Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי רעיון שיכול להציל את הסאב ולדאוג שכולם יראו את הגנבים

יש מכשיר קטן שיש לו פין ממתכת וברגע שהפין יוצא הוא מתחיל לצפצף בצורה נוראית ולא מפסיק עד שהפין חוזר .

תשים אחד כזה בתוך התיבה תחבר את הפין עם חוט לחלק קבוע ברכב וברגע שיוציאו את הסאב לא יוכלו לגרום לו להפסיק לצפצף.

ושניים שלושה בני דודים שסוחבים סאב מצפצף כבר נראים די חשודים

אני לא יודע בדיוק מה זה אבל מן הסתם הגנבים לא יסתובבו עם הסאב בידיים אלא מכניסים לתוך רכב ונוסעים,

שם כבר הם ידאגו לשבור אותו או משהו.

Toyota Yaris TS

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שים מכשיר איתור בתוך התיבה של הסאב, בטח זה אחד מהאיזור שלך שמנסה לגנוב אותו מספר פעמים ולא בדואי מהשטחים.

כשיגנבו לך תדע למי לפנות.

רק עכשיו הרעיון עלה לי לראש...מקווה שהוא ניתן ליישום חח :)

פורסם

אני אישית מכיר את המוצר בגרסה רצינית יותר , ולא כמו מחזיק מפתחות (אני מאמין שהגדול יותר מרעיש יותר)

בקשר למכשיר איתור בתוך התיבה נגיד ואתה יודע איפה הם גרים , מה תעשה? תתקשר למשטרה? תלך אליהם הביתה? או לאוהל?

תחשבו רגע מידי יום נגנבות עשרות מכוניות בארץ והגנבים יוצרים קשר אם בעלי הרכב והמשטרה לא עושה כלום בנידון , אז למה שיענינו אותם כמה " ילדים שעושים רעש באוטו " ומה שגנבו להם .

הרי כל מי שכבר חווה על בשרו פריצה לרכב מכיר את היחס המזלזל במשטרה "תמלא את הפרטים כאן ותן את הטופס לסוכן ביטוח"

ששואלים אולי אפשר לקחת טביעות אצבע שומעים תשובות כמו "לא כדאי לך זה ממש מלכלך את הרכב" או "גם ככה זה לא יעזור"

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
ההצעה הכי טובה שלי היא לעשות מקיף. אם אין לך את האפשרות, אז מצלמת רשת, שתוכל לצפות על האוטו מכל מקום בעולם. גם יהיה לך תיעוד. (לא שזה יעשה איזשהו רושם על המשטרה, אבל נגיד ש).

בוודאי שזה יעשה רושם על המשטרה. צילום של עבירה פלילית זו ראיה לכל דבר וזה דבר חשוב שיכול לעזור לתפוס את העבריינים. על עבריין כזה שנתפס זו ברכה וצמצום הפשע. לא להסס להציב מצלמות, גם להתרעה/מניעה וגם לעזרה בתפיסה.

Xbox12341

פורסם

אני הייתי קונה רובה אוויר וברגע שאתה יודע שהם שם יורד אליהם אבל תיזכור רובה אוויר לא ממש חוקי עם אתה תוריד את המחסנית והכדורים אז זה יהיה חצי חוקי(ניסיון אישי עם רובי אוויר):lol::lol::twisted:

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם
שמעו לא נראה לי כל הקטע הזה של "למכור את המכונית",

הבנדאם פה בטח אוהב את האוטו שלו, למה שהוא יכנע לגנבים?

מה הוא פריאר?

.

פותח השרשור לא פראייר,אני יכול להבין אותו לגמרי,כי גם אני הייתי בדיוק כמוהו,הייתי ישן עם השלט של הביפר ליד הראש, הייתי מתעורר באמצע הלילה רק כדי להעיף מבט ולראות שהכל בסדר ושאין אנשים חשודים ליד הרכב,וגם אני הייתי לוחץ על הכפתור רענון לפחות פעמיים בלילה,רק כדי לשמוע את הצפצוף של האזעקה ולדעת שהאיתותים מופעלים ולראות בשלט שהכל בסדר.

אבל אני חושב שלפותח השרשור עדיף לצאת "פראייר" כהגדרתך ולקנות רכב שיתן לו שקט ומנוחה בלילה ויכולת תנועה בבוקר, מאשר להשאר "גבר" ולא למכור את הרכב הנוכחי ולהמתין עד לפעם שבה כן ירוקנו לו את הרכב,או לחילופין יגנבו לו אותו, ואז הוא עדיין ישאר גבר,אבל בבוקר יקום ויסע באוטובוס,ויהיה לו כמה אלפי שקלים מינוס.

אז נכון,אנחנו לא חיים באיראן,אבל מצד שני,כשתופסים באיראן גנב גם מורידים לו אצבעות,ובארץ אומנם מתורבתים יותר,אבל יש לנו חוק ומשטרה ששווים לתחת.

אני הראשון שיקרא להלחם בתופעת הגניבות,וגם אני נלחמתי בה,בין היתר על ידי כך שכאשר פרצו לי בפעם היחידה לרכב,הספקתי לתפוס את הגנבים בתוך האוטו.

ההבדל היחיד הוא שלי היה ביד יריחו פולימרי מקוצר (ולא,המשטרה לא עשו בעיות,גם לא כאשר נכנסתי לתחנת המשטרה יחף כשלגופי בוקסר בלבד,ובידי אקדח טעון ב-3 וחצי לפנות בוקר).

אבל שורה תחתונה,לפותח השרשור ניסו לפרוץ כבר 3 פעמים.

מישהו כבר ציין שזה באמת נתון ראוי להערכה,הם אכן מתמידים.

