Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

הבעיה אצלי היא בעצם בעיה שקיימת עוד מהרגע שרכשתי את הרכב אבל רק לאחרונה יחסתי לה חשיבות גדולה בעיקבות נסיעה על רכב זהה ברשותו של חבר.

דוושת הגז אצלי הייתה קשה מאז ומתמיד וחשבתי שככה זה אמור להיות ב106,בעיקבות נסיעה ברכב זהה הבנתי שלא כך הדבר צריך להיות,שימנתי את כל המכלולים המתקשרים לכבל גז .

הדוושה נהייתה אכן רכה יותר אבל עדין קיימת התופעה כאשר אני לוחץ עד הסוף על הדוושה -בפועל 2/3 ממהלך הפרפר אכן ניפתח,אבל 1/3 נוסף אינו ניפתח .

הכוונה שלחיצה מלאה על הדוושה לא פותחת את כל מהלך הפרפר, ובעצם עד עצם היום הזה בחישוב מהיר וכללי נסעתי וניצלתי כ75% מכוחו של הרכב.

הדבר מורגש בהחלט בהשוואה לנסיעה ברכב זהה של חברי.

השאלה היא כזו:

מה בעצם הולך פה? למה גם לאחר מתיחה של הכבל גז עדין לחיצה מלאה על הדוושה אינה פותחת באופן מלאה את המצערת אלא רק 2/3 ממנה?

כמו כן ,שמתי לב שמנגנון כבל הגז ב106 בנוי באופן הבא:בנוי מ2 יחידות כאשר מהמצערת לקיר האש זה יחידה אחת,ומקיר האש לדוושה בתוך הרכב זה יחידה שניה וכאשר ישנו מאין בוסטר[מאין בוכנה מפלסטיק ככל הניראה עם מנגנון מתיחה עם קפיץ בפנים]ואותו בוסטר הזה מקשר בין 2 היחידות וכאשר לוחצים על הדוושה הוא בעצם מתכווץ ובכך בעצם מצמצם מרחק ומקרב בין כבל יחידה 1 לכבל יחידה 2 ובכך יש את האפקט של פתיחת בית המצערת!

חשבתי אוליי משהו במנגנון מתיחה של הבוסטר הזה כבר גמור[קפיץ עייף] השאלה האם אני קולע בכיוון.

אשמח לתשובה ממביני עיניין[בעיקר בכל הקשור להנדסת אינוש מחורבנת של צרפתים,הפעם בתחום של מנגנון המקשר בין הדוושה לבין המצערת]

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...