה של בעיה.

את קיבוץ סאסא אני יכול למצוא על המפה. זה כבר יתרון שיש למוצריו על אלה של אמריקן איגל.

• תוכן חדש...