Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבא שלי יש רנו קנגו 2008 חדשה מהעבודה מחברת אלדן .

בחברות ליסינג הביטוח הוא כבר קיים לנהג חדש ונהג צעיר? או שאני צריך ללכת לחברת ביטוח ולעשות?

Kids in the BACK SEAT may cause ACCIDENTS ACCIDENTS in the BACK SEAT may cause Kids So,..... NO BACK SEAT = NO ACCIDENTS

פורסם

האוטו מבוטח ע"י אלדן,

אבא שלך צריך ליצור קשר עם הקצין רכב בחברה, ולקבל תשובות ממנו,

אל תפתח ציפיות, יש הרבה חברות ליסינג שמאשרות ביטוח רק לנהגים עם מינימום 18 + וותק של שנה/שנתיים על הכביש.

ואם קיבלת OK, צא ונצל את הדלקן.

----

פורסם

יש לי חבר גם כן נהג חדש, לדוד שלו יש רכב עבודה, לאחר לאחר בירור שנעשה התברר שאין אפשרות לבטח את הרכב הנל לנהג חדש.

פורסם

בחברות ליסינג הביטוח הוא כבר קיים לנהג חדש ונהג צעיר? או שאני צריך ללכת לחברת ביטוח ולעשות?

בדוק הייטב את פרטי הביטוח ומי רשאי לנהוג ברכב, אם יש בטוח לנהג צעיר אז אין בעיה אבל !!! נשאר לך רק לקבל אישור מבעל הרכב שהוא במקרה שלך היא חברת אלדן, ולא האבא שלך, אם הם מרשים לך לנהוג אז אין לך בעיה לנהוג , אבא שלך הוא לא הבעלים לכן האישור שלו לא מספיק ,רק חברת אלדן רשאית לתת לך אישור לנהוג. שמור על החוק ואל נתנהג ללא אישור.

היו מקרים רבים שבן מהמשפחה נהג "רכב צמוד" לאבא רכב השייך לחברה בה האבא עובד , נהג ללא רשות החברה ולא היה כסוי ביטוחי כאשר הרכב היה מעורב בתאונה.

דוד

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

רק באישור חברת אלדן !!!, דיר-באלק לעשות שטויות !!!

דוד

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

דבר ראשון אתה לא צריך לפנות לאלדן, אתה צריך לפנות לחברה שאבא שלך עובד,

כי היא החברה שמכסה את העלויות על הרכב - דלק - השתתפות עצמית במקרה של תאונה , והבעיה היא שיש הרבה חברות שלקחות רכבי ליסינג והם לא מכונות שהבני משפחה של העובדים יסעו , כי החברה לא רוצה לממן את עלויות הדלק, ובמקרה של תאונה לממן את ההשתתפות העצמית , ובדרך כלל במקרה שאתה נהג חדש ההשתתפות העצמית היא פי 2...

Golf 1.6 DSG 2009

• תוכן חדש...