Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל מה הקשר של היאריס הרובוטית ליאריס הנ"ל?

מדובר על יאריס ספורט, עם ק"מ לא מי יודע מה, יד 1 , ועבר תאונות לא ידוע.

המחיר הוא מעל המחירון, אין לי מושג כמה , ויתכן שהוא המכשול.

מכשול נוסף במכירה הוא שהמוכר נמצא בטבריה...

אני למשל, אם הייתי רואה מודעת מכירה של רכב בטבריה ,ולא הייתי נואש יותר מדי , לא הייתי אפילו מתקשר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש יאריס כמו שאתה מחפש בצבע שחור למכירה בכניסה למגדלי אקירוב ברחוב פנקס בת"א

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
יש יאריס כמו שאתה מחפש בצבע שחור למכירה בכניסה למגדלי אקירוב ברחוב פנקס בת"א

לפי דעתי גם היא למכירה ביד 2 - http://www.yad2.co.il/Cars/CarDetails.php?CarID=630879

אבל היא יד 2, וזה מבאס 2003 יד שניה.

אני רוצה ראשונה! מלבד זאת היא עשתה 95,000 ק"מ (19,000 בשנה) , והמוכר לא מוכן להוריד במחיר.

הק"מ ממוצא, אבל לכיוון הגבוה של הממוצא, והיד כבר שניה, לכן אני חושב כי צריכה להיות פה איזה ירידה במחיר.

בכל מקרה אני חושב ללכת אולי לראות את הרכב הנ"ל (שנמצא גם זמן רב על הלוח) ואם יראה בסדר לנסות שוב מסע ומתן על המחיר..

מה אתם אומרים? מישהו מכיר את הרכב הנ"ל? היסטוריה?

תודה!

פורסם
לפי דעתי גם היא למכירה ביד 2 - http://www.yad2.co.il/Cars/CarDetails.php?CarID=630879

אבל היא יד 2, וזה מבאס 2003 יד שניה.

אני רוצה ראשונה! מלבד זאת היא עשתה 95,000 ק"מ (19,000 בשנה) , והמוכר לא מוכן להוריד במחיר.

הק"מ ממוצא, אבל לכיוון הגבוה של הממוצא, והיד כבר שניה, לכן אני חושב כי צריכה להיות פה איזה ירידה במחיר.

בכל מקרה אני חושב ללכת אולי לראות את הרכב הנ"ל (שנמצא גם זמן רב על הלוח) ואם יראה בסדר לנסות שוב מסע ומתן על המחיר..

מה אתם אומרים? מישהו מכיר את הרכב הנ"ל? היסטוריה?

תודה!

יד-2 לרכב משנתון 2003 זה סביר ובממוצע! אל תיתן לנתון הנ"ל להשפיע על הניה/אי קניה של הרכב, במיוחד והתחשב בעובדה שיאריס TS נמכרת כמו לחמניות גם עם יד גבוהה.

לגבי מס' הק"מ- לא נורא בגבול העליון של הנורמה.

מה שכן, התמקד היטב ובקפידה במצב הרכב. בייחוד בהיסטוריית תאונות (אם היו כאלה), שכן TS ננהגו בד"כ על ידי צעירים שלא כ"כ ריחמו על הרכב.

כמו כן, היסטוריית טיפולים ומצב קוסמטי כללי.

אם הכל כשורה, הייתי משלם מעל מחיר המחירון בקיזוז הריג'קטים המתגלים בבדיקת הרכב (סיכום מראש מול המוכר).

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
יד-2 לרכב משנתון 2003 זה סביר ובממוצע! אל תיתן לנתון הנ"ל להשפיע על הניה/אי קניה של הרכב, במיוחד והתחשב בעובדה שיאריס TS נמכרת כמו לחמניות גם עם יד גבוהה.

לגבי מס' הק"מ- לא נורא בגבול העליון של הנורמה.

מה שכן, התמקד היטב ובקפידה במצב הרכב. בייחוד בהיסטוריית תאונות (אם היו כאלה), שכן TS ננהגו בד"כ על ידי צעירים שלא כ"כ ריחמו על הרכב.

כמו כן, היסטוריית טיפולים ומצב קוסמטי כללי.

אם הכל כשורה, הייתי משלם מעל מחיר המחירון בקיזוז הריג'קטים המתגלים בבדיקת הרכב (סיכום מראש מול המוכר).

בהצלחה

עידן

אם אני הייית היד ה-2 לא הייית דואג,

אבל אני לא רוצה להתקע עם רכב שלי לא ירד הערך עליו כי הוא יד שניה, וכאשר אני ארצה למכור (אם בכלל) תהיה לי ירידה בגללה ק"מ של הבחור הקודם והיד של הבחור הקודם, בעוד שהוא בכלל לא הוריד לי על הנתונים הנ"ל במחיר.

אני רוצה רכב סחיר שאני באמת יוכל למכור כמו "לחמניות חמות", משום שאני חייל וכרגע עובד, אם כי יש סיכוי כי התפקיד שלי ישתנה ללא הודעה מראש ולא תהיה לי אפשרות להחזיק את הרכב.