הבעייה היא,שכמו עם כל אחד שמתמיד,בסוף גם הם יצליחו,ואף אחד לא יעצור אותם (עצוב,אבל אמיתי).

הרי גם אם המשטרה תעצור אותם על חם,הם יכנסו למעצר ללילה אחד,אולי יקבלו אחרי זה קצת מעצר בית,וזה הכל, פה זה מסתיים.

החוק בארץ מונע אפשרות לתת תקופת מאסר רצינית על כזאת עבירה פעוטה (כן,מבחינת החוק זו עבירה פעוטה,כל ה***).

אז למרות שזה כאילו "להכנע",זה בעצם רק להקדים תרופה למכה,כי 3 פעמים לא הלך להם,פעם רביעית אולי כן יילך.

לפותח השרשור,

אל תכעס שאני כותב לך את זה,אבל החלקת המנעול מאחור זה לא מה שיפתור לך את הבעיה, הם פשוט ינפצו את החלון האחורי שלך ובלי להכנס בכלל לרכב הם ישלפו לך את המערכת דרך המושב האחורי המתקפל.

אז מה תעשה עכשיו,תרתך את המושב האחורי למגש של הרמקולים כדי למנוע את קיפולו ?

במקום זה אני אציע לך משהו אחר (למקרה שלא תחליט למכור את הרכב,שזה עדיין יהיה הצעד החכם לטעמי במקרה שלך):

תפרק את המגבר שלך ותעשה לו התקנה מתחת למושב הרכב,זה המיקום הכי בעייתי למגבר מבחינת פירוק קל.

אני עשיתי את זה ברכב שלי,ובבדיקה שעשיתי עם המתקינים של המגבר לקח להם לא פחות מ-10 דקות עבודה עד שהמגבר היה בחוץ,מהסיבה שכאשר המגבר היה מותקן שם לא ניתן היה לעקור אותו עם לום ממקומו מכיון שהמושב לוחץ עליו מלמעלה, כך שהיה צריך לפרק את המושב ממקומו לגמרי (4 ברגי כוכב) ואז לפתוח את המעטפת של הרמקול (4 ברגי אלן) כדי להגיע לברגים שמחברים אותו לרצפת הרכב (4 ברגי כוכב עבים וחזקים),ללא שחרור הברגים שמחברים את המגבר לרצפה לא היה ניתן אפילו לעקור אותו כי לא היה מרווח איפה להכניס לום.

מעבר לכך,הברגים בהם השתמשתי,כוכב ואלן,אלה ברגים פחות נפוצים,ולרוב גנבי רכב לא יבואו מצויידים בהם.

דבר נוסף,אם יש לך אפשרות,וותר על הסאב וופר,תתקין במקומו קומפוננט קדמי איכותי שיוכל לפצות גם בבאסים טובים וזה הכל, תפרק את המגש האחורי וגמרנו.

כשפרצו לי את הרכב,הגנבים כבר הספיקו להוציא מהמגש האחורי את ה-6X9 שהיו מותקנים לי שם,למרות שהרמקולי נותרו ברכב בסופו של דבר בגלל שהפתעתי את הפורצים,החלטתי שאני לא מתקין אותם ומשאיר בכוונה את החורים הגלויים של הרמקולים.

ביום למחרת קניתי מגבר חדש שהתקנתי מתחת למושב,וסאב (בעת הפריצה היה לי רדיו דיסק פשוט ורמקולים ללא מגבר וסאב) שאותו מיקמתי וקיבעתי מתחת למגש של הרמקולים,בדיוק בין 2 החורים הגלויים של הרמקולים שתלשו לי,כך שמי שהיה מסתכל היה רואה רק חורים בלי רמקולים ואת רצפת תא המטען,ואת תא המטען פתחתי לא פתחתי במקום גלוי לכל.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הייתי חייב לשאול - מזה "בני דודים"..?!

עצה שלי, תקנה אדקח גז מדמיע.. הוא נראה בדיוק כמו אקדח אמיתי, ואני בטוח שאם תצא אליהם עם האקדח הם יבינו שבעל הרכב קצת השתגע, וימנעו מנסיון פריצה חוזר.

ד"א, אני אשמח לקבל תשובה על השאלה הראשונה, זה פשוט מסקרן אותי!

פורסם

תודה לכל מי שענה ועל התשובות המגוונות צריך לציין,

רק אם מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה עושה כפתור PANIC בשלט של ביפר( גארד-האלרם)?

ואיזה עוד מצבים יש שם למנוע גניבה? האם יש מצב של כיבוי מנוע נניח וגנבו לי את הרכב והאוטו עדיין בטווח-השלט?

תודה,

אוהד.

פורסם

תעשה לאזעקה ניתוק הצתה וניתוק משאבת דלק,אבל דע לך שכל אלה הם כמו כוסות רוח למת עבור גנב מיומן (למרות שאני לא חושב שאלה שמתעסקים לך עם הרכב אכן כאלה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם זה היה גנב מיומן הכותרת הייתה שונה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אני מחיפה אזור נו"ש.

כנראה שיש איזה חבורה שגונבת באזור , גם לאוטו של חבר באזור רמות רמז מעליך ניסו לגנוב את הרכב פעמים ובפעם השלישית גנבו את המערכת .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

ראיתי שחוץ מכפתור PANIC בשלט, יש גם מצב של "אנטי-חטיפה\גניבה". יש סימון של עיגול בתוכו אקדח ומן חץ קטן מופנה אליו.

הסתכלתי בחוברת הפעלה, שם זה נקרא "אנטי-חטיפה"

יש למישהו מושג מה בדיוק עושה הדבר הזה?

תודה,

אוהד.

• תוכן חדש...