Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר כיבוי המנוע מפסיקה בין היתר הצירקולציה של נוזל הקירור במנוע אבל, המנוע עדיין חם מאוד, ונוזל הקירור עלול מהר מאוד להגיע לטמפ' רתיחה מה שיגרום לאיבוד נוזל דרך שסתום בפקק במיכל העיבוי.

במיוחד במנועים של היום שטמפ' העבודה הינה בסביבות 100-105 מעלות צלזיוס במצב תקין ועלולה להגיע גם ל-115 מעלות צלזיוס שזה קרוב לנקודת הרתיחה של נוזל G12 PLUS שהינה 130 מעלות צלזיוס.

איזה כייף לי :)

פורסם

חברים יקרים ערב טוב,תודה על התגובות היום התייעצתי אים חשמלאי רכב והוא אמר שזה לא סביר בלגאסי שהמאוורר יעבוד אחרי כיבוי מנוע אבל מיכוון שזה קורה לעיתים נדירות נראה לי שאני אתעלם מזה ודרך אגב הרכב מודל 90 אין מחשב ברכב ככה שזאת טענה לא נכונה אבל תודה לכולם ,יש לי שאלה נוספת למה אחרי הרכבת טרמוסטט מד החום מראה טמפרטורה נמוכה כלומר כאילו אין טרמוסטט:?:

imprza new age

פורסם
חברים יקרים ערב טוב,תודה על התגובות היום התייעצתי אים חשמלאי רכב והוא אמר שזה לא סביר בלגאסי שהמאוורר יעבוד אחרי כיבוי מנוע אבל מיכוון שזה קורה לעיתים נדירות נראה לי שאני אתעלם מזה ודרך אגב הרכב מודל 90 אין מחשב ברכב ככה שזאת טענה לא נכונה אבל תודה לכולם ,יש לי שאלה נוספת למה אחרי הרכבת טרמוסטט מד החום מראה טמפרטורה נמוכה כלומר כאילו אין טרמוסטט:?:- ייתכן שהורכב תרמוסטט לא נכון או/גם המאוורר עובד בלי הפסקה במהירות גבוהה

1. ברור שהמאוורר יעבוד לעיתים נדירות אחרי כיבוי המנוע מכיוון שעכשיו חורף וטמפ' הנוזל נשמרת בגבולות יחסית נמוכות יותר מאשר בקייץ לכן המאוורר לא תמיד נכנס לפעולה לאחר כיבוי המנוע.

תפעיל את ההגיון הבריא (לא צריך להיות חשמלאי או מהנדס רכב)...

במידה והמאוורר נכנס לפעולה לאחר מספר שניות/דקות לאחר כיבוי המנוע וגם מפסיק מעצמו הרי ברור שזה לא משמים או תקלת חיווט.

במידה והיית רושם שהמאוורר לא מפסיק לפעול בכלל (מה שהיה גורם תוך מספר שעות לריקון המצבר) אז באמת הייתי בודק את הנושא לעומק.

לא תריך מחשב בכדי להפעיל את המאוורר בתיזמון מסויים סה"כ יחידת פיקוד קטנה.

אם אתה לא מודאג אז יופי לך.

פורסם

מרק10 ערב טוב אחי תודה על התגובות החכמות שלך, רציתי לשאול אולי אתה יודע למה אחרי הרכבת טרמוסטט מד החום של הרכב לא מראה חצי סקאלה כמו שצריך להיות :?:בדקתי את שני הצינורות העליון והתחתון שניהם חמים באותה מידה בכל זאת זה מטריד אותי כי הוחלף מנוע בעקבות היתחממות היה תקופה שנסעתי בלי טרמוסטט ושעון החום הראה כמו עכשיו קו אחד מיתחת לחצי.כמו כן המכונאי קדח חור נוסף בטרמוסטט אני מקווה שזה לא הבעיה:?אולי מישהו יכול לתת לי כיוון האים יש בעיה או שלא תודה.

imprza new age

פורסם

רשמתי לך קודם לכן תרמוסטט לא תקין או לא מתאים.

טוב שהמכונאי הוסיף קדח לתרמוסטט בכדי לשחרר אוויר מאחורי התרמוסטט, בכול מקרה בתרמוסטט מקורי אין צורך לקדוח קדח מכיוון שהוא מגיע עם jiggle pin.

אינני יודע איך שעון החום בלוח השעונים מכוייל כלומר, כמה מעלות=חצי סקלה.

• תוכן חדש...