לכן אני לא רוצה להפסיד גם על המכירה (אם אני אתקל במצב המחייב מכירה).

* זאת כמובן עוד ללא ההרגשה הפסיכולוגית כי ה יד 1 יותר טובה. ;)

פורסם
הסר דאגה מליבך. T sport יד שלישית גם כן נמכרת מעל המחירון וגם נחטפת כמו לחמניות חמות.

למרבה הפלא דווקא יצא לי לראות הרבה מאד זמן יאיריס TS יד שלישית שמורה עם ק"מ סביר 16 בשנה, למכירה על הלוח!

אני עוקב אחרי ה TS ביד 2 כבר למעלה מ חצי שנה.

בכל מקרה, אני לא חושב שאני אשלם עבור יד שניה עם 19 אלף בשנה מחירון.

חיכיתי הרבה, ואני ימשיך לחכות אם צריך :).

פורסם

אז תמשיך לחפש...

אין הרבה רכבים כאלה, השמורות במיוחד עם הנתונים היפים - הולכות מעל המחירון (הגבוה כשלעצמו)

אז הזדמנות לקנות אחת עם יד סבירה וק"מ סביר במחיר מחירון (זוהי נקודת המוצא אל תשכח - אפשר להוריד אותו משם לפני ואחרי הבדיקה) היא הזדמנות טובה.

כשאני חיפשתי רכב לפני 8 חודשים, דווקא פזלתי לכיוון היאריס, אבל עם כל הכבוד לטויוטה, וליאריס TS, המחירון של שנת 2003 היה גבוה מזה של גולף GTI שנת 2001 או 2002, שלא לדבר על ההפרש העצום מסיאט לאון , אז עם כל הכבוד למה שהיא יודעת לתת, לדעתי הרכב מתומחר גבוה מדי,

יחסית למנוע הדיי חלש, עיצוב הפנים האפרורי ותנוחת הישיבה המוזרה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אז תמשיך לחפש...

אין הרבה רכבים כאלה, השמורות במיוחד עם הנתונים היפים - הולכות מעל המחירון (הגבוה כשלעצמו)

אז הזדמנות לקנות אחת עם יד סבירה וק"מ סביר במחיר מחירון (זוהי נקודת המוצא אל תשכח - אפשר להוריד אותו משם לפני ואחרי הבדיקה) היא הזדמנות טובה.

כשאני חיפשתי רכב לפני 8 חודשים, דווקא פזלתי לכיוון היאריס, אבל עם כל הכבוד לטויוטה, וליאריס TS, המחירון של שנת 2003 היה גבוה מזה של גולף GTI שנת 2001 או 2002, שלא לדבר על ההפרש העצום מסיאט לאון , אז עם כל הכבוד למה שהיא יודעת לתת, לדעתי הרכב מתומחר גבוה מדי,

יחסית למנוע הדיי חלש, עיצוב הפנים האפרורי ותנוחת הישיבה המוזרה.

אתה צודק ברוב הדברים שאתה אומר.

החלק שאתה לא מדייק בו הינו העלויות..

הן באחזקה השוטפת של אותם רכבים שציינת, והן בצריכת הדלק, הבנתי שהיאריס עושה באזור ה ליטר ל 14-17 ק"מ. לפי המחשב רכב, ולפי בדיקה ידנית אף יותר חסכונית.

כך שלמי שנוסע הרבה זה משמעותי, ולמי שלא נוסע הרבה זה לא מזיז..

הרעיון הוא לחסוך ולהינות.

לא מחפש מפלצת, אם הייתי רוצה משהו מהיר וספורטיבי בתקציב הזה אני יכול גם לרכוש אימפרזה טורבו..

זה לא הכיוון :)

אבל תודה רבה על הדעה שלך חשוב לי לשמוע כמה שיותר,

מעריך ומודה לך ולשאר המגיבים!

פורסם

והיא בכלל לא מזהמת - היא פולטת ריח אורנים. דרך אגב כשאתה מגיע למוסך טויטה משלמים לך כסף!

מה שאמרתי מציאותי בערך כמו שהיאריס עושה מעל 1 ל17. את זה אולי עושה סיריון עם מנוע 1.0 או סמארט ב80 בכביש מהיר פתוח.

רכב ספורט מחליף ידיים בדרך כלל יותר מרכב רגיל, ואתה בר מזל בכלל שמצאת יאריס ספורט. אני חושב שאם אתה החלטת שאתה רוצה יאריס TS (החלטת שהיא בהחלט DEBATABLE) היד והקילומטרז' סבירים לחלוטין.

פורסם

דרך אגב, היתה בת"א באזור רחוב יהודה הלוי TS שחורה למכירה, יצא לי לראות אותה כמה פעמים ,

אבל לא הייתי באיזור בשבועיים האחרונים כך שאני לא יודע אם זה אקטואלי או לא.

סביר להניח שאם הנתונים שלה היו יפים - היא עפה מזמן.

יש ברמת החייל ברחובות הברזל וראול ולנברג, שתי TSים שחונות שם קבוע מדי יום.

אם הייתי להוט לרכוש TS, הייתי משאיר פתק על החלון שלהן.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...