Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תפסו אותי נוהג בשכרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתיתי שלוש בירות במשך שעתיים כעבור מספר דקות עצר אותי שותר ולקח אותי לעשות בדיקת דם בבית חולים עקב שלא "יכולתי" לעשות חינשוף חשבתי שבדם זה פחותהוא נתן לי הזמנה לקצין ביום ראשוןלפי החוק מותר 50 מיליגרם אלבוהול ב100 מיליליטר דם מה זה אומר וכמה זה אומר ששתיתי? מה להגיד לקצין ? ומה אני עשוי לקבל ?

פורסם

איך יש עדיין אנשים שעושים את השטויות האלה ואחרי זה באים לבכות. אפילו שכל לא צריך כדי לדעת לא לנהוג אחרי 3 בירות.

קח עו"ד.

פורסם

הרי כתבת ש"לא יכולת" לעשות את הבדיקה,אני משער ש"לא יכולת" כי ידעת מה הולכת להיות התוצאה שלה,אז לכבוד מה ההצטדקות בזה שאתה כותב "שתיתי 3 בירות בשעתיים" ?

הרי אתה יודע מראש ששתית יותר מדי מכדי לנהוג.

גם לי היתה תקופת "בילויים" שבכל יציאה הייתי שותה לפחות איזה 2 כוסיות אבסנט כדי "להרים את המצב רוח" לפני ההגעה למועדון,ובמועדון הייתי שותה לפחות איזה 3 בירות עם צ'ייסרים של וויסקי.

אבל מה שכן,מהבית שלי למועדון וחזרה הייתי לוקח מונית.

גם כי אכפת לי מהחיים שלי,גם כי היה אכפת לי מהרכב שלי,גם כי אכפת לי מהמשפחה שלי (רוצה שהם ישנו טוב בלילה,שלא יהיו מוטרדים מכך שאני שותה ואז נוהג),ובכלל על הז*ן אם אקבל דו"ח או שלילה,זה כסף קטן.

שיהיה בהצלחה (למרות שלא מגיע לך).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שיהיה בהצלחה אחי אל תעשה שטויות פעם הבאה בעזרת השם תיצא מזה..

ומה כולכם נהיים לי איזה יפי נפש

מה אתם משחקים אותה אני לא מבין ?

אתה אם ה-xsi בחיים לא נהגת מעל 110 ?

אם כן גם אתה לא תלית

לחלק ממכם יש שיפורים במנוע שזה גם אסור

ואתם באים ומטיפים מוסר

פורסם
שיהיה בהצלחה אחי אל תעשה שטויות פעם הבאה בעזרת השם תיצא מזה..

ומה כולכם נהיים לי איזה יפי נפש

מה אתם משחקים אותה אני לא מבין ?

אתה אם ה-xsi בחיים לא נהגת מעל 110 ?

אם כן גם אתה לא תלית

לחלק ממכם יש שיפורים במנוע שזה גם אסור

ואתם באים ומטיפים מוסר

אמממ, שיפורי מנוע ע"מ שהרכב יאיץ יותר מהר או יגיע למהירות שיא גבוהה יותר, לעומת נהג שלא מסוגל לשלוט ברכבו.

אתה צודק, אין הבדל בכלל... :?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

כן. בשביל לנסות להוכיח שהיא לא מדויקת וכו'

תצטרך עורך דין אמיץ (או טיפש) במיוחד. אם תנסה

לטעון את זה במשפט ללא עורך דין, זה ייראה מאוד-מאוד מגוחך.

(רק תסביר לי מה הכוונה ב"לא יכולתי להיבדק עם הינשוף"?

מה, אתה שייך למשפחת האדם הקדמון שלא הצליחה לכבות את הנר בצ'יזבט המפורסם?)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ומה עם תשובה לשאלה שלי?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...